Jump to content

Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

kreach

Recommended Posts

Το μόνο που θα αλλάξει από την 1η Ιουλίου είναι οι άδειες των καταστημάτων σε καφετέρια - καπνιστήριο. Ενιαίος χώρος μόνο για καπνίζοντες και όποιος γουστάρει μπαίνει.

Να τον "πιούνε" μόνοι τους τότε.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
Το μόνο που θα αλλάξει από την 1η Ιουλίου είναι οι άδειες των καταστημάτων σε καφετέρια - καπνιστήριο. Ενιαίος χώρος μόνο για καπνίζοντες και όποιος γουστάρει μπαίνει.

Συμφωνώ και εγώ με αυτό όπως έγραψα και σε προηγούμενο post.

Προσωπικά ενδιαφέρομαι για τον άλλον. Δεν καπνίζω όπου και όπου. Αλλά ας υπάρχει σε κάθε μαγαζί μια γωνιά για καπνιστές. Αλλιώς δε θα πηγαίνει άνθρωπος.

ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: καφετέρια της αλυσίδας "NERO" στο κέντρο του Leeds. Συντηρούνταν κατά 90% από Έλληνες φοιτητές. Το καλοκαίρι του 2007 μπαίνει η απαγόρευση. Φλεβάρη του 2008 πάω και ήταν σχεδόν άδεια. Την επόμενη φορά που θα περάσω μπορεί και να τη βρώ κλειστή.

Από τη στιγμή που σέβομαι τους κανόνες, περιμένω να υπάρχει και μια διάταξη αυτών που να σέβεται και εμένα. Όυτε ρομποτάκι ούτε άβουλο ον είμαι. Κόψε το ένα, κόψε το άλλο, στο τέλος θα γίνει πραξικόπημα.

νοιαζεσαι?σε καφετερειες δηλαδη δεν καπνιζεις γιατι νοιαζεσαι για τον διπλα μη-καπνιστη?

ελα ασε τη κοροιδια.το οτι κρατιεσαι σε μετρο,λεωφορεια,σινεμα και νοσοκομεια και δεν καπνιζεις δε σημαινει οτι νοιαζεσαι....

εγω σαν καπνιστης ειμαι υπερ του μετρου.ουτε εμενα μ αρεσει να βρωμαω απο τον καπνο των αλλων :hehe:.

περα απ την πλακα,ας κανουν οτι θελουν, αρκει να γινει και ενας σινεμας για καπνιστες.

εγω σαν καπνιστης ειμαι υπερ του μετρου.ουτε εμενα μ αρεσει να βρωμαω απο τον καπνο των αλλων :hehe:.

περα απ την πλακα,ας κανουν οτι θελουν, αρκει να γινει και ενας σινεμας για καπνιστες.

dream come true!!!

θα πεφτει ΤΟ τσουξιμο στα ματια και η αιθουσα θα βρωμαει σαν παρακμιακο καφενειο(αυτα που πανε ο ιπαπουδες στις 6 το πρωι και καπνιζουν 3 πακετα Κορτινα μεχρι το βραδυ)

νοιαζεσαι?σε καφετερειες δηλαδη δεν καπνιζεις γιατι νοιαζεσαι για τον διπλα μη-καπνιστη?

ελα ασε τη κοροιδια.το οτι κρατιεσαι σε μετρο,λεωφορεια,σινεμα και νοσοκομεια και δεν καπνιζεις δε σημαινει οτι νοιαζεσαι....

Είσαι καλά;

Μήπως είσαι κανένας γνωστός και μου κάνεις πλάκα; Τι διαβάζω θεέ μου πρωτομαγιάτικο :X:

Είσαι καλά;

Μήπως είσαι κανένας γνωστός και μου κάνεις πλάκα; Τι διαβάζω θεέ μου πρωτομαγιάτικο :X:

εχεις να πεις κατι ουσιωδες?

σε ρωτησα κατι.απαντα

jesus ρε kostas007 επειδή εσύ δηλαδή μπορεί να είσαι στα @@ σου, όλοι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι?

και εγώ καπνίζω και ναι με νοιάζει και ο δίπλα. Γιατί δηλαδή σε προβληματίζει αυτό?

Ναι καπνίζω αλλά ρωτάς κάτι που να απαντιέται με κάτι άλλο εκτός από ένα ναι ή ένα όχι?

Εσύ γιατί δεν απαντάς την ερώτηση μου?

αρα δε σε νοιαζει αν ενοχλειται κανεις.

αμα ενοχλουμε τους μη καπνιστες, να πανε στα τραπεζακια για μη καπνιστες.

αμα ενοχλουμε τους μη καπνιστες, να πανε στα τραπεζακια για μη καπνιστες.

