danae Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 Καλημέρα,Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο 10 υπολογιστών με win XP professional ελληνικά.Το πρόβλημα βρίσκεται στο να ορίσουμε δικαιώματα χρηστών στα κοινά αρχεία του δικτύου.Προσπαθώ να προσθέσω συγκεκριμένους χρήστες κ υπολογιστές αλλά κάτι δεν πάει καλά.Επιλέγω κοινή χρήση και πατώντας Προσθήκη στα δικαιώματα μου βγάζει τρία πεδία:α) Να επιλέξω τύπο αντικειμένου (Χρήστες", "Ομάδες" ή "Ενσωματωμένες αρχές ασφαλείας")β) Από αυτή τη θέση (και από κάτω γράφει το όνομα του υπολογιστή μου)γ) Εισαγάγετε τα ονόματα αντικειμένων για επιλογήΤο ερώτημα είναι:Είναι σωστό να εμφανίζει εμένα μόνο στη θέση;Μήπως θα έπρεπε στις τοποθεσίες να μπορώ να βρω τα άλλα pc?Γράφω τα ονόματα των χρηστών στα ονόματα αντικειμένων (γ) αλλά τίποτα,λέει ότι δεν το βρίσκειΥ.Γ. δείξτε κατανόηση αν το μήνυμά δεν είναι σαφές,είναι το πρώτο μου!Φχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Πρέπει να φτιάξεις χρήστες ή να δώσεις πρόσβαση μέσω υπάρχοντος χρήστη, π.χ. του guest account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danae Μάϊος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Δεν κατάλαβα τι εννοείς να φτιάξω χρήστες;Δε θα έπρεπε να τους βρίσκει;Υπάρχουν ήδη,στο ίδιο workgroup είμαστε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 >>Το πρόβλημα βρίσκεται στο να ορίσουμε δικαιώματα χρηστών στα κοινά αρχεία του δικτύου.Αφού είναι κοινά τα αρχεία - ήδη υπάρχουν κάποια δικαιώματα.Για να έχεις πρόσβαση σε άλλο PC πέρα από την πρόσβαση στα κοινόχρηστα files, απ'όσο ξέρω, θες ένα λογαριασμό (user account) σε αυτό το PC.(βεβαια δεν είμαι και ο καταλληλότερος να απαντήσω, από οσο ξέρω από τα δικά μου λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.