Jump to content

UPS για 450W

apollokk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο UPS για 450W τροφοδοτικό και C2D που σε λίγο καιρό θα γίνει C2Q ή Phenom-II-x4 ;

Φθηνό, όχι πάνω από το πολύ 200€.

αν ειναι να πλησιασεις τα 200Ε και μπορεις να κανεις την υπερβαση δες και το SU750i της σειρας smart-ups (και οχι backup) το οποιο βγαζει καθαρο ημιτονο στην εξοδο.

(εχω τονισει το SU....μιας και υπαρχει και SC σειρα που δεν βγαζει καθαρο ημιτονο)

στα 230

Ποια η διαφορα BackUPS και SmartUPS της APC; Ειχα κατι turbox ups απο το Πλαισιο που δυο στις τρεις φορες οταν επεφτε το ρευμα σβηνανε και αυτα ( παρολο που ηταν φορτισμενα φουλ ).. πχ αυτό

σε σχεση με αυτό (δεν εννοω τα 1200 vs 1000 VA ); Κανει καλυτερη/ταχυτερη μεταγωγή; Επισης τα εχει δουλεψει κανεις σε linux;

Αν καποιος γνωριζει ας πει γιατι και εγω στην ιδια φαση ειμαι :computer:

Εδω ειναι οτι ups βγαζει η APC.

Kαι αυτα τα δυο ειναι αυτα που ρωτατε.

1

2

Γενικα η smart σειρα ειναι πιο ακριβη και πιο προσεγμενη αν και δεν βγαζουν ολα της σειρας ημιτονοειδες σημα στην εξοδο.(το συγκεκριμενο βγαζει)

Υποθετω οτι στα SmartUPS το ρευμα ειναι πιο κοντα στην ομαλη κυματομορφη του ημιτονου, ενω στα BackUPS πιο τετραγωνισμενο ( μεγαλυτερες και αποτομες μεταβολες της εντασης του ρευματος ).

ημιτονοειδές σημα = εναλλασσόμενο ρευμα?? :help1::toomuchne

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/77/Waveforms.svg/760px-Waveforms.svg.png

καθαρό ημίτονο είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι η συνήθης έξοδος, φτηνών υλοποιήσεων ups. Όσο πιο πολύ τείνει στο καθαρό ημίτονο , η έξοδος ενός Ups (όπως, π.χ. στο ups που προτείνει ο NTG) τόσο το καλύτερο για τις συσκευές που θα συνδεθούν πάνω του :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/77/Waveforms.svg/760px-Waveforms.svg.png

καθαρό ημίτονο είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι η συνήθης έξοδος, φτηνών υλοποιήσεων ups. Όσο πιο πολύ τείνει στο καθαρό ημίτονο , η έξοδος ενός Ups (όπως, π.χ. στο ups που προτείνει ο NTG) τόσο το καλύτερο για τις συσκευές που θα συνδεθούν πάνω του :)

απο πιά άποψη?

καλύτερο efficiency? αντοχή στο χρόνο?

δεν έχω ιδέα περι του θέματος και ρωτάω απο περιέργεια :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.