christaras Μάϊος 5, 2009 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 παντως αν παρεις το cosmos s στο plaisio stock 153ε:baby: προλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 5, 2009 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 τι λες ορέ; που είδες το cosmos @ ευρώ;η εγώ κατάλαβα λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 5, 2009 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 ΕΣΥ κανεις λάθος! Πλαίσιο stock σου λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 5, 2009 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 sorryκατάλαβα"αν θες cosmos s, το έχουν stock στο πλαίσιο 153..."και λέω, τι λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 5, 2009 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 ειπα να βοηθησω σκεψου να το ειχες παρει και να το μαθαινες μετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 5, 2009 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 lol φαντάζεσαι;ξενέρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάϊος 5, 2009 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Έχω δει από κοντά αυτό που έχει το στοκ και δεν με εντυπωσίασε. Λείπουν όλα τα πανελ σχεδόν μπροστά. Δεν θα έδινα να το πάρω τόσα ευρώ. Άποψή μου πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 5, 2009 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Έχω δει από κοντά αυτό που έχει το στοκ και δεν με εντυπωσίασε. Λείπουν όλα τα πανελ σχεδόν μπροστά. Δεν θα έδινα να το πάρω τόσα ευρώ. Άποψή μου πάντα.αν ειναι ετσι ναι αλλα μονο ενα εχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάϊος 5, 2009 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Ναι μόνο ένα και το έχει καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάϊος 7, 2009 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 To καινούριο της coolermaster atcs 840, το έχει δοκιιμάσει ή δει κανείς απο κοντά; Στα reviews το βγάζουν θεϊκό πάντως. Αλουμίνιο, φίλτρα αποσπώμενα, 2 230αρηδες tooless . Εμφανισιακά όμως στις φώτο μοιάζει σαν μπαουλάκι,κάπως βαρετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 7, 2009 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 To καινούριο της coolermaster atcs 840, το έχει δοκιιμάσει ή δει κανείς απο κοντά; Στα reviews το βγάζουν θεϊκό πάντως. Αλουμίνιο, φίλτρα αποσπώμενα, 2 230αρηδες tooless . Εμφανισιακά όμως στις φώτο μοιάζει σαν μπαουλάκι,κάπως βαρετό. Δεν κανεις κανένα καινούριο thread λέω εγώ γιατί είσαι τελείως off topic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάϊος 7, 2009 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Δεν κανεις κανένα καινούριο thread λέω εγώ γιατί είσαι τελείως off topic ? Απευθυνόμουν και στο παιδί που έγραψετο θέμα, επειδή προβληματίζεται με κάποια ζητήματα για το κόσμος μήπως δεν ξέρει το καινούριο της coolermaster και τον βολεύει και φυσικά να ρωτήσω και για μένα, α... και η μισή συζήτηση ήταν για το haf . Πάντως έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα καλά. έπρεπε να ξεκινήσω κάπως έτσι: δεν κοιτάς και το ΑΤCS 840 που χωράει τα πάντα από ψύκτρες, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά ...... μπλα μπλα τα υπόλοιπα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 7, 2009 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Απευθυνόμουν και στο παιδί που έγραψετο θέμα, επειδή προβληματίζεται με κάποια ζητήματα για το κόσμος μήπως δεν ξέρει το καινούριο της coolermaster και τον βολεύει και φυσικά να ρωτήσω και για μένα, α... και η μισή συζήτηση ήταν για το haf . Πάντως έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα καλά. έπρεπε να ξεκινήσω κάπως έτσι: δεν κοιτάς και το ΑΤCS 840 που χωράει τα πάντα από ψύκτρες, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά ...... μπλα μπλα τα υπόλοιπα" Στα παραπάνω post συγκρίνανε HAF και Cosmos s. Εσύ όμως έκανες ένα post το οποιο νομίζαμε ότι ρώταγες για σένα,μετά το διευκρίνισες. τέλος το off topic νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 7, 2009 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 παιδια διαβαζω της γνωμες σας μεχρι να αποφασισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 7, 2009 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 παιδια διαβαζω της γνωμες σας μεχρι να αποφασισω τι ακριβως να αποφασισεις???τι εχεις στο μυαλο σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 8, 2009 Author #56 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 ποιο απο τα 2 να παρω. μεχρι στιγμης απο ομορφια ειμαι προς το cosmos s και απο την αλλη διαβαζω οτι το haf 932 ειναι πιο φτηνω και τα κανει ολα. με χαλαει η σχεδιαση του και οτι δεν ειναι αλουμινιο ολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 8, 2009 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Στην δεύτερη μέρα θα το γουστάρεις από όλες τις απόψεις!Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο είναι...έχει μέσα1) True Black 1202) 4xHDD3) Σε λίγες μέρες παίρνω 2χ Veloci 150GB4) Και χωράει ακόμα Radiator 3x120mm + Radiator 4x120mmΑπλά έλεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 8, 2009 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 ποιο απο τα 2 να παρω. μεχρι στιγμης απο ομορφια ειμαι προς το cosmos s και απο την αλλη διαβαζω οτι το haf 932 ειναι πιο φτηνω και τα κανει ολα. με χαλαει η σχεδιαση του και οτι δεν ειναι αλουμινιο ολο. Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαγαζί και δες τα διπλα διπλα έτσι δεν μπορείς να αποφασίσεις.. ρώτα και τον υπάλληλο τα + και τα - δες και κανένα review ψάχνοντας στο google και τελείωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 8, 2009 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 +1 στο να τα δείς. το HAF Είναι και φθηνό, και δεν είναι πολύ βαρύ παρόλο που δεν είναι αλουμινένιο. Πάντως από κυκλοφορία αέρα τα πάει πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 8, 2009 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Δεν θα το βγάζαν έτσι άμα δεν είχε σωστή και καλή κυκλοφορία αέρα HAF=High Air Flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.