akal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2009 Παιδιά καλησπέρα.πρόσφατα έβαλα τα vista ultimate 64 sp1 και 8 gb ddr2 δύο κιτάκια των 2*2.ενώ στο σύστημα βλεπω 8 gb στο system information eite στον task manager βλεπω 3,25.τα άλλα που πήγαν?και μου λέει αναλυτικά psysical memory installed 8 gbtotal physical memory 3.25αγνοώ κάτι?πρέπει να τρέχω και καλά 64bita προγράμματα και όχι απλά συμβατά για να διαχειριστού την μνήμη?φτιάχνοντας ένα virtual pc και αναπαράγοντας ενα mkv arxeio 1080p ξέμεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Μπορεις να βαλεις screenshots απο το system και το task manager? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Μήπως θέλει ενεργοποίηση το Memory Remap από το BIOS; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Μήπως το κατέβασες παράνομα και είναι ψεύδο+64μπιτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Το πιθανότερο είναι αυτό που είπε ο racer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Μάϊος 3, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 http://img10.imageshack.us/my.php?image=41718904.jpgαυτο το remap δν το είδα κάπου σαν επιλογή στο bios.μια albatron pxp35 κοψοχρονιάτικη και εναν core2 duo 8400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 πιθανοτατα ειναι το memory remap απο Biosαλλα επειδη μου ειχε τυχει παλαιοτερα σε καποιο συστημαπου ενω εβλεπε τα 6gb σε cpu-z & system info αλλα οχι σε task managerριξε μια ματια στο msconfig>boot>advanced optionsμηπως εχει τσεκαρισμενο το κουτακι maximun memory και μια τιμη απο κατω του?εαν ναι ξετσεκαρε το, κανε επανεκκινηση και see what happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 +1 σε memory remap Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Μάϊος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας αλλά memory remap επιλογη δν εχω.εχω memory hole αλλα δν έκανε τίποτα.δλδ εσείς που έχετε πάνω από τέσσερα giga τα βλέπετε όλα?ειδα στο site της αλβανον οτι με ενα bios update φτιάχνει ένα θεμα με τα 4 giga.αλλα δν κατάφερα να το βάλω δν ξέρω γιατί μου κάνει κόλπα.ευχαριστώ παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Εμένα πάντως με φορμάτ τα είδε και τα 4 γίγα σε Vista 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 .....δλδ εσείς που έχετε πάνω από τέσσερα giga τα βλέπετε όλα?...Και 4 και 8 και παραπανω δουλευουν μια χαρα. Στο boot τι σου δειχνει η μητρικη? 3.25GB και εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Μάϊος 5, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 oxi file mou 8 deixnei sto boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 5, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Αν δεν κανω λαθος αν ειχε προβλημα με το memory remap δεν θα τα εβλεπε ουτε στο boot, οποτε ειναι θεμα λειτουργικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάϊος 5, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Παιδια εγω εχω 6gb ram 768page file θαυμαστε το δικο μου sysmem info Μηπως και ο δικος Η/Υ ειναι μια χαρα και η φιλη μας η microsoft έχει κανει την πατα της ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Μάϊος 5, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Μήπως το κατέβασες παράνομα και είναι ψεύδο+64μπιτο; και αυτό να έχει κάνει θα έπρεπε να τα βλέπει,δοκιμασμένο. μάλλον θα θέλει νεότερο bios ή φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Παιδια εγω εχω 6gb ram 768page file θαυμαστε το δικο μου sysmem info Μηπως και ο δικος Η/Υ ειναι μια χαρα και η φιλη μας η microsoft έχει κανει την πατα της ?? Το παρατηρησα και εγω νωριτερα στο δικο μου, ομως στο task manager δειχνει σωστα τα 6GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάϊος 5, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 και μενα στο task manager διχνει σωστα Βασικα και στο system info σωστα τα λεει εκτος απο το total physical memory total 2 available 4,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.