kostakislarisa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ δε ξέρω τα κατατόπια ελπίζω να το κάνω στο σωστό section..Έχω πάρει 2 8800gtx κ είναι έτοιμες για υδρόψυξη κ θέλω να μάθω πόσο θα βγει το υπόλοιπο σύστημα...ψυγείο αντλία κλπ...μόνο για τς κάρτες θέλω υδρόψυξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 21, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ δε ξέρω τα κατατόπια ελπίζω να το κάνω στο σωστό section..Έχω πάρει 2 8800gtx κ είναι έτοιμες για υδρόψυξη κ θέλω να μάθω πόσο θα βγει το υπόλοιπο σύστημα...ψυγείο αντλία κλπ...μόνο για τς κάρτες θέλω υδρόψυξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs! Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs! Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 21, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο? Ναι έτσι της πήρα με μπλοκ έτοιμες, έκατσε μια καλή περίπτωση κ τις πήρα 50€..! Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs!Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα). Εδώ δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι μέσα ή έξω από το κουτί...σκέφτηκα να πάρω ένα ψυγείο από καλοριφέρ αυτοκινήτου κ μια αντλία κ να το κάνω μόνος μου αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα αποδόσει αυτό.. Υ.Γ. Ψυγείο έχω κ η αντλία που ρώτησα σε πετ σοπ έχει 25€.. Αυτή τη στιγμή μέχρι 50 μπορώ να διαθέσω κ πάλι με το ζόρι γτ είμαι λίγο στριμωγμένος χωρίς δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 21, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο? Ναι έτσι της πήρα με μπλοκ έτοιμες, έκατσε μια καλή περίπτωση κ τις πήρα 50€..! Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs!Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα). Εδώ δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι μέσα ή έξω από το κουτί...σκέφτηκα να πάρω ένα ψυγείο από καλοριφέρ αυτοκινήτου κ μια αντλία κ να το κάνω μόνος μου αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα αποδόσει αυτό.. Υ.Γ. Ψυγείο έχω κ η αντλία που ρώτησα σε πετ σοπ έχει 25€.. Αυτή τη στιγμή μέχρι 50 μπορώ να διαθέσω κ πάλι με το ζόρι γτ είμαι λίγο στριμωγμένος χωρίς δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 22, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 To έκανα είναι κομπλε αλλά έκανα μόνο τη μια για τεστ..τι σωλινάκια να χρησιμοποιήσω όταν το κάνω κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 To έκανα είναι κομπλε αλλά έκανα μόνο τη μια για τεστ..τι σωλινάκια να χρησιμοποιήσω όταν το κάνω κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 1/2 ιντσας βαζουμε συνηθως. Αν ειναι πολυ στριμωγμενα τοτε χρησιμοποιησε 3/8. Οχι μικροτερα γιατι δεν 8α εχει νοημα μετα. Μιλαω για εσωτερικη διατομη παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 22, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 1/2 ιντσας βαζουμε συνηθως. Αν ειναι πολυ στριμωγμενα τοτε χρησιμοποιησε 3/8. Οχι μικροτερα γιατι δεν 8α εχει νοημα μετα. Μιλαω για εσωτερικη διατομη παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 23, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Εννοώ τι υλικό δε το διευκρίνισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 23, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Εννοώ τι υλικό δε το διευκρίνισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 23, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 αφου το budget σου ειναι χαμηλο τοτε απλο διαφανο αλφαδολαστιχο απο χρωματοπωλειο της γειτονιας θα σου κανει τη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 23, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 αφου το budget σου ειναι χαμηλο τοτε απλο διαφανο αλφαδολαστιχο απο χρωματοπωλειο της γειτονιας θα σου κανει τη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 23, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Μάλιστα!εγώ αυτά π έβαλα τώρα είναι από αυτοκίνητο για τεστ να δω πως πάει..αν είναι θα πάω να πάρω τέτοια!Δε θα έχω όμως πρόβλημα με αυτό το λάστιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakislarisa Μάρτιος 23, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Μάλιστα!εγώ αυτά π έβαλα τώρα είναι από αυτοκίνητο για τεστ να δω πως πάει..αν είναι θα πάω να πάρω τέτοια!Δε θα έχω όμως πρόβλημα με αυτό το λάστιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 οχι δεν θα εχεις. Απλο νερακι ετσι κιαλλως θα βαλεις μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 23, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 οχι δεν θα εχεις. Απλο νερακι ετσι κιαλλως θα βαλεις μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.