Jump to content

Ελλατωματικο cpu ή οχι?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν 3 μερες πηρα εναν Ε8500! το θεμα μου ειναι οτι το real temp μου δειχνει μια διαφορα 8-10 βαθμους μεταξυ των δυο πυρηνων! ειναι προβλημα αυτο ή οχι?

εξαρτάται. Στα multirama δεν το αλλάζουν (μου έχει τύχει). e-chop ξέχνα το :hang2:

στο Πλαίσιο λογικά θα στο αλλάξουνε. Η διαφορά είναι πάντα? Load-idle-stock-o/c?

γενικά δεν είναι παράξενο να υπάρχει διαφορά στην θερμοκρασία των δύο πυρήνων αλλά τα νούμερα που λες δεν ξερω αν δικαιολογούνται.

Από που τον πήρες τον επεξεργαστή;

απο πλαισιο ειναι ο επεξεργαστης! την διαφορα αυτη την εχει παντα! ειτε idle ειτε full load ειτε oc!

τότε δεν χάνεις τίποτα να τον πας πίσω ;)

και τι θα επικαλεστω εγω για να μου τον αλλαξουν? ακριβως το προβλημα που εχει? ή θα παρω το DOA των 7 ημερων και θα πω αλλαξτε τον μου?

DOA δεν παίζει στην περίπτωση σου. θα τους εξηγήσεις το πρόβλημα όμορφα και ωραία και θα δεις κατά πόσο μπορεί να αλλαχτεί ή οχι ;)

DOA δεν παίζει στην περίπτωση σου. θα τους εξηγήσεις το πρόβλημα όμορφα και ωραία και θα δεις κατά πόσο μπορεί να αλλαχτεί ή οχι ;)

καλα αυτο θα το εκανα ετσι κι αλλιως!

Γιατί όχι DOA? Dead On Arrival σημαίνει και ο φίλος το έχει το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή και είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο.

Αν κι εγώ δεν θα ασχολούμουν.

ίσως να μην έχεις άδικο. εγώ εκλαμβάνω το Dead on Arrival ως μη λειτουργικό. Δλδ αν δεν δούλευε ο επεξεργατής θα έλεγα να κυνηγήσει αυτή την περίπτωση.

Αν το DOA καλύπτει και αυτό που λες εσύ δεν το γνωρίζω αλλά θα βόλευε πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.