Jump to content

Την 1η Ιουλίου η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο

kreach

Recommended Posts

η υπουργος μιλησε για πληρη απαγορευση του κανισματος σε κλειστους χωρους και πως θα συγκροτηθει σωμα που θα βαζει τα οποια προστιμα :)

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
γεναρη του 2010 αυξανονται ολα στην ελλαδα απο 30 εως 50 λεπτα συμφωνα με το βημα ( και φθηνα και ακριβα) με στοχο να καπνιζουν οι ελληνες λιγοτερο, αλλα δεν ειδα πουθενα το 50% που λες :(

Mηπως, λεω εγω τωρα, η αυξηση γινεται για να μην παραπονεθουν οι "καημενοι", οι καπνοβιομηχανοι, οταν σιγα-σιγα θα αρχισουν να πεφτουν οι πωλησεις????

πηγη?

το δελτιο ειδησεων του αλτερ :)

jax νομιζω με αυξηση μειωση των πωλησεων θα δουν οχι το αντιθετο. Αμα παει 5 ευρω το πακετο ξερεις ποσος κοσμος θα το κοψει? Η αποψη μου ειναι διαφορετικη οπως εχω ξαναπει. Θα ηθελα πληρη απαγορευση σε κλειστους χωρους, να εφαρμοζεται 100% και μειωση της τιμης των πακετων. Ετσι και κανεις δε θα ετρωγε καπνιλα και οποιος καπνιζε δε θα χαλαγε μισο μηνιατικο. Ολα συνηθεια ειναι πιστευω.

το δελτιο ειδησεων του αλτερ :)

jax νομιζω με αυξηση μειωση των πωλησεων θα δουν οχι το αντιθετο. Αμα παει 5 ευρω το πακετο ξερεις ποσος κοσμος θα το κοψει? Η αποψη μου ειναι διαφορετικη οπως εχω ξαναπει. Θα ηθελα πληρη απαγορευση σε κλειστους χωρους, να εφαρμοζεται 100% και μειωση της τιμης των πακετων. Ετσι και κανεις δε θα ετρωγε καπνιλα και οποιος καπνιζε δε θα χαλαγε μισο μηνιατικο. Ολα συνηθεια ειναι πιστευω.

θα γινει σιγουρα?η ειναι υποθεση?αν ναι απο ποτε?

• 2 weeks later...
Η αποκαλυψη του μηνα:Ο Kostas007 ειναι ο υπευθυνος σερβις στην Apple!!!!

:hehe:

http://www.bit-tech.net/news/hardware/2009/11/23/smoking-voids-apple-warranties/1

H εταιρια με το μηλαρακι αρνειται να αναλαβει εργασιες εντος πλαισιων εγγυησης στις συσκευες της εαν βρεθουν καταλοιπα καπνου,διοτι δεν θελει να εκθεσει τους εργαζομενους της στους κινδυνους του παθητικου καπνισματος.

(περιττο να πω οτι κατι τετοιο θα ετρωγε βασιλικοτατο ακυρο ως καταχρηστικος ορος εδω.)

μη το γελας,μια φορα ειχα παρει το Pc(desktop) Μου σε ενα παρτυ για να παιξω dj και οταν το γυρισα την αλλη μερα σπιτι και το ανοιξα βγηκε μια μποχα απο τα ανεμιστηρακια που με κανε να ξερασω:shutup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.