Jump to content

αγορα coolermaster s

speedman_26

Recommended Posts

Γεια χαρά και καλώς σας βρήκα!

Επειδή είχα το Cosmos S και τώρα είμαι κάτοχος του HAF 932

έχω να πω τα εξής...

Η ομορφιά και ο όγκος του Cosmos S είναι ασύγκριτα

όμως σε όλα τα άλλα το HAF είναι από πάνω!

πιο αναλυτικά

και έχει 3χ230mm ανεμιστήρες

σε σχέση με τον 1χ200mm ανεμιστήρα που έχει το Cosmos S

και είναι τοποθετημένος ο πλαϊνός πιο κάτω και με αυτόν τον τρόπο χωράει ότι

ψήκτρα και να βάλεις

και είναι καλύτερης ποιότητας διότι δεν είναι λίγες οι φορές

που παραπονέθηκαν ότι έσπασε ο πλαϊνός και τα ... όλα!

και το καλύτερο;

είναι πιο μικρό από το S άλλα μέσα είναι πολύ μεγαλύτερο!

Ούτε που χρειάστηκε να ανοίξω άλλη τρύπα

και μην μου πείτε ότι δεν είναι όμορφο;

+1 Και εγώ το HAF έχω. Απλά άπαιχτο. Και συν τοις άλλοις κάνεις και καλύτερο cable managment...:dirol:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

φίλε speedman μπορώ να σου προτείνω τη συγκεκριμένη ψύκτρα, την οποία διαθέτω και μπορώ να σου εγγυηθώ ότι είναι πολύ καλή σε απόδοση, αθόρυβη και δεν θα έχεις και κανένα θέμα με το μεγεθός της. έχει απόδοση περίπου αντίστοιχη της triton 88 που επίσης χρησιμοποιώ με μόνο αρνητικό τη μη δυνατότητα εγκατάστασης extra fans. true black δεν είναι καμία από τις 2 βέβαια, αλλά από την άλλη πιστεύω πως θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ side panel fan και της true. η triton 88 βρίσκει στον ανεμιστήρα επιτρέποντας μου οριακά το κλείσιμο του κουτιού και πρέπει να σκεφτείς ότι η true είναι ψηλότερη της ψύκτρας της asus. πάντως αν η V8 είναι στο ύψος της lion νομίζω ότι είναι αυτή που πρέπει να πάρεις.

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια. το θεμα με το haf 932 ειναι οτι δεν εχει φιλτρα και το θεωρο πολυ βασικο. η v8 ειναι στο ιδιο μεγεθος με την 120 ultra οποτε και αυτη βρισκει. εχω μπερδευτη και δεν ξερω τι να αγορασω. απο την μια το cosmos s μοθ αρεσει πιο πολυ απο την αλλη το haf 932 γενικα ειναι πιο καλο.

δηλαδη το haf 932 ειναι καλυτερο απο το cosmo s ?

Δεν υπάρχει καλο η κακό κουτί!

Ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτης αγοράζεις αυτό που σαρέσει.

Αλλα καλά έχει το ένα αλλα το άλλο.

Δεν είναι όλα ίδια για να τα συγκρίνουμε...

:)

OFF TOPIC

Παιδες με αυτα που λετε ο απλος χρηστης στο τελος θα πιστεψει πως το HAF ειναι κλασης ανωτερο απο το Cosmos S..μην τρελαθουμε τωρα...:whip:

αποδοτικο μεν το HAF αλλα δεν συγκρινεται με το cosmos..:shutup:

Ειναι σαν να μου συγκρινεις αυτο με αυτο

Απλα για να μην φευγουμε απο τον δρομο μας...

Και φιλικα..

ON TOPIC τωρα...

Οντως μια TRUE δεν χωραει στο cosmos οπως ειπαν και τα παιδια σε προιγουμενα ποστ :daisy:

Το θεμα ειναι πως μπορεις ευκολοτατα να βγαλεις τον πλαινο ανεμιστηρα και την σιτα και να παρεις ενα plexi να το κοψεις μονος σου και να το περασεις...(καπου υπαρχει ενας ''οδηγος'' του Κωστακη)(info=pm)

Επισης ο πλαινος δεν εχει και την super duper αποδοση..απλα γεμιζει σκονη το εσωτερικο..και μπουκωνει το φιλτρο του πλαινου με αποτελεσμα καθε ενα μηνα βαλε-βγαλε-ξεσκονιζε-καθαριζε πραγμα που ειναι κουραστικο..

Εγω εβαλα Plexi..δεν ειδα διαφορα σε θερμοκρασιες γιατι προσεξα να εχω ενα ομοιομορφο και σωστο airflow..

α! και κατι συμαντικο..αμα εσεις τρελενεστε με την αποδοση..Βαλτε DELTA και αφηστε τα σχολια οτι η αποδοση ειναι μονο απο τους 23αρηδες και οτι δεν σας νοιαζει ο θορυβος..:T:

Ελπιζω να μην εχουμε παρεξηγησεις..

