Jump to content

Κρασάρει ο firefox με utorrent ανοιχτό

antonis_man

Recommended Posts

Ρε παιδιά, γιατί ενώ λειτουργεί κανονικότατα ο firefox (σφαίρα δηλαδή!) και με το που ανοίξω το utorrent, στο επόμενο δευτερόλεπτο κρασάρει (ο firefox) και δεν ανοίγει καμία σελίδα, ούτε ανανέωση ούτε τίποτα...?????

Έχω vista ultimate x64 και το torrent 1.8.

Αυτό είναι "προβλημα" των vista τα οποιά επιτρέπουν λιγότερες ταυτόχρονες TCP συνδεσεις από τα xp! Μια λύση είναι να βρεις patched εκδοση του tcpip.sys που διπλασιάζει αυτό τον αριθμό ή πιο απλά να μειώσεις τις μεγιστες συνδέσεις που μπορεί να κάνει το utorrent! Αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις, στην καρτέλα bandwidth ή κάτι τέτοιο. Εγώ τις έχω στις 460 και πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα πουθενα!

post-4287-1416073952,4815_thumb.png

Μπα,φίλε Ζαχο,το έκανα αυτό που είπες, κ από 850 το έκανα 460,αλλά τπτ...

Τα ίδια @@...:boxed:

Λέτε να φταίει η RAM? Έχω μόνο 1 Gb (το ξέρω, τραγικά λίγη αλλά εντός ολίγων ημερών θα γίνει 4 Gb:dance3:)

Αλλά με έχει σπασει τα @@ λέμε...

Χμμ.. εμένα το ίδιο πρόβλημα με εσένα λύθυκε με αυτό παραπάνω.

Α και με το εξής τρικάκι, αν έχεις βέβαια για antivirus to Eset Nod32.

Να ξετσεκάρεις το utorrent από τη λίστα με τους browsers ώστε να μην σκανάρει την κίνηση που παράγει. Σε ένα φίλο αυτό το κολπάκι του έλυσε παρόμοιο πρόβλημα.

Επίσης δες τι γίνεται με άλλον browsers (πχ chrome) ή κάποια άλλη εφαρμογή που θέλει internet(msn).

post-4287-1416073952,885_thumb.png

Βασικα βαλε μια το bitcommet κ δοκιμασε το κ σε μενα τα ιδια εκανα κ εκανα κ της ρυθμησεις κτλ αλλα παλι τα ιδια μου εκανε...δε εχεις να χασεις κατι δοκιμασε μια αυτο που σου κ πιστευω οτι θα συνερθει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.