Jump to content

Dtek Fuzion/Black Ice gtx 480 ή Apogee GTZ/Swiftech MRC320

odycsd

Recommended Posts

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα υδρόψυξης για τον Core2Duo που έχω και μελλοντικά για i7. Είμαι στο εξής δίλλημα για block και ψυγείο.

D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock

Black Ice Radiator GTX 480

ή

Swiftech Apogee GTZ

Swiftech MCR320

Από ότι είδα υπάρχουν και για τα 2 block βάσεις ώστε να κάνουν σε i7

Πήρα στο πλαίσιο να ρωτήσω για το mrc και μου είπαν ότι η αντιπροσωπία δεν το ενέκρινε και κάτι τέτοια και έτσι δεν θα το ξαναφέρουν. Και σήμερα από ότι είδα το έβγαλαν και από το site. Και σε αρκετά site στο εξωτερικό το mrc ήταν out of stock. Το μόνο site που το βρήκα ήταν το www.frozencpu.com που θέλει 70 ευρώ μεταφορικά για ψυγείο και block.

Θέλω χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως για o/c.Οι τιμές και για τα δύο έρχονται πάνω-κάτω το ίδιο.

Οπότε να πάρω το swiftech gtz+mrc από εξωτερικό ή να πάρω από πλαίσιο το d-tek fuzion μαζί με το black ice το τριπλό? Άλλο τριπλό δεν βρήκα στην Ελλάδα εκτός και από το Alphacool NexXxoS Xtreme III - Rev. 2. Τι λέτε?

για μπλοκ το fusion η το ek supreme αν δεν εχεις χωρο για το 4πλο κοιτα και στο multirama xtreme φερνουν αξιολογα ψυγεια και γενικα ειναι καλυτερα αγορες απο Ελλαδα για παν ενδεχομενο και αποφυγη ταλαιπωριας το mrc ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του αλλα δεν νομιζω να το βρεις αλλου αν σε ενδιαφερει για εκτος Ελλαδας κοιτα εδω δοκιμασμενο και αξιοπιστο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2699_Swiftech-MCR320-360mm-Radiator.html

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.