Jump to content

4870 πρόβλημα(ανάβει κόκκινο λαμπάκι)

valasis

Recommended Posts

Τώρα πρόσεξα ότι οι στροφές του δικού σου ανεμιστήρα είναι στις 2500 RPM ενώ εμένα είναι στις 1900 RPM. Άρα εκεί είναι η διαφορά.

Είπα κι εγώ, τόσο μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες..

με 45% στο φουρφουρι εχεις 1900 στροφες μονο??

και παλι στις 1900στροφες η κοκκινη ειναι πιο δροσερη, απο οτι φαινεται διαφημιστικο κολπο ειναι η αλλαγη που κανουνε οι εταιρειες στις ψυκτρες για να κρατουνε εντονο το αγοραστικο ενδιαφερον (οπως γινεται στα αυτοκινητα με τα facelift ;))χωρις να προσφερουνε τιποτα το διαφορετικο

11111lef.th.jpg

γιατι την αφηνεις στις 1900?δεν την λυπασαι να ψηνεται στους 80 βαθμους??πηγαινε την 2200 τουλαχιστον παλι αθορυβη θα ειναι και θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες

γιατι την αφηνεις στις 1900?δεν την λυπασαι να ψηνεται στους 80 βαθμους??πηγαινε την 2200 τουλαχιστον παλι αθορυβη θα ειναι και θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες

Στις 2200 ακούγεται το ανεμιστηράκι της κάρτας...ενώ στις 1900 είναι σχεδόν αθόρυβο...

Κάνε μια παρέμβαση στο bios και καντο να ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές αναλογικά κρατώντασ πάντα τη θερμοκρασία κάτω από 50 σε idle...

Κάνε μια παρέμβαση στο bios και καντο να ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές αναλογικά κρατώντασ πάντα τη θερμοκρασία κάτω από 50 σε idle...

Σωστός αυτό έχω κάνει και εγώ;) σε βραδύα λειτουργία έχω 45-46.

• 2 weeks later...

Το τροφοδοτικό της υπογραφής μου θα μπορεί να σηκώσει μια 4870 ;

Σωστός αυτό έχω κάνει και εγώ;) σε βραδύα λειτουργία έχω 45-46.

Εντελώς τσάμπα λεφτά...

Μία ρύθμιση απο το bios της κάνε και όλα οκ.

οχι με την μαμα ψυκτρα ειμαι, εκει που ειμαι τωρα (στο 38%) εχω full load 65-70(max) αν το βαλω 45% δεν προκειται να ανεβει πανω απο 60 βαθμους σε full load με τιποτα

Στο 38% το έχεις σταθερά; Ποιο utility προτιμάς για τη ρύθμιση;

Στο 38% το έχεις σταθερά; Ποιο utility προτιμάς για τη ρύθμιση;

ναι το εχω σταθερο στο 38% μεσα απο το catalyst control center

Καλησπέρα και καλό μήνα. Εδώ και μια βδομάδα που πέρασα τους καινούργιους οδηγούς 9.4 η κάτρα μου έβγαζε προβλήματα μόνο στα παιχνίδια(ανεξάρτητα ποια) και είτε έκανε reboot ή με πέταγε στην επιφάνεια εργασίας.

Δοκίμασα να γυρίσω πίσω στους παλιούς οδηγούς (9.3, 9.2) αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Ελέγχοντας την θερμοκρασία της κάρτας είδα ότι ειναι σε φυσιολογικά επίπεδα (56 full load).

Έπειτα ανοίγοντας το κουτί είδα ότι επάνω στην κάρτα είχε αναμμένο ένα κόκκινο φωτάκι στην περιοχή δίπλα από την τροφοδοσία. Αυτό ανάβει μόνο όταν με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό το λαμπάκι; (εκτός από μπουρ...λο) :p:p:p

Φίλε μου καλησπέρα , εγώ όταν πέρασα τους 9.4 από 9.3 το PC μου τα έπαιξε (με 4870Χ2) , έκανε διάφορα κουλά στα παιχνίδια και στα 3D Marks . Είχα προσπαθήσει να πάω σε 9.3 αλλά δεν είχε γίνει τίποτα τα προβλήματα παρέμεναν .

Ευτυχώς είχα ένα ghost με τους 9.3 (από 2Χ4850cf) και με το που το πέρασα έστρωσαν όλα ξανά.

Δεν τολμώ να ξαναπεράσω άλλους drivers παραμένω στους 9.3 .

Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να γυρίσεις σε 9.3 με την χρίσει διάφορων εργαλείων καθαρισμού των drivers 9.5

Φίλε μου καλησπέρα , εγώ όταν πέρασα τους 9.4 από 9.3 το PC μου τα έπαιξε (με 4870Χ2) , έκανε διάφορα κουλά στα παιχνίδια και στα 3D Marks . Είχα προσπαθήσει να πάω σε 9.3 αλλά δεν είχε γίνει τίποτα τα προβλήματα παρέμεναν .

Ευτυχώς είχα ένα ghost με τους 9.3 (από 2Χ4850cf) και με το που το πέρασα έστρωσαν όλα ξανά.

Δεν τολμώ να ξαναπεράσω άλλους drivers παραμένω στους 9.3 .

Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να γυρίσεις σε 9.3 με την χρίσει διάφορων εργαλείων καθαρισμού των drivers 9.5

Τελικά, όπως έγραψα και παραπάνω, είχε πρόβλημα η κάρτα και έγινε αντικατάσταση. Πάντως αυτό που λες με τους drivers το έχω διαπιστώσει σε πολλούς....

bxf.png

Τι λέτε για αυτό? :innocent::offtopic2:

στροφές είναι ρυθμηζμένεσ από ΒΙΟΣ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.