odycsd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα υδρόψυξης για τον Core2Duo που έχω και μελλοντικά για i7. Είμαι στο εξής δίλλημα για block και ψυγείο.D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock Black Ice Radiator GTX 480ήSwiftech Apogee GTZ Swiftech MCR320 Από ότι είδα υπάρχουν και για τα 2 block βάσεις ώστε να κάνουν σε i7 Πήρα στο πλαίσιο να ρωτήσω για το mrc και μου είπαν ότι η αντιπροσωπία δεν το ενέκρινε και κάτι τέτοια και έτσι δεν θα το ξαναφέρουν. Και σήμερα από ότι είδα το έβγαλαν και από το site. Και σε αρκετά site στο εξωτερικό το mrc ήταν out of stock. Το μόνο site που το βρήκα ήταν το www.frozencpu.com που θέλει 70 ευρώ μεταφορικά για ψυγείο και block. Θέλω χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως για o/c.Οι τιμές και για τα δύο έρχονται πάνω-κάτω το ίδιο.Οπότε να πάρω το swiftech gtz+mrc από εξωτερικό ή να πάρω από πλαίσιο το d-tek fuzion μαζί με το black ice το τριπλό? Άλλο τριπλό δεν βρήκα στην Ελλάδα εκτός και από το Alphacool NexXxoS Xtreme III - Rev. 2. Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Απρίλιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 για μπλοκ το fusion η το ek supreme αν δεν εχεις χωρο για το 4πλο κοιτα και στο multirama xtreme φερνουν αξιολογα ψυγεια και γενικα ειναι καλυτερα αγορες απο Ελλαδα για παν ενδεχομενο και αποφυγη ταλαιπωριας το mrc ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του αλλα δεν νομιζω να το βρεις αλλου αν σε ενδιαφερει για εκτος Ελλαδας κοιτα εδω δοκιμασμενο και αξιοπιστο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2699_Swiftech-MCR320-360mm-Radiator.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Μάϊος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 Παρε 4πλο της feser απο multirama extreme και το ek supreme απο πλαισιο το εχω και εγω εχει και για i7μεσα βαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάϊος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Υπάρχει και το block της koolance CPU 350 το οποίο θεωρείται αρκετά καλο.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Μάϊος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Για δες λιγο αυτο και ο τυπος διαφημιζει πολυ την koolance Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάϊος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Μιλάμε για το παλιό της koolance και έχει ενα δικιο το βιντεο δεν ήταν το τελειο...Εγω στο λινκ αναφέρομαι για το 350 που χτυπάει τα άλλα σε i7 system... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.