Jump to content

αγορα coolermaster s

speedman_26

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Έχω δει από κοντά αυτό που έχει το στοκ και δεν με εντυπωσίασε. Λείπουν όλα τα πανελ σχεδόν μπροστά. Δεν θα έδινα να το πάρω τόσα ευρώ. Άποψή μου πάντα.

Έχω δει από κοντά αυτό που έχει το στοκ και δεν με εντυπωσίασε. Λείπουν όλα τα πανελ σχεδόν μπροστά. Δεν θα έδινα να το πάρω τόσα ευρώ. Άποψή μου πάντα.

αν ειναι ετσι ναι αλλα μονο ενα εχει???

To καινούριο της coolermaster atcs 840, το έχει δοκιιμάσει ή δει κανείς απο κοντά; Στα reviews το βγάζουν θεϊκό πάντως. Αλουμίνιο, φίλτρα αποσπώμενα, 2 230αρηδες tooless . Εμφανισιακά όμως στις φώτο μοιάζει σαν μπαουλάκι,κάπως βαρετό.

To καινούριο της coolermaster atcs 840, το έχει δοκιιμάσει ή δει κανείς απο κοντά; Στα reviews το βγάζουν θεϊκό πάντως. Αλουμίνιο, φίλτρα αποσπώμενα, 2 230αρηδες tooless . Εμφανισιακά όμως στις φώτο μοιάζει σαν μπαουλάκι,κάπως βαρετό.

Δεν κανεις κανένα καινούριο thread λέω εγώ γιατί είσαι τελείως off topic ?

:)

Δεν κανεις κανένα καινούριο thread λέω εγώ γιατί είσαι τελείως off topic ?

Απευθυνόμουν και στο παιδί που έγραψετο θέμα, επειδή προβληματίζεται με κάποια ζητήματα για το κόσμος μήπως δεν ξέρει το καινούριο της coolermaster και τον βολεύει και φυσικά να ρωτήσω και για μένα, α... και η μισή συζήτηση ήταν για το haf :) . Πάντως έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα καλά. έπρεπε να ξεκινήσω κάπως έτσι: δεν κοιτάς και το ΑΤCS 840 που χωράει τα πάντα από ψύκτρες, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά ...... μπλα μπλα τα υπόλοιπα" :hehe:

Απευθυνόμουν και στο παιδί που έγραψετο θέμα, επειδή προβληματίζεται με κάποια ζητήματα για το κόσμος μήπως δεν ξέρει το καινούριο της coolermaster και τον βολεύει και φυσικά να ρωτήσω και για μένα, α... και η μισή συζήτηση ήταν για το haf :) . Πάντως έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα καλά. έπρεπε να ξεκινήσω κάπως έτσι: δεν κοιτάς και το ΑΤCS 840 που χωράει τα πάντα από ψύκτρες, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά ...... μπλα μπλα τα υπόλοιπα" :hehe:

Στα παραπάνω post συγκρίνανε HAF και Cosmos s.

Εσύ όμως έκανες ένα post το οποιο νομίζαμε ότι ρώταγες για σένα,μετά το διευκρίνισες.

τέλος το off topic νομίζω:)

ποιο απο τα 2 να παρω. μεχρι στιγμης απο ομορφια ειμαι προς το cosmos s και απο την αλλη διαβαζω οτι το haf 932 ειναι πιο φτηνω και τα κανει ολα. με χαλαει η σχεδιαση του και οτι δεν ειναι αλουμινιο ολο.

Στην δεύτερη μέρα θα το γουστάρεις από όλες τις απόψεις!

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο είναι...

έχει μέσα

1) True Black 120

2) 4xHDD

3) Σε λίγες μέρες παίρνω 2χ Veloci 150GB

4) Και χωράει ακόμα Radiator 3x120mm + Radiator 4x120mm

Απλά έλεος!

ποιο απο τα 2 να παρω. μεχρι στιγμης απο ομορφια ειμαι προς το cosmos s και απο την αλλη διαβαζω οτι το haf 932 ειναι πιο φτηνω και τα κανει ολα. με χαλαει η σχεδιαση του και οτι δεν ειναι αλουμινιο ολο.

Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαγαζί και δες τα διπλα διπλα έτσι δεν μπορείς να αποφασίσεις.. ρώτα και τον υπάλληλο τα + και τα - δες και κανένα review ψάχνοντας στο google και τελείωσες.

+1 στο να τα δείς. το HAF Είναι και φθηνό, και δεν είναι πολύ βαρύ παρόλο που δεν είναι αλουμινένιο.

Πάντως από κυκλοφορία αέρα τα πάει πολύ καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.