βρες μου σε μια καφετερεια τραπεζακια για μη καπνιστες.

και αααν βρεις δες ποσο καπνα θα εχει.

:drool:

Το μέτρο είναι ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ.

Ξέρουν την εξάρτηση απο το τσιγάρο και απο εκεί θα τα πάρουν.

Ξέρετε πως νιώθω κάθε φορά που απο την επαρχία έρχομαι Αθήνα?

Ο αέρας "βρωμάει". Εσείς που ζήτε εκεί αναπνέετε ΚΑΡΚΙΝΟΓΌΝΑ σωματίδια

ΧΩΡΊΣ να εχετε την δυνατότητα να τα αποφύγετε. Τουλάχιστον στο

τσιγάρο αν θέλετε δεν πάτε σε κλειστούς χώρους.

Να σεβόμαστε τα δικαιώματα και των δύο πλευρών.

Εντάξει μην υπερβάλλουμε.... Πρεπει να ειναι πολυ τέζα το καφέ για να σου ερχεται ο καπνος του δίπλα πανω σου η πολύ μικρός ( και κλειστος ) χώρος . Σε εξωτερικό χώρο δύσκολα πολυ . Προσωπικά αν στο δίπλα τραπέζι κάθονται μη καπνιστες δεν θα καπνίσω η αν εχουν μικρό παιδάκι . ( και ενοειται δεν καπνιζουν και αυτοι . . . )

σιγα τα προστιμα που θα πεφτουν στα μαγαζια.

θα πεφτει το λαδωμα του αιωνα.ασε που θα χουν ηδη βρει παραθυρακια

βρες μου σε μια καφετερεια τραπεζακια για μη καπνιστες.

και αααν βρεις δες ποσο καπνα θα εχει.

:drool:

αρα το προβλημα ειναι οι καπνιστες που καπνιζουν στον χωρο τους ή τα καφε που δεν εχουν χωρους για μη καπνιστες ή αν τους εχουν δεν ειναι σωστα/καλα/χχχ αεριζομενοι ;

αρα δε σε νοιαζει αν ενοχλειται κανεις.

όχι, με νοιάζει. Τώρα αν στον κόσμο σου οι καπνιστές είναι αυτοί που δεν νοιάζονται, τότε κάνεις παρέα με λάθος ανθρώπους :sorry:

χαίρομαι βασικά που μπαίνει τέτοιο μέτρο. δεν μου αρέσει η κάπνα σε κλειστούς χώρους, φαντάζομαι για τους μη καπνιστές πρέπει να είναι αποπνιχτικά

όχι, με νοιάζει. Τώρα αν στον κόσμο σου οι καπνιστές είναι αυτοί που δεν νοιάζονται, τότε κάνεις παρέα με λάθος ανθρώπους :sorry:

χαίρομαι βασικά που μπαίνει τέτοιο μέτρο. δεν μου αρέσει η κάπνα σε κλειστούς χώρους, φαντάζομαι για τους μη καπνιστές πρέπει να είναι αποπνιχτικά

απο τη στιγμη που καπνιζεις σε χωρο που υπαρχουν ατομα που ενοχλουνται πως γινεται να νοιαζεσαι?

αρα το προβλημα ειναι οι καπνιστες που καπνιζουν στον χωρο τους ή τα καφε που δεν εχουν χωρους για μη καπνιστες ή αν τους εχουν δεν ειναι σωστα/καλα/χχχ αεριζομενοι ;

και οι 2.

κανεις δε νοιαζεται.:nuke:

απο τη στιγμη που καπνιζεις σε χωρο που υπαρχουν ατομα που ενοχλουνται πως γινεται να νοιαζεσαι?

αυτό το συμπέρασμα που το έβγαλες πάλι? Δεν συνηθίζω να καπνίζω σε κλειστούς χώρους, και η καφετέρια που συχνάζω (αν πάω χειμώνα) έχει 2 διαφορετικούς χώρους (ενώνονται μόνο από μια -ανοιχτή- πόρτα).

Και να είναι άλλη η περίπτωση, πάω για καφέ 1 φορά το μήνα. Αν από 1 φορά το μήνα που ίσως και μπορεί να ενοχλήσω κάποιον κρίνεις εσύ ότι είμαι άνθρωπος που δεν νοιάζεται με γειά σου και χαρά σου.

πολύ απόλυτος είσαι αλλά φαντάζομαι δεν σε νοιάζει αμα ενοχλείς τους άλλους λέγοντας κοτσάνες. Αρκει να λες κάτι, ακόμα και εάν είναι άσχετο. Άρα εσύ δεν νοιάζεσαι.

enjoy your mug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.