Jump to content

WD 1TB Green vs Black vs Seagate 1,5 TB?

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αμεση αναγκη ασφαλους και αξιοπιστης αποθηκης!τι προτεινετε απο τους παραπανω (ή και καποιον αλλο στα ιδια περιπου λεφτα αλλα οπωσδηποτε TB και πανω) ???

κυριως προς WD black παω μιας και ενας φιλος μου ειναι πολυ ικανοποιημενος με τον εν λογο δισκο και επισης μου βγηκε λιγο η ψυχη με τις ιστοριες των seagate...

edit: βασικα wd black 1TB ή seagate 1,5 ΤΒ?

Ψιλοάδικη η σύγκριση, ο Seagate έχει 500GB παραπάνω. Πάντως και για τους WD Green διάβασα για αρκετά προβλήματα. Χθες πήρα τον Seagate και μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δες και samsung 1TB, δεν εχει ακουστει καποιο ιδιαιτερο προβλημα 1.5 χρονο που ειναι στην αγορα (εγω ειχα μια 6αδα και τωρα πηρα αλλους 6, πιστευω ειναι καλη επιλογη γενικα και σε πολυ καλη τιμη).

samsung 1TB ειναι πολυ καλοι (εχω κ εγω)...αλλα πιστευω πλεον αξιζει το 1.5Τ αν εχεις βεβαια πολλα δεδομενα

4 posts 3 διαφορετικες προτασεις!:laughing:

βλεπω τωρα και διαφορα reviews/forums και φαινεται πως οι seagate αππαλαχτηκαν απο τα προβληματα...αν ειναι ετσι τοτε...και ειναι και μονο 20 ευρω παραπανω!

έχω 2Χ1 ΤΒ Western Black......απίστευτα γρήγοροι ήσυχοι και σχετικά δροσεροί.

Περίεργα μας τα λες ωρέ παιδί. Και εγώ τους ίδιους έχω και είναι γρήγοροι μεν(όχι απίστευτα), τσιμπημένες temps και κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον veloci.

Περίεργα μας τα λες ωρέ παιδί. Και εγώ τους ίδιους έχω και είναι γρήγοροι μεν(όχι απίστευτα), τσιμπημένες temps και κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον veloci.

σε σχέση με seagate 500gb 7200.10 και samsung 500gb sata2 που είχα είναι ελαφρά πιο θορυβώδεις από τον samsung...πιο ησυχοι από τον seagate και σε θερμοκρασίες νορμαλ πράγματα....πιο κρύοι από τον seagate και στα ίδια με τον samsung.

Πήρα 2 WD 1TB green EADS λίγο πριν το Πάσχα.

Βρήκα επιτέλους χρόνο και τους έστησα σε raid-1 προχθές το βράδυ και άφησα το πισί όλη νύκτα να μεταφέρει δεδομένα από τους παλαιότερους δίσκους.

Το επόμενο πρωί ο ένας εκ των δύο είχε «φύγει», port reset error μήνυμα o ICH9R.

Πάμε για RMA απευθείας από την WD λόγο eshop.

Πήρα 2 WD 1TB green EADS λίγο πριν το Πάσχα.

Βρήκα επιτέλους χρόνο και τους έστησα σε raid-1 προχθές το βράδυ και άφησα το πισί όλη νύκτα να μεταφέρει δεδομένα από τους παλαιότερους δίσκους.

Το επόμενο πρωί ο ένας εκ των δύο είχε «φύγει», port reset error μήνυμα o ICH9R.

Πάμε για RMA απευθείας από την WD λόγο eshop.

Τους έριξες κάνα scan όταν τους πήρες?

Caviar Black και είσαι οκ.

dpolal και ο δικός μου (green 640) που χτύπησε απο το ίδιο μαγαζί το πήρα και άμεσα μου τον έκαναν πιστωτικό και αντικατάσταση με Caviar Black

Τους έριξες κάνα scan όταν τους πήρες?

Τους έστησα κατευθείαν σε raid-1, δεν κοίταξα τίποτα...

Ευτυχώς πάντως που τα δεδομένα ειναι ασφαλή στον άλλο.

Τους έστησα κατευθείαν σε raid-1, δεν κοίταξα τίποτα...

Ευτυχώς πάντως που τα δεδομένα ειναι ασφαλή στον άλλο.

Πάντα scan γιατί δεν είναι λίγοι που την ψιλοακούνε με αυτά που τραβάνε μέχρι να τους πάρουμε...:hang2:

σας ευχαριστω ολους παιδια για τις αποψεις! θα παω μαλλον για τον seagate μιας και ειναι 15 ευρω πιο ακριβος απο τον black, εχει +500gb και σε διαφορα reviews τα παει πολυ καλα! πχ εδω

επισης, σε διαφορα φορουμς βλεπω πως αν αγορασεις τωρα δισκο ειναι απιθανο να πεσεις σε προβληματικη παρτιδα και πως και παλι το firmware update μεχρι τωρα τουλαχιστο δουλευει! (αν ξεριε καποιος κατι διαφορετικο ή αλλα προβληματα με τον συγκεκριμενο παρακαλω να ενημερωσει...)

υγ:

Πάντα scan γιατί δεν είναι λίγοι που την ψιλοακούνε με αυτά που τραβάνε μέχρι να τους πάρουμε...:hang2:

κανενα καλο προγραμματακι για το σκαν που λες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.