Spyrious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Καλησπέρα.Έχω περάσει με μια κάρτα της pinnacle και το Studio11 μερικά Video απο VHS στο PC.Τα video είναι τραβηγμένα με καμερα.Τα πέρασα με το μέγιστο quality.Λάθος μου.Πιάνουν πολύ χώρο.Το gspot για 1 από αυτά δίνει Με το Virtual Dub σε τι να τα κάνω encode με την μέγιστη συμπίεση και την μικρότερη απώλεια ποιότητας; Εδώ και 1 ss για να δείτε σε τι ποιότητα είναι.
bezdim Απρίλιος 30, 2009 #2 Απρίλιος 30, 2009 πρώτα πρώτα θα κόψεις τα περιττά fps τα οποία είναι 120 και πρέπει να γίνουν 23.975.Γενικά για να κάνεις gg δουλειά θέλει λίγο ψάξιμο.Αρχείο .avs ξέρεις να συντάσεις;
kallileo Απρίλιος 30, 2009 #3 Απρίλιος 30, 2009 πρώτα πρώτα θα κόψεις τα περιττά fps τα οποία είναι 120 και πρέπει να γίνουν 23.975.Γενικά για να κάνεις gg δουλειά θέλει λίγο ψάξιμο.Αρχείο .avs ξέρεις να συντάσεις;Ποια 120 fps? Και εφοσον ειναι PAL το βιντεο στην κασετα 25 frames ειναι το σωστο.Επελεξε Xvid, βαλε υψηλο bitrate και 2-pass encoding. Ετσι κι αλλιως ειναι αθλιο το video οποτε οτι και να το κανεις δεν θα δεις διαφορα. Δοκιμασε να βαλεις στα φιλτρα deinterlace ισως βοηθησει αρκετα... Επισης μπορεις να συμπιεσεις και τον ηχο που τον εχεις σε PCM και πιανει πολυ χωρο σε mp3 vbr.
Duder Απρίλιος 30, 2009 #4 Απρίλιος 30, 2009 Επελεξε Xvid, βαλε υψηλο bitrate και 2-pass encoding. Ετσι κι αλλιως ειναι αθλιο το video οποτε οτι και να το κανεις δεν θα δεις διαφορα. Δοκιμασε να βαλεις στα φιλτρα deinterlace ισως βοηθησει αρκετα... Επισης μπορεις να συμπιεσεις και τον ηχο που τον εχεις σε PCM και πιανει πολυ χωρο σε mp3 vbr.Για να πετύχει ο Spyrious "μέγιστη συμπίεση και την μικρότερη απώλεια ποιότητας" to καλύτερο είναι x264 (εικόνα) & AAC (ήχος).@ SpyriousΓιατί δε δοκιμάζεις και το Avidemux;
Spyrious Απρίλιος 30, 2009 Author #5 Απρίλιος 30, 2009 Μάλιστα.Μάλλον θα κάνω ότι λέει ο kallileo εφόσον όντως η ποιοτητα είναι μούφα.
bezdim Απρίλιος 30, 2009 #6 Απρίλιος 30, 2009 Ποια 120 fps?To frms 119.17 τι είναι; Δεν το έχω ξαναδεί το πρόγραμμα στο screenshot και μάλλον μπερδέυτηκα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.