Jump to content

Νέοι SSD στο Πλαίσιο!

Delijohn

Recommended Posts

είναι τόσο καλύτερος ο Vertex από το Samsung? Επειδή απ'ότι φαίνεται έχω χάσει επεισόδια, αν μπορείς δώκε λινκς με info (θυμάμαι είχες πάρει εσύ Vertex, rite?)

Σε benches ειναι πολυυ καλυτεροι. Ριξε μια ματια και εδω, τουλαχιστον απο νουμερακια θα σε καλυψει.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Προλάβατε ??? :p

Έγω πάντως ναι, αν δεν πάρουν τηλέφωνο σήμερα να μου πουν ότι έχει γίνει λάθος, το οποίο είναι και το πιο φυσιολογικό... :hehe:

Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

για να δούμε πόσοι θα πουν "πήρα" σε αυτές τις τιμές...

170 ο 30άρης έτσι να γουστάρουμε....

πήρα τηλέφωνο και παραπονέθηκα για αθέμητο ανταγωνισμό :dance3:

Έγω πάντως ναι, αν δεν πάρουν τηλέφωνο σήμερα να μου πουν ότι έχει γίνει λάθος, το οποίο είναι και το πιο φυσιολογικό... :hehe:

Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

H τιμή, ήταν κανονική και με το που έκλεισε και ο τελευταίος SSD, έπεσε απο το site.

Οπότε, εκτός απροόπτου, όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν.

Οι τιμές των SSD όπως και των μνημών αλλάζουν κάθε μέρα απο τις εταιρίες και ο πιο τυχερός είναι υτός που θα πάρει με καλή ισοτιμία όταν όμως και ο τιμοκατάλογος βρίσκεται σε πτωτική τάση. :)

για να δούμε πόσοι θα πουν "πήρα" σε αυτές τις τιμές...

170 ο 30άρης έτσι να γουστάρουμε....

What ?

Ένας Kingston στα 250€ αντι για τον Intel στα 309€ θα ήταν λουκούμι έ? :D:D:D:triniti:

και θα ιδρώσουνε, τι να σου πώ :big_boss:

Ένας Kingston στα 250€ αντι για τον Intel στα 309€ θα ήταν λουκούμι έ? :D:D:D:triniti:

από ότι είδα η kingston παραπέμπει κατευθείαν στην intel για fw update download, οπότε λογικά θα παίρνει κανονικά το fix;)

από ότι είδα η kingston παραπέμπει κατευθείαν στην intel για fw update download, οπότε λογικά θα παίρνει κανονικά το fix;)
Έχουν μια "τεράστια" διαφορά :p To αυτοκόλητο :p

Πώς, πού και πότε...?!? :nada:

Damn και πήρα τον vertex... θα δικαιολογήσω στην γυναίκα το έξοδο του kingston σαν κοινόχρηστα* για το πετρέλαιο, όταν έρθει η ώρα... :p

* Καλύτερες δικαιολογίες δεκτές...

Πώς δε θα 'ταν? Αυτό υπάρχει κάπου η.......?

άμα πήρες το 1/3 των διαθέσιμων δίσκων, περιμένεις και απάντηση? :whip:
Όχι δεν αγόρασα κανέναν ούτε απο Πλαίσιο ούτε από eshop. Προς το παρόν το συστημά μου είναι καλυμένο 110% από τους Samsung, έκαναν και την απόσβεσή τους και περιμένουν "αντιστοιχη" ευκαιρία (μετά από 6μήνο γιατί τώρα... no money, no honey) με SLC για να αντικατασταθούν.
Πώς δε θα 'ταν? Αυτό υπάρχει κάπου η.......?

Στην προσπάθεια έιμαι. Λίγο υπομονή και ενημερώνω όταν έχω νέα :)

Σημειωτέον, ο Samsung Πλαίσιο είναι πρώτη γενιά με 90/70 στα 140Ε, ενώ ο Novatech που θα έρθει προσεχώς θα είναι με 220/120 στα 160Ε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.