Jump to content

ι7 case?

PePeRaN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πσοαφατα πηρα ενα συτημα i7 και το πηρα σε κομματια να το σθναρμολογησω μονος μου.πηρα αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806504

αλλα δεν ταιριαζει με την μητρικη!!δηλαδη δεν εχει καποια θεση που να υπαρχουν τρυπες!θα ανοιγα τρυπες αλλα πως να πιασουν..μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να βαλω την μητρικη?η να αλλαξω κουτι αλλα ποιο να βαλω για να την υποστηριζει?

μηπως θα πρεπε να πεισ και ποια ειναι η μητρικη σου?λεμε τωρα.ποσα λεφτα διαθετεις επισης για το κουτι?

Λιγο περιεργο μου φαινετε να μην ταιριαζει η μητρικη. Καμια τρυπα δεν ταιριαζει? Απο οτι βλεπω εδω εχει αρκετες τρυπες. Μια ισως χαζη ερωτηση, τα stands(ή οπως τα λενε τεσπα) τα εχεις βαλει?

μηπως θα πρεπε να πεισ και ποια ειναι η μητρικη σου?λεμε τωρα.ποσα λεφτα διαθετεις επισης για το κουτι?

Το κουτί το έχει αγοράσει αν διαβάσεις καλύτερα το πρώτο post!

Είναι σχεδόν απίθανο να μην μπαίνει.Τα κουτιά είναι έτσι κατασκευασμένα που έστω και 3 τρύπες θα μπορέσεις να βρείς για να βιδώσεις την μητρική σου...Μήπως κάτι δεν κανεις καλά?

παιδια μπαινει οκ απλα ειχε ενα σιδερακι το κουτι που επρεπε να βγαλω

ευχασιτω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.