voudas Απρίλιος 30, 2009 #22 Απρίλιος 30, 2009 να καταλάβω λίγο γτ μπερδεύτηκα? το προμπ με τη ζελατίνα ποιό ακριβώς είναι? γτ εσύ το μεταφράζεις σε "SLi connector fraud" ενώ η κάρτα δε δούλεψε ποτέ όπως λες άρα δε δοκίμασες αν δουλεύει το sli βγάζοντας το κάλυμμα...
johnsonb Απρίλιος 30, 2009 #23 Απρίλιος 30, 2009 Kαλά ότι να'ναι... Η Nvidia φταίει για το ENG Sample μόνο...Δεν είναι μόνο ο πυρήνας,το pcb είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου -μου θύμισε την 9600GT Monkey Edition σε ένα προηγούμενο topic- μοιάζει σαν να έφτιαξαν την κάρτα σε αποθήκη.Και να έλεγες ότι δούλευε και ήταν πιο φτηνή από τις κανονικές,άντε οκ τρώγεται... αλλά να μην δουλεύει καν...!Συμφωνώ με τον Nephilim,τουλάχιστον η μάρκα πρέπει να γίνει γνωστή,γιατί το κατάστημα 9800gt θέλει,9800gt παίρνει,εκτός αν γίνεται από το κατάστημα κόλπο.Btw μόνο σε pre-release reviews,και μούφα κάρτες έχω δει μόνο να λέει το fan "Nvidia".
bezdim Απρίλιος 30, 2009 #24 Απρίλιος 30, 2009 Aν κατάλαβα καλά ο lvl1 είπε πως η κάρτα ουδέποτε δούλεψε.
LevelOne Απρίλιος 30, 2009 Author #25 Απρίλιος 30, 2009 Πρέπει να καταλάβεις οτι είναι άλλο το μπλέ ή μαύρο πλαστικό καπάκι που βάζουν οι EVGA & MSI για να αποφύγουν την διάβρωση του SLi και αλλο αυτη η ζελατίνα. Πουθενά μέσα στο manual (αλλα ουτε και στο google) αναφέρει το παραμικρό για το αυτοκόλλητο. Για να το πάω και λίγο παραπέρα, απο τα 5-6 άτομα που είδαμε την κάρτα, ολοι αναρρωτηθήκαμε για ποιο λόγο ειναι εκεί. Εν ολίγοις, αν την πιάσεις στα χέρια σου θα δείς ποσο "περιποιημένα" το έχουν βάλει. Ειμαι 100& σίγουρος πως ακόμα και αν δούλευε η κάρτα, κανενός το μάτι δεν θα έπεφτε εκει πέρα.
jax7480 Απρίλιος 30, 2009 #26 Απρίλιος 30, 2009 Πρέπει να καταλάβεις οτι είναι άλλο το μπλέ ή μαύρο πλαστικό καπάκι ......Εκτος αυτου το manual θα επρεπε να αναφερει οτι προκειται για προστατευτικη ζελατινα. Εγω π.χ. στην πρωτη φωτο δεν καταλαβα οτι υπηρχε κατι εκει μιας και η ζελατινα εχει ιδιο χρωμα με τον connector.
Hydra Απρίλιος 30, 2009 #27 Απρίλιος 30, 2009 Εμενα ι δικια μου παντως δεν ειχε ουτε ζελατινα ουτε καπακι,ουτε τιποτα....
voudas Μάϊος 1, 2009 #28 Μάϊος 1, 2009 Εκτος αυτου το manual θα επρεπε να αναφερει οτι προκειται για προστατευτικη ζελατινα. Εγω π.χ. στην πρωτη φωτο δεν καταλαβα οτι υπηρχε κατι εκει μιας και η ζελατινα εχει ιδιο χρωμα με τον connector.το θέμα δν είναι αν θα το καταλάβει κάποιος βγάζοντας την κάρτα από το κουτί... αν θα πήγαινες να κουμπώσεις το sli connector, θα το έβλεπες?όπως κ να έχει είναι λεπτομέρεια μπροστά στα άλλα... απλά δυστυχώς ήταν DOA η κάρτα και δε θα μάθουμε ποτέ πως θα δούλευε...
