christaras Μάϊος 8, 2009 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 αν μπορεις να παρεις το s απο αποψη χρηματων και χωρου παρτο.αν οχι και το αλλο καλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 8, 2009 Author #62 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 παδια μενο μυτιληνη και δεν εχω την δυνατοτητα να δω και τα 2. το haf 932 το εχει ενας φιλος μου και το εχω δει ειναι αρκετα αθορυβο. για το cosmos s δεν το εχω δει απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 8, 2009 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 :OT::OT: απο τα πιο ομορφα και καλα κουτια που ειχα ποτε....πριν ειχα το armor που αν και ηταν πιο μεγαλο σαν κουτι τους χωρους που βρηκα στο haf δεν τους αλλαζω τοσο ευκολα..ενας φιλος εχει cosmos οχι το s πραγματικα καλους χωρους αλλα σαν κουτι εμφανισιακα ειναι χαλια..επιπλεον ειναι τελειως κλειστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 8, 2009 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 :OT::OT: απο τα πιο ομορφα και καλα κουτια που ειχα ποτε....πριν ειχα το armor που αν και ηταν πιο μεγαλο σαν κουτι τους χωρους που βρηκα στο haf δεν τους αλλαζω τοσο ευκολα..ενας φιλος εχει cosmos οχι το s πραγματικα καλους χωρους αλλα σαν κουτι εμφανισιακα ειναι χαλια..επιπλεον ειναι τελειως κλειστογια την εμφανιση περι ορεξεως....τι εννοεις κλειστο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 8, 2009 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 πλαινα....ξαναλεω δεν αναφερομαι στο s οσο για το ομορφο πιστευω οτι το s ειναι κλασης ανωτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 8, 2009 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 πλαινα....ξαναλεω δεν αναφερομαι στο sοσο για το ομορφο πιστευω οτι το s ειναι κλασης ανωτεροσυυμφωνω αλλα παλι το γουστο του καθενα ειναι διαφορετικο.τωρα για το 1000 δεν εχει τοσο καλες θερμοκρασιες,δεν εχει τοσο καλο cable management μιας και δεν εχει κενο για να περνανε απο πισω τα καλωδια οπως το ς,και δεν εχει ανεμιστηρα για τους σκληρους μπορεις βεβαια να παρεις το cage.ομως ειναι λιγο πιο αθορυβο,το χει ενας φιλος και το χω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάϊος 9, 2009 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Απο πίσω είναι ίδια απλά το απλό έχει τον αφρό που τα στενεύει τα πράγματα, όσο από θόρυβο αρκετά καλύτερο το 1000 από το S.To βασικό του μειονέκτημα είναι οτι οι σκληροί είναι αρκετά ζεστοί και είναι λίγο πιό άσχημο από το S, που για εμένα προσωπικά είναι απο ένα απο τα 2 πιό όμορφα. το άλλο είναι το raven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 10, 2009 Author #68 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 παιδια μαλλον προς cosmo s θα παω. μπορειτε να μου πειτε την καλυτερη ψυκτρα που μπορει να μπει σε αυτο το κουτι χωρις μοντες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάϊος 11, 2009 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Ή φτιάχνεις νέο θρεντ ή κοιτάς τα εκατομμύρια άλλα θρεντς που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο κουτί και τα προβλήματά του με τις ψηλές ψύκτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 11, 2009 Author #70 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο γι'αυτο ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 11, 2009 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 βγαζεις το πλαινο ανεμιστηρα 3 λεπτα δουλεια και βαζεις οποια θες γλυτωνεις και το θορυβο και στην τελικη οι διαφορες ειναι ελαχιστες σε θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 11, 2009 Author #72 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 χωρις να βγαλω τον ανεμιστηρα κατι αξιολογο σε υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 12, 2009 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 χωρις να βγαλω τον ανεμιστηρα κατι αξιολογο σε υπαρχει?