OFF TOPIC

Παιδες με αυτα που λετε ο απλος χρηστης στο τελος θα πιστεψει πως το HAF ειναι κλασης ανωτερο απο το Cosmos S..μην τρελαθουμε τωρα...:whip:

αποδοτικο μεν το HAF αλλα δεν συγκρινεται με το cosmos..:shutup:

Ειναι σαν να μου συγκρινεις αυτο με αυτο

Απλα για να μην φευγουμε απο τον δρομο μας...

Και φιλικα..

ON TOPIC τωρα...

Οντως μια TRUE δεν χωραει στο cosmos οπως ειπαν και τα παιδια σε προιγουμενα ποστ :daisy:

Το θεμα ειναι πως μπορεις ευκολοτατα να βγαλεις τον πλαινο ανεμιστηρα και την σιτα και να παρεις ενα plexi να το κοψεις μονος σου και να το περασεις...(καπου υπαρχει ενας ''οδηγος'' του Κωστακη)(info=pm)

Επισης ο πλαινος δεν εχει και την super duper αποδοση..απλα γεμιζει σκονη το εσωτερικο..και μπουκωνει το φιλτρο του πλαινου με αποτελεσμα καθε ενα μηνα βαλε-βγαλε-ξεσκονιζε-καθαριζε πραγμα που ειναι κουραστικο..

Εγω εβαλα Plexi..δεν ειδα διαφορα σε θερμοκρασιες γιατι προσεξα να εχω ενα ομοιομορφο και σωστο airflow..

α! και κατι συμαντικο..αμα εσεις τρελενεστε με την αποδοση..Βαλτε DELTA και αφηστε τα σχολια οτι η αποδοση ειναι μονο απο τους 23αρηδες και οτι δεν σας νοιαζει ο θορυβος..:T:

Ελπιζω να μην εχουμε παρεξηγησεις..

νομιζο οτι βγενει και εκδοση με plexi για το cosmo s? αλλα νομιζο οτι υπαρχει και plexi αγορασης ετοιμο για το cosmos s δεν ειμαι σιγουρος.

Δεν βρίσκω τον λόγο στο να μην γίνει η σύγκριση μεταξύ κουτιών!

γιατί; επειδή το ένα κάνει 220 και το άλλο 120;

κάνει 220 διότι έχει touch panel και είναι πιο μεγάλο

άντε και λόγο ποιοτικότερης κατασκευής...(δεν σκοπεύω να ξεσπάω στο κουτί μου όταν έχω νεύρα...)

όμως με το HAF 932 και καλύτερες θερμοκρασίες έχω

και μακράν καλύτερο cable management έχω

και καλύτερο airflow χωρίς να μου φεύγει το κεφάλι

από τα τα 7 φρουφρούρια που είχε το comsos s

και καλύτερο χώρο...

καλύτερη ψύξη σκληρών...

Δεν ξέρω αν τα είχες και τα 2 αλλά αν τα είχες σίγουρα δεν θα το έλεγες αυτό!

και εγώ έτσι ήμουνα

είχα cosmos s και όταν το έδωσα το μηχάνημα μαζί με το κουτί και

σκεφτόμουνα πιο θα είναι το επόμενο

ήθελα πάλι το ίδιο

αλλά ευτυχώς που δεν το πήρα...

αν θα το ξανά έπαιρνα θα ήταν για την εμφάνιση και μόνο...

νομιζο οτι βγενει και εκδοση με plexi για το cosmo s? αλλα νομιζο οτι υπαρχει και plexi αγορασης ετοιμο για το cosmos s δεν ειμαι σιγουρος.

Ναι! Η coolermaster έχει έχει βγάλει πλαϊνό καπάκι με πλέξι αντί με σήτα και ανεμιστήρα..

Δεν βρίσκω τον λόγο στο να μην γίνει η σύγκριση μεταξύ κουτιών!

γιατί; επειδή το ένα κάνει 220 και το άλλο 120;

κάνει 220 διότι έχει touch panel και είναι πιο μεγάλο

άντε και λόγο ποιοτικότερης κατασκευής...(δεν σκοπεύω να ξεσπάω στο κουτί μου όταν έχω νεύρα...)

όμως με το HAF 932 και καλύτερες θερμοκρασίες έχω

και μακράν καλύτερο cable management έχω

και καλύτερο airflow χωρίς να μου φεύγει το κεφάλι

από τα τα 7 φρουφρούρια που είχε το comsos s

και καλύτερο χώρο...

καλύτερη ψύξη σκληρών...

Δεν ξέρω αν τα είχες και τα 2 αλλά αν τα είχες σίγουρα δεν θα το έλεγες αυτό!

και εγώ έτσι ήμουνα

είχα cosmos s και όταν το έδωσα το μηχάνημα μαζί με το κουτί και

σκεφτόμουνα πιο θα είναι το επόμενο

ήθελα πάλι το ίδιο

αλλά ευτυχώς που δεν το πήρα...

αν θα το ξανά έπαιρνα θα ήταν για την εμφάνιση και μόνο...

