Jump to content

gaming ποντικι!

panos444

Recommended Posts

μαλλον δεν το εγραψα σωστα

ειναι σχεδιασμενο με τετοιο τροπο ωστε να βολευοντε και οι αριστεροχειρες

σε αντιθεση με τα ποντικια τησ logitech που εχουν καθαρα σχεδιαστει για δεξιοχειρες...

anyway...προσωπικα και επειδη θεωρω kyeyboard-mouse απο τα σημαντικα στο κεφαλαιο

pc οτι ειναι η καλυτερη επιλογη στα ασυρματα...

οποιος μπορει να δωσει τοσα παιρνει οτι καλυτερο μεχρι στιγμης

εχει βγει καινουριο firmware grunt...δεν ξερω κατα ποσο επιλυει και αν αυτα που αναφεροντε στα φoρουμς

Σιγα μην τα πιασω και με μανταλακι,δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο .Ειπα οτι δεν βολευει εμενα,με καλωδιο ειχα το 2000 και ειχα βαρεθει να το ανεβοκατεβαζω...

Αντε να βρισκει αντισταση πισω στο γραφειο οταν το τραβας προς τα σενα κτλπ...

Ειναι καλα για παιχνιδια δεν λεω αλλα εμενα προσωπικα δεν με βολευουν,προτιμω να λαγκαρω κανα δευτερο παρα να τραβαω περα δωθε το ποντικι.

Παντως αν θα επαιρνα ενσυρματο,θα επαιρνα το G5 :)

Εκτος απο το Mamba αλλο ασυρματο στα 50 ευρω κοντα δεν υπαρχει καλο εεε? :X:

απο οσο ξερω για gaming οχι

αν δεν σε απασχολει το βαρος και το μικρο input lag tote MX1000 αν το βρεις πουθενα η MX Revolution ;)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,ωραιο φαινεται το MX Revolution

Ενταξει θα περιμενω να δω αμα βγει τιποτα καλυτερο,παντως πιστεψε με αυτο που εχω ειναι πολυ μα παρα πολυ πιο βαρυ :) δεν ειχα ποτε καποιο ιδιεταιρο προβλημα,αλλα λεω να το αλλαξω 5 χρονια το χω :)http://www.3dvelocity.com/reviews/mskbmouse/optimouse20.htm

χλωμο...σε καποια φαση θα πεσει σιγουρα αλλα παλι ακριβο θα ειναι

γενικα η razer δεν θεωρηται φθηνη εταιρεια

160 ευρα ειχα δωσει για το headset της :x

γιατι παντα πρεπει να τα σκαμε για κατι καλο...........:secret:

χλωμο...σε καποια φαση θα πεσει σιγουρα αλλα παλι ακριβο θα ειναι

γενικα η razer δεν θεωρηται φθηνη εταιρεια

160 ευρα ειχα δωσει για το headset της :x

Με 160 euro παιρνεις Audiotechnica A900/ Beyer Dynamic DT770/80 pro / AKG 601 και κρατας τα ρεστα για σουβλακια :p sorry αλλα μετα τα laser mice η 2η μεγαλυτερη απατη ειναι τα gaming headset, και επιμενω πως το mamba ΔΕΝ κανει για αριστεροχειρες, χρησιμοποιουσα για καμποσα χρονια διαφορα ποντικια με το αριστερο χερι και κατι ξερω παραπανω, σιγουρα δεν ειναι τοσο απαγορευτικη η χρηση οσο θα ητανε με το G5 πχ αλλα και παλι ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο για να χρησιμοποιειται και με τα 2 χερια.

Btw αν καποιος νομιζει οτι δινοντας 80-100-130 για ποντικι τοτε αυτο θα ειναι αψεγαδιαστο ειναι βαθια νυχτωμενος

http://razerblueprints.net/index.php/component/option,com_smf/Itemid,99/topic,8259.0/

http://razerblueprints.net/index.php/component/option,com_smf/Itemid,99/topic,8204.0/

http://razerblueprints.net/index.php/component/option,com_smf/Itemid,99/topic,8243.0/

Oταν ειχα παρει εγω τα Barracuda δεν νομιζω να ηταν στην αγορα αυτα που αναφερεις....

σιγουρα πανακριβα αλλα με αποζημιωσαν με τον ηχο και τη ποιοτητα κατασκευης τους..

