Mercenary Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με τα z-5500. Εβαλα στο woofer των z-5500 2 12aria να χτυπανε την ψυχτρα. Απλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ειναι καλο η κακο. Αν ειναι οντως καλο μπορω να τα εχω συνεχεια ανοιχτα η μονο οταν ζεσταθουν? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Kακό δεν κάνει αλλά δεν έχει νόημα...Εκτός και αν τα έχεις να παίζουν με τις ώρες τέρμα (πράγμα λίγο απίθανο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercenary Μάϊος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Aπλα ειναι φορες που τα παιζω κοντα στις 2 ωρες και το volume το εχω 1 με 2 σκαλες απο το τερμα και ακουμπαω την ψυχτρα και καιγετε που ειναι λογικο βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Κοίτα, κακό δεν κάνεις.Ένταση δεν κερδίζεις, αλλά εξασφαλίζεις ότι θα δουλεύουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (άρα καλό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Ίσως, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ, να έχεις ελαφρώς χαμηλότερη παραμόρφωση σε μεγάλη ένταση, μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας. Αλλά υποθέτω ότι είναι μελετημένα ώστε να λειτουργούν εντός των προδιαγραφών τους με το συγκεκριμένο σύστημα ψύξης. Προσωπικά, είχα 2 ανεμιστήρες 120mm στερεωμένους στο πίσω μέρος της ψύκτρας και η μόνη διαφορά που παρατήρησα ήταν η άφθονη σκόνη ανάμεσα στα fins, τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Δεν πιστεύω οτι είναι απαραίτητοι οι ανεμιστήρες,η logitech δεν θα έβγαζε στην αγορά προϊον που θα κινδυνεύει λόγω της θερμοκρασίας καθώς η ψύχτρα που έχει είναι τεράστια... Τώρα για το θέμα βελτίωση ήχου με καλύτερη ψύξη δεν το έχω ψάξει... Αλλα και αυτο να παίζει θα χρειαστείς μεγαλύτερο ανεμιστήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 thread moved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.