Jump to content

Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

kreach

Recommended Posts

2 Ιουλίου, πηγαίνω σε μια καφετερια για μη καπνιζοντας. Και ενας διπλα μου καπνιζει. Κανω μυνηση ;:hmm:

Στείλτου και εξώδικο...:p

Πρόσεχε μόνο μην πας και δεν είναι μόνο ένας αυτός που καπνίζει δίπλα σου...:hehe::hehe:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
2 Ιουλίου, πηγαίνω σε μια καφετερια για μη καπνιζοντας. Και ενας διπλα μου καπνιζει. Κανω μυνηση ;:hmm:

Εγώ θα εκβιάζω τον μαγαζάτορα :sarcastic:

παιδια εγω που εχω καφετερια τι να πω ?

με ρωτησε κανεις αν θελω να το παιζω αστυνομος ?

θα παω στον αλλο και τι θα του πω ?.....σβησε το τσιγαρο ?

τι θα φωναξω την αστυνομια ? αντε να δω τι θα πρωτοκανουν και αυτοι

δηλαδη αν δεν δω καποιον θα κινδυνευω και απο προστιμο ?

σαν το ωραριο θα παει και αυτο......απατο......

Σε μια συζητηση στο ραδιοφωνο σχετικα με το θεμα,ακουσα τι εκαναν στην Ιταλια...

Τα μαγαζια ειχαν καποιο υπευθυνο γι'αυτο το ζητημα,να παρακολουθει δηλαδη οτι κανεις δεν παρανομει.

Ε,αν γινοταν ελεγχος και υπηρχε παραβαση των κανονισμων,στο αυτοφωρο πηγαινε ο υπευθυνος της επιχειρησης και οχι ο θεριακλης πελατης(με αποτελεσμα να ειναι ολοι πολυ τυπικοι και αυστηροι)

ΥΓ Δεν ξερω αν οντως ισχυει κι αν μπορει να δουλεψει αυτο το συστημα με το "ελληνικο ταμπεραμεντο" (και ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι θα κανω.....?)

παιδια εγω που εχω καφετερια τι να πω ?

με ρωτησε κανεις αν θελω να το παιζω αστυνομος ?

θα παω στον αλλο και τι θα του πω ?.....σβησε το τσιγαρο ?

τι θα φωναξω την αστυνομια ? αντε να δω τι θα πρωτοκανουν και αυτοι

δηλαδη αν δεν δω καποιον θα κινδυνευω και απο προστιμο ?

σαν το ωραριο θα παει και αυτο......απατο......

ναι φυσικα θα τσιμπησεις προστιμο , ο νομος ειναι ξεκαθαρος εκτος και αν εισαι στις εξαιρεσεις (70 τμ κλπ)

τοσο καιρο παντως αν καιγοταν καρφι σε κανενα,θα ειχαν βαλει σωστα συστηματα εξαερισμου και το προβλημα δεν θα ηταν τοσο εντονο.

στο νησι το καλοκαιρι ,μεσα σε μαγαζι δεν πηγαινω ποτε.60 βαθμοι + τσιγαρο =overkill.

ps.καπνιζω.

ΥΓ Δεν ξερω αν οντως ισχυει κι αν μπορει να δουλεψει αυτο το συστημα με το "ελληνικο ταμπεραμεντο" (και ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι θα κανω.....?)

Μια χαρά θα δουλέψει, μην ξεχνάμε ότι η πρώτη χώρα στην οποία εφαρμόστηκε το μέτρο (και τελικά δούλεψε μια χαρά) είναι η Ιρλανδία, όπου οι ντόπιοι φημίζονται για τον τσαμπουκά που δεν σταματάει στο "ξέρεις ποιος είμαι εγώ", αλλά αντίθετα περιλαμβάνει μπουκέτα και μπουκάλια για πλάκα και χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.

Γιατί ρε συ οι Ιταλοί δεν είναι τσαμπουκάδες? Ίδιοι με μας είναι φατσιμάρε τσαμπουκάρε.

Εγώ πολλές φορές τον χειμώνα όταν σε μια καφετέρια είναι αποπνικτικά και το αναφέρω στους υπεύθυνους να ανοίξουν τον εξαερισμό ξέρετε τι απάντηση έπαιρνα? "Άμα ανοίξω τον εξαερισμό θα κρυώσουν όλοι εδω μέσα!". :suicide:

μαστα, οπότε το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους είναι κακό κλπ κλπ. no problem, όπως είπα συμφωνώ. με το κάθε μπούφο που πετάει την σιχαμένη γόπα του στην παραλία/πάρκο γιατί δεν γίνεται κάτι?

