Jump to content

Gaming keyboard

Omerta1416003372

Recommended Posts

Με τη σειρά μου μετά τις απόψεις σας για gaming mouse θα ήθελα τις συμβουλές σας πάνω στο αντικείμενο.Τελευταία είδα κάτι razer keyboard που έφερε το plaisio και μου άρεσαν.Εσείς τι λέτε?Συγκεκριμένα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221922&Manufacturer=Razer&category=69978166&catalog=23

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221930&Manufacturer=Razer&category=69978166&catalog=23

αλλά και αυτό:

http://www.shop13.gr/razer-lycosa-gaming-us-layout-p-5330.html

Απλό:

Arctosa=Lycosa χωρίς led

Lycosa Mirror=Γυαλιστερό Lycosa

και Lycosa Gaming είναι το lycosa αλλα με mat τελείωμα.(Δεν γυαλίζει και δεν γεμίζει σκόνη)

Διαλέγεις και πέρνεις...

Θα έλεγα να σκεφτείς και Reclusa βέβαια...

Απλό:

Arctosa=Lycosa χωρίς led

Lycosa Mirror=Γυαλιστερό Lycosa

και Lycosa Gaming είναι το lycosa αλλα με mat τελείωμα.(Δεν γυαλίζει και δεν γεμίζει σκόνη)

Διαλέγεις και πέρνεις...

Θα έλεγα να σκεφτείς και Reclusa βέβαια...

Βασικά ενδιαφέρομαι γενικά για ένα καλό καινούριο πληκτρολόγιο και με εντυπωσίασαν τα πληκτρολόγια της razer.Τώρα έχω το ms comfort curve και είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά επειδή τα έπαιξε λόγω χρήσης θα ήθελα να το αντικαταστήσω.Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές.Βλέπω πως το έχεις το Reclusa εσύ,θα ήθελα να σε ρωτήσω άμα έχει αθόρυβα πλήκτρα και άμα είναι βολικό.Επίσης πρόσεξα πως το razer το lycoza όπως είπες είναι mat και έτσι δεν γλιστράνε τα πλήκτρα άμα είναι ιδρωμένα και δεν γεμίζει σκόνη οπότε το σκέφτομαι σοβαρά.

εδω εχει ενα review με το σετ ποντικι του και νομιζω πως ειναι πολυ καλο!γενικα φαινονται πολυ ποιοτικα αλλα ειναι λιγο τσουχτερες οι τιμες τους..ανετα το επαιρνα αν δεν ειχα το logitech η το πουλαγα σε καλη τιμη,ωστε να παρω το επομενο!!παντως και το logitech ενα χρονο τωρα δεν μου εχει βγαλει τιποτα αλλα δεν εχει το κατι "παραπανω" που εχουν τα razer..

Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.Μπορεί να είναι τσουχτερή η τιμή του αλλά προτιμώ να το πάρω και να το ευχαριστηθώ παρά να αλλάζω κάθε μήνα πληκτρολόγια που δεν θα με βολεύουν.Thx και για το videaki.

Όταν λέμε mirror finish,δεν είναι και τα κουμπιά γυαλιστερά,σε όλα mat είναι :p

Το υπόλοιποσώμα έχειαυτο το effect.Reclusa+μαξιλαράκι του=Ότι πιο άνετο έχει περάσει απο τα χέρια μου.

Τώρα για τον θόρυβο πρέπει να το βρείς κάπου και να το δοκιμάσεις,C4urself :bigsmile:

Εγώ πάντως πιστευω οτι άξιζαν με το παραπάνω τα 48 ευρουλάκια που έδωσα :beer:

Microsoft Sidewinder X6.

Μιλάμε για τρομερό πληκτρολόγιο. Το έχω εδώ και 2 μήνες. Άψογο.

Τό βρίσκεις 32€ DSP από e-shop. :)

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.

Επίσης SirDiman δεν αντιλέγω έχεις κάποιο δίκιο αλλά επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά πληκτρολόγια και γενικά δεν τα κακομεταχειρίζομαι άμα δεν με βολεύει κάποιο τα παίρνω άγρια και μέχρι στιγμής μόνο το curve της ms με έχει ικανοποιήσει.Και κάτι πληκτρολόγια τύπου g11 κατά την γνώμη μου δεν αξίζουν μία.Αλλά και το Logitech Media 600 είναι πολύ μικρο.Επίσης έχει και λογισμικό για να αλλάζεις τις λειτουργίες των κουμπιών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.