Jump to content

Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

kreach

Recommended Posts

Sorry για το άσχετο, αλλά μου θύμισε ταμπέλα σε πόρτα τραίνου που έλεγε:

Smile! You are on CCTV!

:suicide:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Τι καθεστε και τσακωνεστε βρε

Ελλαδα ειναι εδω. Εδω ο αλλος περναει με κοκκινο και σκοτώνει κόσμο και δεν τον βαζουν φυλακη. Παπαδες κλεβουν και ληστευουν και βιάζουν. Αστυνομικοι λαδωνουν και εξοστρακιζουν σφαιρες. Πολιτικοι μπλεκουν και σκανδαλα με μιζες και ροζ ιστοριες. Θα κατσουν να ασχοληθουν με το ποιος καπνιζει τι και που ; Αντε κανενα μηνα να μας πριζουν, μετα ποιος νοιαζετε . . . .

Greek Off:triniti:

εμενα παντως με ενοχλει και δε θα το αφησω ετσι:hi:

Οι Γερμανοι ειναι φιιιιλοι μας και θελουν το καλοοοο μας...

post-1498-1416074053,6647_thumb.jpg

ειδε κανεις καμια προοδο?:dots:

όπως το πει κανεις... πήγα στο club που πάω συνήθως... ποτό ΧΩΡΙΣ τσιγάρο :( θα κλάψω....

...σαν τα ποντίκια 80 άτομα στριμωγμένοι στην τουαλέτα και οι υπόλοιποι έξω στον δρόμο... όλο το club ήταν έξω, ζήτημα 15 άτομα να ήταν μέσα! ΕΛΕΟΣ!

σε ποιο club?

σε κατι μπουζουκια που πηγε ενας γνωστος μου καπνιζαν αβερτα,με αδεια απο το μαγαζι αλλα και καλα στα κρυφα:OT:

σε μια βόλτα πριν λίγες μέρες στο Γκάζι είδα αρκετά μαγαζιά με σηματάκι "μη καπνίζοντες" στους εσωτερικούς χώρους. Φυσικά δεν έβρισκες γωνιά εκτός του μαγαζιού για να κάτσεις......οι καπνιστές είχαν καβατζώσει όλα τα σκαμπό παγκους πεζουλάκια....ακόμα και τις γωνίες στις εισόδους.

μέσα βέβαια άνεση......σε συνολικά 100τ.μ. και 30τραπέζια τα 5 ήταν γεμάτα.

εγώ νομίζω οτι όσο είναι καλοκαίρι το μέτρο θα δουλέψει.......μόλις χειμωνιάσει να δω τι θα γίνει.:yes4:

σε ποιο club?

σε κατι μπουζουκια που πηγε ενας γνωστος μου καπνιζαν αβερτα,με αδεια απο το μαγαζι αλλα και καλα στα κρυφα:OT:

δεν λέω το όνομα του club αλλα είναι ένα γνωστό *σε πολλά εισαγωγικά (((((((((underground)))))))) club τις θεσσαλονίκης...

άσε ρε να έχει το μαγαζί 300-400 άτομα και μέσα στο μαγαζί να είναι οι 30 ΕΛΕΟΣ..

...και στις τουαλέτες πλέον οι τοίχοι κολλάνε από την πίσσα

Υ.Γ. και κορόιδευα την σουηδία όταν είχα πάει... τελικά ότι κράζεις το λούζεσαι..

(off topic) αύριο να θυμηθώ να κράξω τους πλουσιους

Χμμμμ τουαλέτα ή πνευμόνια, τουαλέτα η πνευμόνια.... χμμμ.. ξέρεις τι, προτιμώ στην τουαλέτα την πίσα παρα στα πνευμόνια μου...

Χμμμμ τουαλέτα ή πνευμόνια, τουαλέτα η πνευμόνια.... χμμμ.. ξέρεις τι, προτιμώ στην τουαλέτα την πίσα παρα στα πνευμόνια μου...

