bezdim Ιούλιος 7, 2009 #181 Ιούλιος 7, 2009 Sorry για το άσχετο, αλλά μου θύμισε ταμπέλα σε πόρτα τραίνου που έλεγε: Smile! You are on CCTV!
0x13 Ιούλιος 7, 2009 #182 Ιούλιος 7, 2009 Τι καθεστε και τσακωνεστε βρεΕλλαδα ειναι εδω. Εδω ο αλλος περναει με κοκκινο και σκοτώνει κόσμο και δεν τον βαζουν φυλακη. Παπαδες κλεβουν και ληστευουν και βιάζουν. Αστυνομικοι λαδωνουν και εξοστρακιζουν σφαιρες. Πολιτικοι μπλεκουν και σκανδαλα με μιζες και ροζ ιστοριες. Θα κατσουν να ασχοληθουν με το ποιος καπνιζει τι και που ; Αντε κανενα μηνα να μας πριζουν, μετα ποιος νοιαζετε . . . .Greek Off:triniti:
SLN Ιούλιος 8, 2009 #184 Ιούλιος 8, 2009 εμενα παντως με ενοχλει και δε θα το αφησω ετσι:hi: Οι Γερμανοι ειναι φιιιιλοι μας και θελουν το καλοοοο μας...
SirDiman Ιούλιος 13, 2009 #186 Ιούλιος 13, 2009 Γενικα ναι εκτος απο το Dekko στην Βουλα...Ολοι με ενα τσιγαρο στο στομα
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #187 Ιούλιος 13, 2009 ειδε κανεις καμια προοδο? όπως το πει κανεις... πήγα στο club που πάω συνήθως... ποτό ΧΩΡΙΣ τσιγάρο θα κλάψω.... ...σαν τα ποντίκια 80 άτομα στριμωγμένοι στην τουαλέτα και οι υπόλοιποι έξω στον δρόμο... όλο το club ήταν έξω, ζήτημα 15 άτομα να ήταν μέσα! ΕΛΕΟΣ!
Kostas007 Ιούλιος 13, 2009 #188 Ιούλιος 13, 2009 σε ποιο club?σε κατι μπουζουκια που πηγε ενας γνωστος μου καπνιζαν αβερτα,με αδεια απο το μαγαζι αλλα και καλα στα κρυφα:OT:
greekfragma Ιούλιος 13, 2009 #189 Ιούλιος 13, 2009 σε μια βόλτα πριν λίγες μέρες στο Γκάζι είδα αρκετά μαγαζιά με σηματάκι "μη καπνίζοντες" στους εσωτερικούς χώρους. Φυσικά δεν έβρισκες γωνιά εκτός του μαγαζιού για να κάτσεις......οι καπνιστές είχαν καβατζώσει όλα τα σκαμπό παγκους πεζουλάκια....ακόμα και τις γωνίες στις εισόδους.μέσα βέβαια άνεση......σε συνολικά 100τ.μ. και 30τραπέζια τα 5 ήταν γεμάτα.εγώ νομίζω οτι όσο είναι καλοκαίρι το μέτρο θα δουλέψει.......μόλις χειμωνιάσει να δω τι θα γίνει.:yes4:
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #190 Ιούλιος 13, 2009 σε ποιο club?σε κατι μπουζουκια που πηγε ενας γνωστος μου καπνιζαν αβερτα,με αδεια απο το μαγαζι αλλα και καλα στα κρυφα:OT:δεν λέω το όνομα του club αλλα είναι ένα γνωστό *σε πολλά εισαγωγικά (((((((((underground)))))))) club τις θεσσαλονίκης...άσε ρε να έχει το μαγαζί 300-400 άτομα και μέσα στο μαγαζί να είναι οι 30 ΕΛΕΟΣ.....και στις τουαλέτες πλέον οι τοίχοι κολλάνε από την πίσσαΥ.Γ. και κορόιδευα την σουηδία όταν είχα πάει... τελικά ότι κράζεις το λούζεσαι..(off topic) αύριο να θυμηθώ να κράξω τους πλουσιους
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #192 Ιούλιος 13, 2009 σιγα σιγα πιστευω και ελπιζω να το συνηθισουνε...Τους τοίχους τις τουαλέτας που κολλάνε από την πίσσα?
LevelOne Ιούλιος 13, 2009 #193 Ιούλιος 13, 2009 Χμμμμ τουαλέτα ή πνευμόνια, τουαλέτα η πνευμόνια.... χμμμ.. ξέρεις τι, προτιμώ στην τουαλέτα την πίσα παρα στα πνευμόνια μου...
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #194 Ιούλιος 13, 2009 Χμμμμ τουαλέτα ή πνευμόνια, τουαλέτα η πνευμόνια.... χμμμ.. ξέρεις τι, προτιμώ στην τουαλέτα την πίσα παρα στα πνευμόνια μου...τουλάχιστον στα 100+ τετραγωνικά αναπνέεις την πίσσα... ενώ έτσι όπως το κάνανε πας τουαλέτα και την τρώς με την μύτη σου, δεν είναι όλα τα μαγαζιά για μη καπνιστές... έλεος... κάποια δεν γίνετε να είναι μη καπνιστών όταν το 95% καπνίζει. και όταν είναι τέτοιο το ποσοστό τον καπνιστών πρέπει να γίνει ειδικός χορός για μη καπνιστές όχι για καπνιστέςάσε που όταν υπάρχει τέτοια ποσότητα καπνού σε τέτοιο μικρό χορό θέλεις να ξεράσεις... χειρότερα από σκ**ά βρωμάει(για το συγκεκριμένο club μιλάω)
Kostas007 Ιούλιος 13, 2009 #195 Ιούλιος 13, 2009 τουλάχιστον στα 100+ τετραγωνικά αναπνέεις την πίσσα... ενώ έτσι όπως το κάνανε πας τουαλέτα και την τρώς με την μύτη σου, δεν είναι όλα τα μαγαζιά για μη καπνιστές... έλεος... κάποια δεν γίνετε να είναι μη καπνιστών όταν το 95% καπνίζει. και όταν είναι τέτοιο το ποσοστό τον καπνιστών πρέπει να γίνει ειδικός χορός για μη καπνιστές όχι για καπνιστέςάσε που όταν υπάρχει τέτοια ποσότητα καπνού σε τέτοιο μικρό χορό θέλεις να ξεράσεις... χειρότερα από σκ**ά βρωμάει (για το συγκεκριμένο club μιλάω) βαση τι ειδους στατιστικης το εβγαλες αυτο το αποτελεσμα? απο τους 10 φιλους σου καπνιζουν οι 9,5?
