Jump to content

LCD 32 " κάπου στα 500 ευρώ

LL_NEO

Recommended Posts

Κατι lg παιζουν σε αυτα τα λεφτα..

Οι lg7000 (σε 32") ,lg5000-5500(se 32-37") και οι νεες LH3000(32)

(απο τη σειρα LH 4000 και πανω εχεις και 100hz..οπως και στην περιπτωση της lg7000)

Oλες fullHD..σε περιπτωση που το κυνηγας(το feature).

Σήμερα ξεκίνησε πρσφορά στο Saturn του Γέρακα μία Toshiba 37' Full HD, 18000:1, 500cd στα 399 ευρώ. Εγώ την τσίμπησα! Στο Saturn στη Συγγρού έχει προσφορά μία Panasonic 37' HD Ready, 100Hz στα 460 ευρώ. Όποιος πρόλαβε τον ''Κύριο'' είδε!!

• 2 weeks later...

Πάντως η καλύτερη λύση είναι να πας κάπου και να δεις την εικόνα της κάθε τηλεόρασης με τα μάτια για να δεις και την διαφορά (εφόσον είναι εφικτό)...

Διότι τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα σε ποιότητα εικόνας σ'αυτό το ποσό...

Εγώ όταν πήγα για τηλεόραση (47") πήγα στο MediaMrkt που τις είχε μαζεμένες σε ένα σημείο και φαινόταν τεράστια διαφορά από εικόνα σε εικόνα (ακόμα και στην ίδια μαρκα).

• 5 weeks later...

Μάγκες μην το πάρετε σαν :spam: , bump ή κάτι τέτοιο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχα πει ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Προφανώς και όχι και ως εκ τούτου γαιδουριά μου.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές :red:

-32" Σφραγισμένη - Ολοκαίνουργια τηλεόραση SAMSUNG LCD-TV LE32A656A1F στα 500 ευρώ.

-32" Ολοκαίνουργια τηλεόραση ανοιγμένη SAMSUNG LCD-TV LE32A656A1F 30/5/2009 στα 480 ευρώ.

Skroutzed

Υ.Σ Δεν είμαι ο πωλητής ούτε βγάζω ποσοστά! :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.