Jump to content

Monitor 23-24 inch SOS!!!!

The_Blade

Recommended Posts

Παίδες το πρόβλημα έχει ως εξής:

Χρειάζομαι ένα καλό monitor στις 23-24 ιντσες με κόστος έως 600-650 ευρώ. To full HD με νοιάζει αλλά η απόδωση χρωμάτων και η καλή εικόνα είναι πιο σημαντικά, το θέλω για Gaming....

1)Μπορώ να βρώ κάτι που να μην έχει ΤΝ panel σε αυτό το κόστος?

2)Υπάρχει κάτι έσω σε ΤΝ panel το οποίο όμως να διαφέρει σε απόδωση (όχι design) από τα υπόλοιπα των 300 ευρώ?

Αν μπορείτε στείλτε και κανένα review. Ο χώρος των οθονών είναι πολύ φτωχός σε review και δεν βγάζω άκρη.

Η κατάσταση είναι 100% επείγουσα μια και η παλιά οθόνη τα έπαιξε!

με τοσο μεγαλο budget που διαθετεις φυσικα μπορεις να παρεις οθονη με τα χαρακτηριστικα που λες...

Τις 23αρες ξεχνα τες γιατι ειναι ολες ΤΝ. Οποτε πας για 24 και αναγκαστικα θα ειναι 1920χ1200 (οχι οτι ειναι κακο αυτο) οποτε εχεις και το 1080p.

Οι καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη πιστευω ειναι Dell 2408WFP, NEC 24WMGX3 που τις βρισκεις και τις 2 απο Αγγλια σε τιμες εντος budget σου :

http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=17&catid=510

Η nec υπαρχει μονο εκει. Την Dell την βρισκεις και τοπικα, αλλα ειναι λιγο κοροιδια να δωσεις 200 ευρω παραπανω ειδικα εφοσον η εδω αντιπροσωπια νομιζω σε καλυπτει ακομα και να παρεις απο Αγγλια...

Αυτές είναι με non-TN panel? Το να παραγκείλω από εξωτερικό μου είναι αδύνατον δυστυχώς. Στο skroutz δεν τις βρίσκω γνωρίζει κανείς που υπάρχουν ή κάποια παρόμοια επιλογή? σε ένα κατάστημα μου πρότειναν μια eizo S2431W με spva panel αλλά κοντά 1000 ευρώ είναι πολλά, μέχρι 650 διαθέτω maximum.

Ευχαριστώ πολύ για τη σύντομη απάντηση!

Το σκέφτομαι και εγώ αυτο το θεμα. Απο την Άλλησ σκέφτομαι οτι τα σημερινα TN, σιγουρα δεν ειναι οσο καλα ειναι τα PVA, IPS και ΣΙΑ, αλλα θα είναι καλύτερα απο τα πρώτα TN, που βγάλαν και το κακό όνομα στην κατηγορία. Και η διαφορα τιμής ειναι σκανδαλιστική, σχεδόν διπλα λεφτα.

Πάντως μαζί με αυτες τις δυο που προταθηκαν, μου γυαλισε και η Dell 2709W που έχει μολις ~45 λιρες παραπάνω. 15λιρες η ίντσα! :laughing:

ναι, η Dell εχει S-PVA και η NEC A-MVA. ισαξια γενικα.

Η NEC οπως προειπα δεν υπαρχει στην Ελλαδα αρα δε θα την βρεις στο skroutz.

Τις Dell επειδη η αντιπροσωπια ειναι περιεργη και πουλαει απο μονη της, και σε λιγα μαγαζια μπορεις να βρεις και οχι ολα τα προιοντα της, πρεπει να καλεσεις την Dell Ελλαδος (κοιτα dell.gr) και να ζητησεις προσφορα. Θα βγει γυρω στα 600-700. Αν και δε τη βρισκω στο site της, ισως επειδη ειναι μοντελο 2008, ωστοσο δεν εχει βγαλει αντιστοιχο το 2009 ακομα και θα περιμενα να υπαρχει...

Αν παρεις ρωτα τους και για την 2709W που ειναι 27" S-PVA 1920x1200 και στην Αγγλια εχει πολυ μικρη διαφορα τιμης απο την 24αρα, και αυτην την εχουν στο site τους, αλλα φοβαμαι εδψ θα την βαρανε παρα πολυ σε τιμη.

Την Eizo που λες, προφανως ειναι καλη, αλλα σαν Eizo, οταν τα ΤΝ της τα πουλαει 500 ευρω, το S-PVA το εχει 1000....προφανως εκτος budget οποτε δε συζηταμε.

