Jump to content

αγορα coolermaster s

speedman_26

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

παδια μενο μυτιληνη και δεν εχω την δυνατοτητα να δω και τα 2. το haf 932 το εχει ενας φιλος μου και το εχω δει ειναι αρκετα αθορυβο. για το cosmos s δεν το εχω δει απο κοντα.

:OT::OT: απο τα πιο ομορφα και καλα κουτια που ειχα ποτε....πριν ειχα το armor που αν και ηταν πιο μεγαλο σαν κουτι τους χωρους που βρηκα στο haf δεν τους αλλαζω τοσο ευκολα..ενας φιλος εχει cosmos οχι το s πραγματικα καλους χωρους αλλα σαν κουτι εμφανισιακα ειναι χαλια..επιπλεον ειναι τελειως κλειστο

:OT::OT: απο τα πιο ομορφα και καλα κουτια που ειχα ποτε....πριν ειχα το armor που αν και ηταν πιο μεγαλο σαν κουτι τους χωρους που βρηκα στο haf δεν τους αλλαζω τοσο ευκολα..ενας φιλος εχει cosmos οχι το s πραγματικα καλους χωρους αλλα σαν κουτι εμφανισιακα ειναι χαλια..επιπλεον ειναι τελειως κλειστο

για την εμφανιση περι ορεξεως....τι εννοεις κλειστο???

πλαινα....ξαναλεω δεν αναφερομαι στο s

οσο για το ομορφο πιστευω οτι το s ειναι κλασης ανωτερο

συυμφωνω αλλα παλι το γουστο του καθενα ειναι διαφορετικο.τωρα για το 1000 δεν εχει τοσο καλες θερμοκρασιες,δεν εχει τοσο καλο cable management μιας και δεν εχει κενο για να περνανε απο πισω τα καλωδια οπως το ς,και δεν εχει ανεμιστηρα για τους σκληρους μπορεις βεβαια να παρεις το cage.ομως ειναι λιγο πιο αθορυβο,το χει ενας φιλος και το χω δει

Απο πίσω είναι ίδια απλά το απλό έχει τον αφρό που τα στενεύει τα πράγματα, όσο από θόρυβο αρκετά καλύτερο το 1000 από το S.

To βασικό του μειονέκτημα είναι οτι οι σκληροί είναι αρκετά ζεστοί και είναι λίγο πιό άσχημο από το S, που για εμένα προσωπικά είναι απο ένα απο τα 2 πιό όμορφα. το άλλο είναι το raven.

Άν θές μία καλή ψύκτρα βγάλε τον πλαϊνό, το έχουμ ξαναπεί.

Αλλιώς παίρνεις κάποιες που είναι κάπως έτσι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1216767&catalog=20&category=69977719&page=4 , δηλαδή οριζόντια τοποθετημένες.

Αλήθεια έχει κάποιος την απο πάνω.

Εγω εχω αυτό το κουτί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806641

και στην CPU εχω φορεσει αυτη την ψυχτρα και χωραει κομπλε

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650336

Το κουτι ειναι απιστευτο και δεν εχω κανενα προβλημα.Επισης πρεπει να πω οτι η Coolermaster εχει απιστευτη εξηπυρετηση..Εσπασα τον ανεμιστρικα τον μεγαλο τον πλαινο (απο τα νευρα μου) εστειλα mail στο support της στην Γερμανία και στην Ολλανδία και οι Γερμανοι μου απαντησαν μεσα σε μισή ωρα περιπου ζητώντας την αποδειξη μου με mail παλι για να μου στειλουν αλλο case fan αφου εστειλα οτι ηθελαν μετα απο λιγες ημερες παρέλαβα 2 case fans τσαμπα... Και οι Ολλανδοι... περασαν λίγες ημέρες μεχρι να μου απαντήσουν αλλα τελικά μου απάντησαν και μου έστειλαν και αυτοί αλλο ενα..Οπως καταλαβες αυτη την στιγμη μου περισσευουν 3 case fans..Και απο τοτε αρχισα να σεβομαι πολυ την εταιρια..Ολα αυτα φυσικοτατα δεν υφισταντε στην Ελληνικη αγορα..Γιατι ο κοσμος κοιμαται και δεν ειναι συνηδιτοποιημένος, επισης εδω υπερισχυει το πως θα στα φανε απο το να σε εξηπυρετησουν και προσπαθουν, βασιζόμενοι στην αγνοια να σου φανε εγγυησεις και τετοια πραγματα...βλεπε πλαισιο και e-shop τα οποια θησαυριζουν και σου οταν εχεις κάποιο προβλημα σου ζαλίζουν τον ερωτα μεχρι να βγαλεις ακρη..Θα πρεπει να ξερετε οτι υπαρχει νομος οτι οτι αγοραζεις εχει το λιγοτερο 2 χρονια εγγυηση..Και μπορειτε να απευθυνθειτε στην γραμμη καταναλωτων για πιο πολλες πληροφοριες..Αν σας ενδιαφερει μπορω να παραθέσω και το συγκεκριμενο ΦΕΚ.

Ευχαριστω και συγνωμη αν βγηκα και λιγο off topic.

λογικα αλλα δεν ξερω να σου πω η δικια μου ειναι μεγαλη και την εχω 3 χρονια οποτε δεν εχω δοκιμασει αλλη

ποια ψυκτρα εχεις εσυ? ειναι καλη δηλαδη?

αν μπορει καποιος να μου γραψει της ψυκτρες που μπενουνε χωρις να βγαλω το πλαινο φαν.

ποια ψυκτρα εχεις εσυ? ειναι καλη δηλαδη?

αν μπορει καποιος να μου γραψει της ψυκτρες που μπενουνε χωρις να βγαλω το πλαινο φαν.

αφου εχεις κολλησει με τον ανεμιστηρα παρε αυτη και θα εισαι κομπλε.εγω εχω της υπογραφης μου

http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=NOCTUA+NH-C12P

Scythe Mugen 2 Cpu Cooler (SCMG-2000) αυτη μπαινει χωρις να βγαλω τον πλαινο ανεμιστηρα?

Εχω την εντυπωση πως μπενει...Αν βρεις χρονο ψαξε στο νετ για περισσοτερα γιατι μπορει να σου λεω και μ@μακιες..

Παντος νομιζω καπου την ειχα δει σε Cosmos S στο νετ:mamba:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.