μαστα, οπότε το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους είναι κακό κλπ κλπ. no problem, όπως είπα συμφωνώ. με το κάθε μ@λ@κ@ που πετάει την σιχαμένη γόπα του στην παραλία/πάρκο γιατί δεν γίνεται κάτι?

Αυτό με τη παραλία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν βρίσκεις μόνο γόπες αλλά και προφυλακτικά και ότι μπορείς να φανταστείς.

Επειδή ορισμένοι έχετε ξεφύγει λίγο, να υπενθυμήσω ορισμένους βασικούς κανόνες:

Παράδειγμα ευπρεπούς απάντησης:

αυτο ας το σκεφτοσασταν πριν γινει η απαγορεψη.μην περιμενεις να ενδιαφερθει γι αυτο καποιος μη καπνιστης απο τη στιγμη που εδω και (χμ:unsure:)2000 χρονια δεν τους σεβεστε καθολου.

το οτι ειναι κοινα αποδεκτο ο συνδυασμος τσιγαρο+ποτο/καφες+διασκεδαση δε σημαινει οτι ειναι λογικος.

εγω μπορει να διασκεδαζω αναβοντας καπνογονα στις καφετερειες ενω βλεπω τους αγωνες στη τηλεοραση τους.πως θα αισθανοσουνα?:sick:

Παράδειγμα απάντησης που αν δεν αλλαχθεί μέχρι τα μεσάνυχτα θα λύσω τον Nephilim που έχει μανίκια γεμάτα κάρτες και θα κοκκινήσει ο τόπος:

μαστα, οπότε το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους είναι κακό κλπ κλπ. no problem, όπως είπα συμφωνώ. με το κάθε μ@λ@κ@ που πετάει την σιχαμένη γόπα του στην παραλία/πάρκο γιατί δεν γίνεται κάτι?

Παρακαλώ όπως να γίνουν οι σχετικές διορθώσεις στα posts και να αφαιρεθούν τα μπινελίκια και τα μπ!ν#λίκι@ από τις καταχωρήσεις σας.

Αισθάνομαι περίεργα όταν συμφωνώ 110% με μια άποψη και δε μπορώ να το εκφράσω γιατί ο συνομιλητής μου διάλεξε λάθος τρόπο ομιλίας...

Οι Malrborάδες US of A που είναι? :wassat:

Εγώ πάντως παίζει να είμαι και ο μόνος μη-καπνιστής που δεν τον νοιάζει αν καπνίζουν οι άλλοι όταν βγαίνω (εκτός αν είμαι σε κανα νετ καφε και μου το φυσάει στη μάπα - εκεί του λέω να το αραιώσει).

Την περισσότερη ζημιά την κάνουν τα πουράκια αρωματικά κλπ . Τις προάλλες ανάψανε κατι κορίτσια δίπλα μου πουράκι και με έπιασε βήχας , και καπνίζω :S ... απορώ πως τα κανουν . Μετά έρχοντε τα τσιγαροειδή τα οποία και idle να ειναι στο τασάκι αφηνουν πολύ καπνό , και τελευταίος ο καπνός-στριφτό ο οποιος οταν δεν τραβάς και ειναι στο τασάκι βγάζει ελάχιστο .

Την περισσότερη ζημιά την κάνουν τα πουράκια αρωματικά κλπ . Τις προάλλες ανάψανε κατι κορίτσια δίπλα μου πουράκι και με έπιασε βήχας , και καπνίζω :S ... απορώ πως τα κανουν . Μετά έρχοντε τα τσιγαροειδή τα οποία και idle να ειναι στο τασάκι αφηνουν πολύ καπνό , και τελευταίος ο καπνός-στριφτό ο οποιος οταν δεν τραβάς και ειναι στο τασάκι βγάζει ελάχιστο .

Οταν τραβάς όμως βγάζει και ότι δεν βγάζει μόνο του στο τασάκι :p

ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει στη σχολη, πχ διαδρομους κτλ. σημερα προσεξα οτι αρκετοι καθηγητες δεν καπνιζουν μεσα στο κτηριο, (παλια καπνιζαν), με τους φοιτητες ομως δεν βλεπω να γινεται τπτ...

Οι Malrborάδες US of A που είναι? :wassat:

Εγώ πάντως παίζει να είμαι και ο μόνος μη-καπνιστής που δεν τον νοιάζει αν καπνίζουν οι άλλοι όταν βγαίνω (εκτός αν είμαι σε κανα νετ καφε και μου το φυσάει στη μάπα - εκεί του λέω να το αραιώσει).

ρε συ μπας και σε γουστάριζε ο τύπος και στον έριχνε στην μάπα? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.