παρεπιπτοντως αψεγαδιαστο product γενικως δεν υπαρχει

απλα οπως ειπα ο καθενας με το γουστο και το πορτοφολι του ;)

Πλακα πλακα εμενα με εχει σωσει αυτο...

Θα πεταγα τσαμπα λεφτα... ;)

κοιτα να δεις αν το ποντικι αυτο δεν εχει κολληματα δεν χανει κλπ χαλαλι τα 130 γιατι θα το κρατησω κανα 3+ χρονια σιγουρα.αν εχει προβληματα τοτε ναι τσαμπα συμφωνω

Ouch :(

Τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει?

οσο το ειδα αριστο κολλαει στο χερι δλδ νιωθεις οτι δεν κρατας ποντικι δεν σε ενοχλει καθολου στο χερι,αψογη συσκευασια γενικα αν δουλευε θα ελεγα οτι αξιζει τα λεφτα του

επεσε στα χερια μου εδω και 3 μερες το mx1000 σε σχεση με το mx 900 που εχω ειναι πολυ πιο ελαφρυ πολυ ανωτερη μπαταρια,αρκετα πιο γρηγορο- αλλα δυστηχως δεν ταιριαζει στο χερι μου-αντιθετα με το mx900 που ειναι κορυφαιο σε αυτο το θεμα...το καλο ειναι οτι το δοκιμασα γιατι ημουνα ετοιμος να αγορασω το logitech dinovo laser desktop (dinovo keyboard _mx 1000)

ps παντως lag το mx1000 δεν εχει απλα εχει πολυ ευαισθητο ματι και διαβαζει κινηση ακομη και οταν το πονιτικι δεν παταει πανω στο pad..δηλαδη αν σηκωσεις το ποντικι για να το αλλαξεις θεση 0,5-1 εκατοστο πριν προσγειωθει στο pad θα διαβασει κινηση και θα κουνησει τον δεικτη

Tα λεγα εγω για deathadder εσεις θελατε ασυρματο να διαβαζει στον αξονα Ζ για να χορευει ο κερσορας τον ρυθμο του subwoofer, φατε το τωρα ! :p

ps παντως lag το mx1000 δεν εχει απλα εχει πολυ ευαισθητο ματι και διαβαζει κινηση ακομη και οταν το πονιτικι δεν παταει πανω στο pad..δηλαδη αν σηκωσεις το ποντικι για να το αλλαξεις θεση 0,5-1 εκατοστο πριν προσγειωθει στο pad θα διαβασει κινηση και θα κουνησει τον δεικτη

Lift off distance λεγεται αυτο και εξαρταται απτον αισθητηρα και την επιφανεια, πληροφοριακα τα παλια microsoft ( intellimouse optical 1.1, explorer 3.0, wheemouse optical 1.1 ) εχουν πολυ χαμηλο lift off, αλλα ολοι τα σνομπαρουν γιατι γουσταρουν να πετανε τα λεφτα τους :hehe:

Και για καποιον που εχει συνηθισει το ποντικι στα 500hz το mx1000 εχει lag και μαλιστα το τετραπλασιο :p ( 8ms -> 2ms )

Tα λεγα εγω για deathadder εσεις θελατε ασυρματο να διαβαζει στον αξονα Ζ για να χορευει ο κερσορας τον ρυθμο του subwoofer, φατε το τωρα ! :p

Lift off distance λεγεται αυτο και εξαρταται απτον αισθητηρα και την επιφανεια, πληροφοριακα τα παλια microsoft ( intellimouse optical 1.1, explorer 3.0, wheemouse optical 1.1 ) εχουν πολυ χαμηλο lift off, αλλα ολοι τα σνομπαρουν γιατι γουσταρουν να πετανε τα λεφτα τους :hehe:

Και για καποιον που εχει συνηθισει το ποντικι στα 500hz το mx1000 εχει lag και μαλιστα το τετραπλασιο :p ( 8ms -> 2ms )

μηδενικο lift off distance εχει και το mx 900...δεν ειναι μονο οι πατατες της microsoft...

πς ασχετο το steel pad δεν εχει χαλασει παντως αντιθετα με αυτα που ελεγες...ασε που χρησιμοποιω την soft πλευρα κανονικα και με το laser χωρις προβλημα.....

Παιδια εγω οπως ειχα πει και παλιοτερα εδω μεσα,θελω μονο ασυρματο και βρηκα ενα για games,το G7 Logitech τι λετε καλο?Το 2007 νμζω κυκλοφορησε ,αλλα δεν το βρισκω πουθενα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.