Jump to content



Recommended Posts

Λοιπον εφτιαξα απο το bios το raid 0 εγκατεστησα τα windows 7 στον ssd μετα εγκατεστησα το intel rapid storage technology και ssd toolbox αλλα δεν εμφανιζει το raid 0 με τους 2 500αρηδες. Τη να κανω? η μητρικη μου ειναι ga-ex58-ds4

Έγινε επεξεργασία από paulos
Link to comment
Share on other sites

Εφτιαξες το Raid0 απο το BIOS ή απο τον Intel Matrix Storage Manager?

Κανοντας δεξι κλικ --> Manage στο My Computer και μετα πηγαινοντας στο Disk Management σου εμφανιζει το Raid0 ή σου εμφανιζει και τους 3 δισκους?

Link to comment
Share on other sites

O Intel Matrix Storage Manager εχει γραφικο περιβαλλον πριν μπεις στα Windows ωστε να στησεις το Raid σου πριν την εγκατασταση, πατωντας Ctrl+I μετα ακριβως απο το post screen.

Απο τη στιγμη που σου το εμφανιζει μεσα στο Disk Management, απλα πρεπει να το κανεις initialize και format ωστε να το χρησιμοποιησει.

Link to comment
Share on other sites

Εχω ακομα ενα προβλημα. Παω ανοιγω το ssd toolbox παταω Intel SSD Management για να εκτελεσω το Trim και μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει:

VVS Servise Disabled Warning

The VSS (Volume Shadow Copy) service is either disabled or not functioning properly. If you run the Intel SSD Optimizer with the VSS service disabled, previously-created restore points or other shadow copies created by the operating system or third-party applications may become corrupt. If you intentionally disabled the VSS service for performance or other reasons and wish to continue running the Intel SSD Optimizer, click Continue.

Τη ειναι αυτο? Γιατι μου το βγαζει?

Έγινε επεξεργασία από paulos
Link to comment
Share on other sites

Πηγαινε administrative tools, services και βρες το Volume Shadow copy service και βαλε το στο auto, απο manual που ειναι.

Αν δεν χρησιμοποιεις restore points και δουλευεις με καποιο αλλο software για να κρατας image του δισκου για backup, τοτε μην ασχοληθεις.

Link to comment
Share on other sites

Σε περιπτωση που θελω να κανω format τον ssd με περασμενα windows7 το κανω με HHD erase η με το format τον windows? (Ωστε μετα να κανω καινουρια εγκατασταση windows7)

Έγινε επεξεργασία από paulos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.