Jump to content

Χάθηκε το πληκτρολόγιο?? - Λίγο βοήθεια παρακαλώ.

Dolly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά,

Είχα φύγει για 4ήμερο και το pc είχε μείνει στην «φροντίδα» της υπόλοιπής οικογένειας.

Long story short εχτές το βράδυ επιστρέφω πάω στο pc να περάσω τις φωτογραφίες από το ταξίδι, φτιάχνω νέο folder πάω να το ονομάσω και συνειδητοποιώ πως το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει...

Num Lock, τίποτα.

Reset, τίποτα.

Αλλαγή σε άλλο πληκτρολόγιο, τίποτα.

Ούτε όταν ανάβει ο υπολογιστής δεν ανάβει καν κάποιο λαμπάκι, τίποτα.

Το πληκτρολόγιο ΔΕΝ είναι USB και είναι συνδεδεμένο στο στρογγυλό port το κλασσικό το παλιό.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να έγινε?

Αν πάρω σήμερα ένα άλλο USB λογικά δεν θα έχω θέμα έτσι δεν είναι? Δεν υπάρχει κάποια απαίτηση να είναι μια από τις 2 συσκευές (ποντίκι, πληκτρολόγιο) συνδεδεμένα στο παλιό port από όσο ξέρω?

Ευχαριστώ,

Κουλό μου ακούγεται man. RMA da b**ch :hehe:

Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα γιατί στην δικιά μου και mouse και keyboard είναι usb ;)

Ρε παιδιά θα το χάσω λίγο μου φαίνετε.

Πήρα εχτές USB πληκτρολόγιο, το βάζω μαζί με το ποντίκι, μπένω μια παράθυρα, το βρίσκει μια χαρά, έχω πάλι input device.

Κάνω reset και στην οθόνη που βγάζει η μητρική στην αρχή (P5Q-Deluxe) που έχει τα Web, Skype, Enter OS, Bios, Power κλπ, εκεί δουλεύει και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και με τα πλήκτρα και το enter μπορώ να διαλέξω ότι θέλω.

Είτε από εκεί είτε με Delete μπαίνω στο BIOS και εκεί ΔΕΝ δουλεύει το πληκτρολόγιο...

Καμιά ιδέα? Το γλιτώνω το RMA κάπως?

ευχαριστώ

να υποθέσω ότι και με τα 2 συνδεδεμένα δεν αλλάζει κάτι?

Μήπως τότε παίζει το ps2 keyboard στο bios? :hehe:

καπου στο bios εχει μια επιλογη enable usb legacy suport η enable usb keybord κατι αναλογο τελοσπαντον καντο enable

Αν κανεις reset το BIOS της μητρικης η επιλογη USB Legacy Support γυρναει στο Auto.

Κανε ενα reset το BIOS και πηγαινε στο Menu Advanced--> USB Configuration --> και βαλε την επιλογη USB Legacy Support στο Enabled για να εισαι σιγουρος.

Θενκς παιδιά, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω!

Νοοβ ερώτηση inc, στο παλιό πι-σι bios reset ήταν βγάζω την μπαταρία, το ίδιο είναι και σε αυτή, παρόλο που έχει reset κουμπάκι? το κουμπί απλά κάνει reset το πι-σι ε?

Ανέστη τα saved settings για το o/c θα χαθούνε με reset απο την μπαταρία. ή το κουμπί όπιο είναι το σωστό anyway?

Το reset είναι reboot! Clear cmos κάνεις είτε με το αντίστοιχο jumper που υπάρχει στην μητρική απάνω είτε βγάζοντας την μπαταρία. Και όχι, τα O/C profiles δεν χάνονται με clear cmos :flower:

Αχχχχ ωραία, σήμερα λοιπών θα πάμε πάλι χειρουργείο :D

Άντε να δούμε.

1000 thanks παιδιά. :kiss:

Clear CMOS από jumperki όλα εντάξει με keyboard, load o/c profile όλα καλά όλα ανθηρά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, να ήξερα μόνο και τι έπαθε το PS2 port μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.