λογικα αλλα δεν ξερω να σου πω η δικια μου ειναι μεγαλη και την εχω 3 χρονια οποτε δεν εχω δοκιμασει αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάϊος 12, 2009 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Άν θές μία καλή ψύκτρα βγάλε τον πλαϊνό, το έχουμ ξαναπεί.Αλλιώς παίρνεις κάποιες που είναι κάπως έτσι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1216767&catalog=20&category=69977719&page=4 , δηλαδή οριζόντια τοποθετημένες.Αλήθεια έχει κάποιος την απο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Μάϊος 12, 2009 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εγω εχω αυτό το κουτί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806641και στην CPU εχω φορεσει αυτη την ψυχτρα και χωραει κομπλεhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650336Το κουτι ειναι απιστευτο και δεν εχω κανενα προβλημα.Επισης πρεπει να πω οτι η Coolermaster εχει απιστευτη εξηπυρετηση..Εσπασα τον ανεμιστρικα τον μεγαλο τον πλαινο (απο τα νευρα μου) εστειλα mail στο support της στην Γερμανία και στην Ολλανδία και οι Γερμανοι μου απαντησαν μεσα σε μισή ωρα περιπου ζητώντας την αποδειξη μου με mail παλι για να μου στειλουν αλλο case fan αφου εστειλα οτι ηθελαν μετα απο λιγες ημερες παρέλαβα 2 case fans τσαμπα... Και οι Ολλανδοι... περασαν λίγες ημέρες μεχρι να μου απαντήσουν αλλα τελικά μου απάντησαν και μου έστειλαν και αυτοί αλλο ενα..Οπως καταλαβες αυτη την στιγμη μου περισσευουν 3 case fans..Και απο τοτε αρχισα να σεβομαι πολυ την εταιρια..Ολα αυτα φυσικοτατα δεν υφισταντε στην Ελληνικη αγορα..Γιατι ο κοσμος κοιμαται και δεν ειναι συνηδιτοποιημένος, επισης εδω υπερισχυει το πως θα στα φανε απο το να σε εξηπυρετησουν και προσπαθουν, βασιζόμενοι στην αγνοια να σου φανε εγγυησεις και τετοια πραγματα...βλεπε πλαισιο και e-shop τα οποια θησαυριζουν και σου οταν εχεις κάποιο προβλημα σου ζαλίζουν τον ερωτα μεχρι να βγαλεις ακρη..Θα πρεπει να ξερετε οτι υπαρχει νομος οτι οτι αγοραζεις εχει το λιγοτερο 2 χρονια εγγυηση..Και μπορειτε να απευθυνθειτε στην γραμμη καταναλωτων για πιο πολλες πληροφοριες..Αν σας ενδιαφερει μπορω να παραθέσω και το συγκεκριμενο ΦΕΚ.Ευχαριστω και συγνωμη αν βγηκα και λιγο off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 12, 2009 Author #76 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 λογικα αλλα δεν ξερω να σου πω η δικια μου ειναι μεγαλη και την εχω 3 χρονια οποτε δεν εχω δοκιμασει αλληποια ψυκτρα εχεις εσυ? ειναι καλη δηλαδη?αν μπορει καποιος να μου γραψει της ψυκτρες που μπενουνε χωρις να βγαλω το πλαινο φαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 12, 2009 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 ποια ψυκτρα εχεις εσυ? ειναι καλη δηλαδη?αν μπορει καποιος να μου γραψει της ψυκτρες που μπενουνε χωρις να βγαλω το πλαινο φαν.αφου εχεις κολλησει με τον ανεμιστηρα παρε αυτη και θα εισαι κομπλε.εγω εχω της υπογραφης μουhttp://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=NOCTUA+NH-C12P Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 12, 2009 Author #78 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 αφου εχεις κολλησει με τον ανεμιστηρα παρε αυτη και θα εισαι κομπλε.εγω εχω της υπογραφης μουhttp://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=NOCTUA+NH-C12PNOCTUA NH-U12P αυτη μπαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 12, 2009 Author #79 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Scythe Mugen 2 Cpu Cooler (SCMG-2000) αυτη μπαινει χωρις να βγαλω τον πλαινο ανεμιστηρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 12, 2009 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Scythe Mugen 2 Cpu Cooler (SCMG-2000) αυτη μπαινει χωρις να βγαλω τον πλαινο ανεμιστηρα?Εχω την εντυπωση πως μπενει...Αν βρεις χρονο ψαξε στο νετ για περισσοτερα γιατι μπορει να σου λεω και μ@μακιες..Παντος νομιζω καπου την ειχα δει σε Cosmos S στο νετ:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.