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #196 Ιούλιος 13, 2009 βαση τι ειδους στατιστικης το εβγαλες αυτο το αποτελεσμα?απο τους 10 φιλους σου καπνιζουν οι 9,5? ναι ο ένας είναι αναποφάσιστος... μήπως επειδή ξέρω ποιοι καπνίζουν και ποιοι δεν καπνίζουν? δεν είναι τρενταδικο που κανεις δεν ξέρει κανέναν... όλοι γνωριζόμαστε (εκτος ενός υπερβολικά μικρού ποσοστού)
eleozz Ιούλιος 13, 2009 #197 Ιούλιος 13, 2009 οσοι καπνιζουν μπορουν να πανε σε μαγαζια για καπνιζοντεςη να καθίσουν σε ανοιχτούς χορους εξω απο τα μαγαζιακαλοκαιρι ειναι.......τα μαγαζια που πλέον είναι για μη καπνίζοντεςοπως λεει και η λεξη ειναι για αυτους που δεν καπνιζουνδεν χρειάζεται λοιπόν να πας σε ενα τετοιο μαγαζι και να κλειστης στην τουαλετα για να καπνίσεις.απλα επιλεγεις ενα αλλο μαγαζι.οσο εκνευριστικο ειναι να σε πιέζουν να μην καπνιζειςαλλο τοσο εκνευριστικο ειναι να σε βαζουν να καπνίσεις με το ζορι
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #198 Ιούλιος 13, 2009 οσοι καπνιζουν μπορουν να πανε σε μαγαζια για καπνιζοντεςη να καθίσουν σε ανοιχτούς χορους εξω απο τα μαγαζια καλοκαιρι ειναι....... τα μαγαζια που πλέον είναι για μη καπνίζοντες οπως λεει και η λεξη ειναι για αυτους που δεν καπνιζουν δεν χρειάζεται λοιπόν να πας σε ενα τετοιο μαγαζι και να κλειστης στην τουαλετα για να καπνίσεις. απλα επιλεγεις ενα αλλο μαγαζι. οσο εκνευριστικο ειναι να σε πιέζουν να μην καπνιζεις αλλο τοσο εκνευριστικο ειναι να σε βαζουν να καπνίσεις με το ζορι δεν έχει άλλο μαγαζί και κανονικά θα έπρεπε να είναι για καπνίζοντες... άσε από βδομάδα θα μαζέψουνε και υπογραφές να το κάνουν καπνιζόντων (ελπίζω να κάνουν και τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να εγκριθεί) απλά το point είναι πως δεν είναι όλα άσπρα η μαύρα
Kostas007 Ιούλιος 13, 2009 #199 Ιούλιος 13, 2009 οσοι καπνιζουν μπορουν να πανε σε μαγαζια για καπνιζοντεςη να καθίσουν σε ανοιχτούς χορους εξω απο τα μαγαζιακαλοκαιρι ειναι.......τα μαγαζια που πλέον είναι για μη καπνίζοντεςοπως λεει και η λεξη ειναι για αυτους που δεν καπνιζουνδεν χρειάζεται λοιπόν να πας σε ενα τετοιο μαγαζι και να κλειστης στην τουαλετα για να καπνίσεις.απλα επιλεγεις ενα αλλο μαγαζι.οσο εκνευριστικο ειναι να σε πιέζουν να μην καπνιζειςαλλο τοσο εκνευριστικο ειναι να σε βαζουν να καπνίσεις με το ζοριδε γινεται αυτο που λες,γιατι υπαρχουν παρεες που καπνιζουν μερικοι και μερικοι οχι.αυτοι τι θα κανουν?το να βγει ενας να καπνισει ανα μιση ωρα εξω δε το θεωρω τραγικο,εγω θα πηγαινα να του κανω παρεα,αρκει φυσικα να σεβαστει τους εσωτερικους χωρους.
dunkel_Stern Ιούλιος 13, 2009 #200 Ιούλιος 13, 2009 το να βγει ενας να καπνισει ανα μιση ωρα εξω δε το θεωρω τραγικο,εγω θα πηγαινα να του κανω παρεα,αρκει φυσικα να σεβαστει τους εσωτερικους χωρους.το θέμα είναι πως οι περισσότεροι γουστάρουμε να καπνίζουμε την ώρα που χορεύουμε... και την ώρα που κουβεντιάζουμε... και την ώρα που πίνουμε ποτό...δεν είμαστε τόσο μανιακοί καπνιστές ώστε απλά να βγαίνουμε για να καπνίσουμε... και πάλι όταν είναι συντριπτική πλειοψηφία καπνιστές είναι πολύ άκυρο ο χορός να είναι μη καπνιζόντωνκαι είναι μα###ια να χορεύεις, να πίνεις, να μιλάς στον δρόμο ή στην τουαλέτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.