nick-firestorm Μάϊος 1, 2009 #29 Μάϊος 1, 2009 τελικα ο manufacturer ποιος ειναι , lvl1 ? :magic:(κατι ακουστικε για Pixmania)
crio Μάϊος 1, 2009 #30 Μάϊος 1, 2009 Btw μόνο σε pre-release reviews,και μούφα κάρτες έχω δει μόνο να λέει το fan "Nvidia". Αυτό δεν ισχύει.Fan nvidia είχανε αρκετές φορές κάρτες παραγωγής.Ενδεικτικά θυμάμαι 8600Gt - 7950gx2 και σίγουρα και άλλες.Επίσης αρκετές φορές first releases έχουνε φαν nvidia τι οποίο σε νεότερη παρτίδα αλλάζει. Πρέπει να καταλάβεις οτι είναι άλλο το μπλέ ή μαύρο πλαστικό καπάκι που βάζουν οι EVGA & MSI για να αποφύγουν την διάβρωση του SLi και αλλο αυτη η ζελατίνα. Πουθενά μέσα στο manual (αλλα ουτε και στο google) αναφέρει το παραμικρό για το αυτοκόλλητο. Για να το πάω και λίγο παραπέρα, απο τα 5-6 άτομα που είδαμε την κάρτα, ολοι αναρρωτηθήκαμε για ποιο λόγο ειναι εκεί. Εν ολίγοις, αν την πιάσεις στα χέρια σου θα δείς ποσο "περιποιημένα" το έχουν βάλει. Ειμαι 100& σίγουρος πως ακόμα και αν δούλευε η κάρτα, κανενός το μάτι δεν θα έπεφτε εκει πέρα. το θέμα δν είναι αν θα το καταλάβει κάποιος βγάζοντας την κάρτα από το κουτί... αν θα πήγαινες να κουμπώσεις το sli connector, θα το έβλεπες?όπως κ να έχει είναι λεπτομέρεια μπροστά στα άλλα... απλά δυστυχώς ήταν DOA η κάρτα και δε θα μάθουμε ποτέ πως θα δούλευε... Επειδή ήμουνα απο τους 5-6 που την είδανε και απο κοντά θα πω τα εξής. 1ον : Το pcb ήτανε τόσο φτωχό και απλοϊκό που ακόμα και η s3 Virge pci που έχω ήτανε πιο πολύπλοκη. 2ον : Το SLI connector ήτανε τόσο επιμελώς καλυμλενο που ο lvl1 μας είπε ότι υπήρχε αυτοκόλητο εκεί για να το δούμε.....Απλά μόλις το πρωτοέβλεπες έλεγες είναι λίγο πιο κιτρινο. 3ον : Το κατάστημα δεν νομίζω να φέρει ευθύνη γιατί απο τη στιγμή που έρχονται όλα σφραγισμένα και σε μεγάλες ποσότητες δεν μπορεί να είναι μέσα σε κάθε προϊόν.Αντίθετα η ********* 100% ήξερε τη πούλαγε.Δεν μπερδεύει έτσι απλά ES με κανονικά κομμάτια.Αυτή η κάρτα έκανε κρα απο μακριά ότι ήτανε ύποπτη. 4ον : Ευτυχώς αυτή η κάρτα έπεσε στα χέρια ενός πιο γνώστη γιατί αν την έπαιρνε ένας πιο άψαχτος δεν θα μαθαίναμε τπτ.... τελικα ο manufacturer ποιος ειναι , lvl1 ? :magic:(κατι ακουστικε για Pixmania) To pixmania δεν είναι manufactorer αλλά reseller.Επίσης απ'οσο ξέρω και μπορώ να πω δεν ήτανε αυτό......!!
nick-firestorm Μάϊος 1, 2009 #31 Μάϊος 1, 2009 α οκ, απλα το θεωρησα πιθανη απαντηση επειδη ειδα pixmania radeon κλπ...μαλλον θα ειναι τπτ Oem ή sapphire (btw, τι εγινε με g15+MX1000, crio? )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.