Jump to content

8800 gtx

kostakislarisa

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ δε ξέρω τα κατατόπια ελπίζω να το κάνω στο σωστό section..Έχω πάρει 2 8800gtx κ είναι έτοιμες για υδρόψυξη κ θέλω να μάθω πόσο θα βγει το υπόλοιπο σύστημα...ψυγείο αντλία κλπ...μόνο για τς κάρτες θέλω υδρόψυξη..

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ δε ξέρω τα κατατόπια ελπίζω να το κάνω στο σωστό section..Έχω πάρει 2 8800gtx κ είναι έτοιμες για υδρόψυξη κ θέλω να μάθω πόσο θα βγει το υπόλοιπο σύστημα...ψυγείο αντλία κλπ...μόνο για τς κάρτες θέλω υδρόψυξη..

Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs!

Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα).

;)

Το ερωτημα σου ειναι πολυ γενικο, για να σου απαντησει καποιος εμπεριστατωμενα θα πρεπει να μας πεις αρχικα ποιο κουτι εχεις (για να δουμε τι ψυγειο μπορει να χωρεσει), ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις αλλα και αν ενδιαφερεσαι να "βαλεις χερι" στο κουτι σου (κοινως να το μονταρεις για να τα βολεψεις ολα μεσα).

;)

Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?

Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο?

Ναι έτσι της πήρα με μπλοκ έτοιμες, έκατσε μια καλή περίπτωση κ τις πήρα 50€..!

;)

Εδώ δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι μέσα ή έξω από το κουτί...σκέφτηκα να πάρω ένα ψυγείο από καλοριφέρ αυτοκινήτου κ μια αντλία κ να το κάνω μόνος μου αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα αποδόσει αυτό..

Υ.Γ. Ψυγείο έχω κ η αντλία που ρώτησα σε πετ σοπ έχει 25€..

Αυτή τη στιγμή μέχρι 50 μπορώ να διαθέσω κ πάλι με το ζόρι γτ είμαι λίγο στριμωγμένος χωρίς δουλειά...

Μπλοκ για τις καρτες υπαρχουν?

Εχεις σκεφτει να τις δωσεις και να παρεις κατι λιγοτερο ενεργοβορο?

Ναι έτσι της πήρα με μπλοκ έτοιμες, έκατσε μια καλή περίπτωση κ τις πήρα 50€..!

;)

Εδώ δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι μέσα ή έξω από το κουτί...σκέφτηκα να πάρω ένα ψυγείο από καλοριφέρ αυτοκινήτου κ μια αντλία κ να το κάνω μόνος μου αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα αποδόσει αυτό..

Υ.Γ. Ψυγείο έχω κ η αντλία που ρώτησα σε πετ σοπ έχει 25€..

Αυτή τη στιγμή μέχρι 50 μπορώ να διαθέσω κ πάλι με το ζόρι γτ είμαι λίγο στριμωγμένος χωρίς δουλειά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.