Jerekt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Πριν λίγες μέρες αγόρασα από την level one το modem router wbr-3460a και την ασύρματη κάρτα διχτύου WNC-0301Πλέον κάθε φορά που ανοίγω το torrent μετά από ένα τυχαίο χρονικό διάστημα αρχίζει να κολάι το pc (δηλαδή από την στιγμή που θα αρχίσει να κολάι για 5sec είναι όλα παγωμένα για 5sec ξεπαγώνει και επαναλαμβάνετε μέχρι να κάνω restart το pc) και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ torrent…Κάποια χαρακτηριστικά από το pc μου:cpu QX9650ram Cellshock 1000mhz @5-5-5-15w/c on cpuMobo Asus P5E WS Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 WNC 0301 V.3 έχω και εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα μήπως είναι καμια ρύθμιση από τα torrents?τι δίσκο έχεις και τι σύνδεση?μήπως κάτι άλλο γονατίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Απρίλιος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Έχω δίσκο WD 500AAKSΣύνδεση conn-xΑπό ρυθμίσεις τοu torrent δεν πείραξα τίποτα.(Και ΜΟΝΟ όταν κατεβάζω torrent κολάι!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Απρίλιος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Μονο οταν ανοιγεις το torrent κολλαει?Η γενικα κ αλλου οταν σερφαρεις στο νετ??Βασικα κ εγω ενα level one εχω κ δε ειχα ποτε καποιο προβλημα!Με ποιο προγραμμα κατεβαζεις τα torrent??Κοιταξε λιγο της ριθμησεις απο τα torrent η απεγκατεστησε το κ ξαναπερνα το απο την αρχη κ δοκιμασε κ κανα αλλο!!!Δε νομιζω να ειναι το level one πολυ κουλο μου φαινεται να κολλαει γενικα το μηχανημα κ να φταει το ρουτερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Απρίλιος 28, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Ναι μόνο όταν το ανοίξω. και ο χρόνος που θα κάνει για να κολλλήσει είναι τυχαίος.Ότι και να κάνω στο internet (να κατεβαζώ και να σερφάρω με explorer i firefox) δεν κολλάει!!!Στο μtorrent δεν έχω πειράξει τίποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Απρίλιος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Ναι μόνο όταν το ανοίξω. και ο χρόνος που θα κάνει για να κολλλήσει είναι τυχαίος.Ότι και να κάνω στο internet (να κατεβαζώ και να σερφάρω με explorer i firefox) δεν κολλάει!!!Στο μtorrent δεν έχω πειράξει τίποτα!!Απεγκατεστησε μια το μτορρεντ κ ξανα περασε το...η δοκημασε κ κανα Bittcomet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.