allos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2009 Γειά σας,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα για backup - sync.Έχω δοκιμάσει το synctoy της ms αλλά δεν με καλύπτει.Αυτά που θέλω να κάνει το πρόγραμμα είναι τα εξής-Να του ορίσω ότι να τσεκάρει τους φακέλους Χ και να τους κάνει sync στον εξωτερικό σκληρό Y . (αυτό το κάνει το synctoy)-Nα φτιάχνει έναν φάκελο στον εξωτερικό σκληρό με ημερομηνία και να περνάει εκεί μόνο τα αρχεία που τροποποιήθηκαν ή δημιουργήθηκαν την ημέρα εκείνη.-Τέλος να κάνει sync όταν κλείνει το pc αυτόματα ή να ρωτάει.Όλα αυτά επειδή θέλω να αποφύγω το να στήσω κάποιον server και λόγω ταλαιπωρίας , αλλά βασικά λόγω κόστους.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 Πολλοι εξωτερικοί δίσκοι έχουν μέσα δικό τους software για να κάνει αυτη την δουλειά. Θυμάμαι ο seagate μου είχε ενα πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Μάϊος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 Θυμάσαι πως το λένε να του ρίξω μια ματιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα το έβγαλα γιατί δυστυχώς ήταν trial Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 second copy try it Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Μάϊος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 το δοκίμασα και αυτό , αλλά δεν μου λέει κάτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.