Κριμας που δεν μπορεις να παρεις απο εξωτερικο παντως....ειδικα η NEC εχει τιμη ληστεια για την ποιοτητα που προσφερει....με 450 ευρω (μεσα τα μεταφορικα) θα επαιρνες αριστη οθονη. Αλλα και η Dell η 24 κατω απο 500 θα σου εβγαινε.Και η 27αρα 550 ευρω και εχει μεχρι και displayport!

Εγω δεν ξερω αλλες non-TN παντως....αντε υπαρχει και μια HP 24αρα, δε θυμαμαι ακριβες μοντελο, αλλα οι HP ειναι δυσευρετες στην Ελλαδα επισης. Γενικα μας εχουν πηξει στα ΤΝ, αν ξερει κανενας αλλος να προτεινει καποια ας πει...

Ενα παιδι στο myphone δινει eizo 2431 spva panel με 50ωρες λειτουργιας στα 600€. Αν δεν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του στειλε μου πμ να τον ενημερωσω. Ηταν να την παρω εγω αλλα τελικα προτιμησα μια 26αρα samsung με 350€:bad:

Αυτές είναι με non-TN panel? Το να παραγκείλω από εξωτερικό μου είναι αδύνατον δυστυχώς. Στο skroutz δεν τις βρίσκω γνωρίζει κανείς που υπάρχουν ή κάποια παρόμοια επιλογή? σε ένα κατάστημα μου πρότειναν μια eizo S2431W με spva panel αλλά κοντά 1000 ευρώ είναι πολλά, μέχρι 650 διαθέτω maximum.

Ευχαριστώ πολύ για τη σύντομη απάντηση!

γιατι σου ειναι αδυνατο να παρεις απο εξωτερικο???την 2408 την πηρα 500ε απο overclockers αλλα αν δεν θες παρτην απο την dell εδω 580+φπα...διαβασε για το μαγαζι και την 2408 εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61988

εγω θα επαιρνα μαλον την 27αρα dell απο αγγλια. Και εγγυηση ολα ΟΚ και η τιμη κανονι για 27" s-pva και εχει τα παντα, ακομα και displayport.

Αλλιως τη NEC γιατι ειναι μαλλον η καλυτερη (οριακα, συμφωνα με τα reviews) και εχει και την πιο προσιτη τιμη, αλλα εγγυηση ειναι θεμα.

Ομως επειδη ισως εχεις ακομα θεμα με το εξωτερικο να σου πω και την τελευταια προταση που ειναι εντος budget σου και απο Ελλαδα, και με τον καλυτερο τυπο panel που υπαρχει, H-IPS :

http://www.skroutz.gr/s/53233/HP-LP2475w-24%2527%2527.html?keyphrase=hp+lp2475

εγω θα επαιρνα μαλον την 27αρα dell απο αγγλια. Και εγγυηση ολα ΟΚ και η τιμη κανονι για 27" s-pva και εχει τα παντα, ακομα και displayport.

Αλλιως τη NEC γιατι ειναι μαλλον η καλυτερη (οριακα, συμφωνα με τα reviews) και εχει και την πιο προσιτη τιμη, αλλα εγγυηση ειναι θεμα.

Ομως επειδη ισως εχεις ακομα θεμα με το εξωτερικο να σου πω και την τελευταια προταση που ειναι εντος budget σου και απο Ελλαδα, και με τον καλυτερο τυπο panel που υπαρχει, H-IPS :

http://www.skroutz.gr/s/53233/HP-LP2475w-24%2527%2527.html?keyphrase=hp+lp2475

Οι Dell υπαρχουν στο pcbuyit.com, που τις εχει και λιγο πιο φτηνα απο overclockers.co.uk. Το pcbuyit.com λεει για ελλαδα 45 λιρες μεταφορικά, το overclockers.co.uk ξερει κανείς αν στελνει οθόνες ελλάδα, και με τί κόστος;

ναι το overclockers.co.uk στελνει ελλάδα ... 45 λιρες μεταφορα , 46 με dhl και μια αλλη εχει 60 λιρες ...

αυτα , δεν εχω παρει ακομα κατι αλλα το λεει στο site !!!

δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να παρεις απο εξωτερικο !!! μια visa electron χρειαζεσαι , ουτε πιστωτικες

ουτε τιποτα , και ειναι και ασφαλες !!! τελος παντων , οτι σε βολευει !!!

συγκεκριμενα , dhl worldwide express (eu) ---> 48.78 λίρες

dpd classic europe ---> 46.38 lires

euro 48 ---> 60 lires

νομιζω ότι οι τιμες ειναι χωρις φπα !! (το οποιο ειναι 15%)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.