τουλάχιστον στα 100+ τετραγωνικά αναπνέεις την πίσσα... ενώ έτσι όπως το κάνανε πας τουαλέτα και την τρώς με την μύτη σου, δεν είναι όλα τα μαγαζιά για μη καπνιστές... έλεος... κάποια δεν γίνετε να είναι μη καπνιστών όταν το 95% καπνίζει. και όταν είναι τέτοιο το ποσοστό τον καπνιστών πρέπει να γίνει ειδικός χορός για μη καπνιστές όχι για καπνιστές

άσε που όταν υπάρχει τέτοια ποσότητα καπνού σε τέτοιο μικρό χορό θέλεις να ξεράσεις... χειρότερα από σκ**ά βρωμάει

(για το συγκεκριμένο club μιλάω)

τουλάχιστον στα 100+ τετραγωνικά αναπνέεις την πίσσα... ενώ έτσι όπως το κάνανε πας τουαλέτα και την τρώς με την μύτη σου, δεν είναι όλα τα μαγαζιά για μη καπνιστές... έλεος... κάποια δεν γίνετε να είναι μη καπνιστών όταν το 95% καπνίζει. και όταν είναι τέτοιο το ποσοστό τον καπνιστών πρέπει να γίνει ειδικός χορός για μη καπνιστές όχι για καπνιστές

άσε που όταν υπάρχει τέτοια ποσότητα καπνού σε τέτοιο μικρό χορό θέλεις να ξεράσεις... χειρότερα από σκ**ά βρωμάει

(για το συγκεκριμένο club μιλάω)

βαση τι ειδους στατιστικης το εβγαλες αυτο το αποτελεσμα?

απο τους 10 φιλους σου καπνιζουν οι 9,5?:haha::tomato:

βαση τι ειδους στατιστικης το εβγαλες αυτο το αποτελεσμα?

απο τους 10 φιλους σου καπνιζουν οι 9,5?:haha::tomato:

ναι ο ένας είναι αναποφάσιστος...

μήπως επειδή ξέρω ποιοι καπνίζουν και ποιοι δεν καπνίζουν? δεν είναι τρενταδικο που κανεις δεν ξέρει κανέναν... όλοι γνωριζόμαστε (εκτος ενός υπερβολικά μικρού ποσοστού)

οσοι καπνιζουν μπορουν να πανε σε μαγαζια για καπνιζοντες

η να καθίσουν σε ανοιχτούς χορους εξω απο τα μαγαζια

καλοκαιρι ειναι.......

τα μαγαζια που πλέον είναι για μη καπνίζοντες

οπως λεει και η λεξη ειναι για αυτους που δεν καπνιζουν

δεν χρειάζεται λοιπόν να πας σε ενα τετοιο μαγαζι και να

κλειστης στην τουαλετα για να καπνίσεις.

απλα επιλεγεις ενα αλλο μαγαζι.

οσο εκνευριστικο ειναι να σε πιέζουν να μην καπνιζεις

αλλο τοσο εκνευριστικο ειναι να σε βαζουν να καπνίσεις με το ζορι

καλοκαιρι ειναι.......

δεν έχει άλλο μαγαζί :( και κανονικά θα έπρεπε να είναι για καπνίζοντες... άσε από βδομάδα θα μαζέψουνε και υπογραφές να το κάνουν καπνιζόντων (ελπίζω να κάνουν και τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να εγκριθεί)

απλά το point είναι πως δεν είναι όλα άσπρα η μαύρα

καλοκαιρι ειναι.......

δε γινεται αυτο που λες,γιατι υπαρχουν παρεες που καπνιζουν μερικοι και μερικοι οχι.αυτοι τι θα κανουν?

το να βγει ενας να καπνισει ανα μιση ωρα εξω δε το θεωρω τραγικο,εγω θα πηγαινα να του κανω παρεα,αρκει φυσικα να σεβαστει τους εσωτερικους χωρους.

το να βγει ενας να καπνισει ανα μιση ωρα εξω δε το θεωρω τραγικο,εγω θα πηγαινα να του κανω παρεα,αρκει φυσικα να σεβαστει τους εσωτερικους χωρους.

το θέμα είναι πως οι περισσότεροι γουστάρουμε να καπνίζουμε την ώρα που χορεύουμε... και την ώρα που κουβεντιάζουμε... και την ώρα που πίνουμε ποτό...

δεν είμαστε τόσο μανιακοί καπνιστές ώστε απλά να βγαίνουμε για να καπνίσουμε... και πάλι όταν είναι συντριπτική πλειοψηφία καπνιστές είναι πολύ άκυρο ο χορός να είναι μη καπνιζόντων

και είναι μα###ια να χορεύεις, να πίνεις, να μιλάς στον δρόμο ή στην τουαλέτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.