Jump to content

Recommended Posts

και εγώ αυτό είδα και λέω κάτσε να ρωτήσω πρώτα τους experts :p θα το κάνω όταν κάνω format :) Thanls

Τελικα μαπα το καινουριο firmware. Αναφερθηκαν 8ΜΒ bugs και μετα το firmware update. Εν αναμονη της επισημης ανακοινωσης της Intel.

Τελικα μαπα το καινουριο firmware. Αναφερθηκαν 8ΜΒ bugs και μετα το firmware update. Εν αναμονη της επισημης ανακοινωσης της Intel.

ΠΟΥ? εχεις κανα λινκ να το διαβασω? εχει γουστο τωρα που το βαλα να φαει κανα κολλημα.

Το μαυρο πλαισιο που εχουν οι intel ssd (γυρω απο την ετικετα, αυτο που τους "παχαινει") μπορω να το βγαλω χωρις να χασω εγγυηση? Γιατι πανω στο αυτοκολλητο που εχει γραφει : "Warranty void if any label / screw is removed or broken"

(edited)

Ερωτηση no2:

Εχω εναν postville πανω σε AMD 790FX/SB750 (win7 x64). Αυτη την στιγμη εχω MS driver. Κατεβαζω απο την amd sb και ahci sata driver, κανω εγκατασταση, και ενω ολα δειχνουν να εγιναν ΟΚ, στο device manager, ο driver του δισκου παραμενει ο MS. Δεν επρεπε να αλλαξει σε AMD? Δοκιμασα να τον βαλω με το χερι (have disk και επελεξα το .inf απο τον φακελο που γινεται extract ο driver) και μου πεταει μηνυμα οτι ο driver δεν ειναι συμβατος με το hardware μου. Τι κανω λαθος?

Έγινε επεξεργασία από qbiefox
Ερωτηση no2:

Εχω εναν postville πανω σε AMD 790FX/SB750 (win7 x64). Αυτη την στιγμη εχω MS driver. Κατεβαζω απο την amd sb και ahci sata driver, κανω εγκατασταση, και ενω ολα δειχνουν να εγιναν ΟΚ, στο device manager, ο driver του δισκου παραμενει ο MS. Δεν επρεπε να αλλαξει σε AMD? Δοκιμασα να τον βαλω με το χερι (have disk και επελεξα το .inf απο τον φακελο που γινεται extract ο driver) και μου πεταει μηνυμα οτι ο driver δεν ειναι συμβατος με το hardware μου. Τι κανω λαθος?

Ο driver δεν είναι για το δίσκο, αλλά για τον controller... αν έχεις στο Storage Controllers τον σωστό AMD driver , τότε είσαι κο-μπλέ (κιούκιούκιού κιούκιούκιού κιούκιού κιού-κιούκιού!!!!)...:beer:

εχω για main boot σε raid0 2 χ25 (silver case)

λέω να κάνω update firmware κλείνοντας απλά το raid

θα χάσω δεδομένα ?

Αν κλείσεις απλά το raid όταν το μηχάνημα ανοίξει και τρέξει ο Intel Storage Manager στο boot, θα μαρκάρει το raid ως failed.

άκυρο. Αν κάνεις disable το raid και το γυρίσεις σε IDE λογικά δεν θα γίνει κάτι. Πάρε για καλό και για κακό ένα backup.

Αν κλείσεις απλά το raid όταν το μηχάνημα ανοίξει και τρέξει ο Intel Storage Manager στο boot, θα μαρκάρει το raid ως failed.

άκυρο. Αν κάνεις disable το raid και το γυρίσεις σε IDE λογικά δεν θα γίνει κάτι. Πάρε για καλό και για κακό ένα backup.

το τελευταίο firmware είναι το 2009 που είχα βάλει :/

και με την ευκαιρία

ποιο πρόγραμμα για ghost?

αν και τελευταίο καιρό χρησιμοποιω acronis, νομίζω ότι το καλύτερο πρόγραμμα για ghost είναι το ghost... όλα τα άλλα κάνουν image!:tomato::tomato::tomato:

στο firmware με κολλάει στο detect ssd

ακόμα που και έκλεισα όλους τους άλλους σκληρούς και άφησα μόνο 1 ssd και το cd rom, κάνει τα ίδια

Δοκίμασε να κάνεις το update σε AHCI mode.

Αν δεν γίνει ούτε έτσι:

Ξεκίνα το μηχάνημα χωρίς τους SSD αποσυνδέοντας το SATA καλώδιο. Μόλις δεις πως ξεκινάει να μπουτάρει για να κάνει το firmware update σύνδεσε το SATA καλώδιο.

Σκέφτομαι την αγορά ενός Intel 320 128gb, έχοντας αποκλείσει αυτούς με sandforce λόγω προβλημάτων που έχω διαβάσει. Ποιά η γνώμη σας για τους 320;

Ολοι οι 320 εχουν προβλημα γνωστο και ως 8MB bug που τους κανει να φαινονται σαν 8ΜΒ και ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι λυνεται με ενα firmware update.

"ολοι";; Παρουσιαστηκε σε κάποιους, και αναπαραχθηκε παρα πολύ δύσκολα απο διάφορα site που ήθελαν τοτε να το επιβεβαιώσουν. Το FUD πάει συννεφο.

(edited)

Νεο firmware 1.92

This revision of the Firmware Update Tool:

 Fixes issues associated with correctly detecting Intel SSDs in Apple* systems.

 Updates Intel SSD 320 Series firmware specific to Lenovo* systems to the most current version.

No other firmware changes were made from the previous release.

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18363

Έγινε επεξεργασία από techman