Εγώ ξέρω ότι έχεις δίκιο γιατί τα έχω και τα δυο και δουλεύουν live μπροστά μου σχεδόν 24/7 και μπορώ να τα συγρίνω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν όμως ήταν λίγο πιο όμορφο το HAF δεν θα υπήρχε μέτρο σύγκρίσης. Τώρα πολλοί κοιτάνε την εμφάνιση...

Εγώ ξέρω ότι έχεις δίκιο γιατί τα έχω και τα δυο και δουλεύουν live μπροστά μου σχεδόν 24/7 και μπορώ να τα συγρίνω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν όμως ήταν λίγο πιο όμορφο το HAF δεν θα υπήρχε μέτρο σύγκρίσης. Τώρα πολλοί κοιτάνε την εμφάνιση...

Και ομως κοιταμε την εμφανιση...γιατι δεν ειναι κανενα κουτακι..ειναι θυριο και φαινεται ;)

Ειναι σαν να μου λες εχω ενα αυτοκινητο που εχει Χ αλογα και Χ κυβικα και κανει Χ sec τα 0-100 αλλα ειναι ενα πανασχημο 4τροχο..:blink:

το βγαζεις στο δρομο ? οχι...:hi:

Ετσι ειναι και το case για το pc σου...να ειναι ομορφο,αναλογα παντα με τα γουστα του καθενος!

εμενα μου αρεσει το cosmos,μου αρεσουν και αλλα κουτακια ομως, και αλλα δεν μου αρεσουν και τα θεωρω ''too much'' που λεμε,υπερπαραγωγη οπως το HAF..

επισης ενα αλλο κριτηριο για την επιλογη του case ειναι οι αναβαθμησεις που μπορεις να κανεις αναλογα με τους χωρους του , η απλοτητα του (tool free , λαβες για μετακινηση ) , τα panel του ,

@NOP$TRIM

Δεν κρινω τα 2 συγκρινω τα 2 κουτια με βαση την τιμη τους..

Και οπως ειπα σε προιγουμενο ποστ..αμα θες αποδοση βαλε 1 delta πανω σε μια TRUE και καθαρισες...

Εγω εχω 6 φουρφουρια στο cosmos και δεν μαζευω σχεδον καθολου σκονη μεσα..:)

Και τελος..μπορω να πω πως δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο εβγαλες συμπερασμα πως το HAF ειναι καλυτερο σε αποδοση απο το cosmos..:hmm:

Βαλε τα Υπερ και τα Κατα κατω..και βγαλε συμπερασματα..:fun:

@NOP$TRIM

Δεν κρινω τα 2 συγκρινω τα 2 κουτια με βαση την τιμη τους..

Και οπως ειπα σε προιγουμενο ποστ..αμα θες αποδοση βαλε 1 delta πανω σε μια TRUE και καθαρισες...

Εγω εχω 6 φουρφουρια στο cosmos και δεν μαζευω σχεδον καθολου σκονη μεσα..:)

Και τελος..μπορω να πω πως δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο εβγαλες συμπερασμα πως το HAF ειναι καλυτερο σε αποδοση απο το cosmos..:hmm:

Βαλε τα Υπερ και τα Κατα κατω..και βγαλε συμπερασματα..:fun:

Ντίνο ο καθένας έχει την γνώμη του δεν νομίζω να μπορείς να του αλλάξεις τη γνώμη που έχει για το HAF !

Αυτά περί θορύβους που ακούστηκαν!ΑΝ κάποιος δεν θέλει θόρυβο στο pc του και θέλει σωστές θερμοκρασίες Πρώτα κόβει τις σίτες γιατί προκαλούν θόρυβο και δεύτερον ξηλώνεται και αγοράζει σωστά cooler με ψιλές στροφές και αθόρυβα.

Μαλώνουμε σαν μικρά παιδάκια να πούμε όχι το cosmos όχι το haf είναι καλός..:TD:

@NOP$TRIM

Και τελος..μπορω να πω πως δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο εβγαλες συμπερασμα πως το HAF ειναι καλυτερο σε αποδοση απο το cosmos..

Βαλε τα Υπερ και τα Κατα κατω..και βγαλε συμπερασματα..

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τι είπα που δεν το κατάλαβες...

και εγώ αλλά και ο φίλος$@39@ ήμαστε

δυο άτομα που περάσανε από τα χέρια μας και το Cosmos S και το HAF 932

και έχουμε σχηματίσει την γνώμη ότι το HAF 932 είναι ανώτερο...

Δεν αντιλέγω στο γεγονός ότι και τυφλός να μπει στο δωμάτιο σου

το πρώτο που θα παρατηρήσει θα είναι το Cosmos S και θα ξανά δει!

Αυτό όμως δεν το κάνει ανώτερο κουτί...

και πάμε πάλι!

Cosmos S

Θετικά: Τεράστιο, Καλή κατασκευή 9/10, Τouch panel

Αρνητικά: Cable management, HDD cooling, 1x200mm FAN που κατά 78% θα σπάσει και παίζει να κάνει ζημιά, oups αν και τεράστιο δεν χωράει μια TB 120 με το fan πάνω...

HAF 932

Θετικά: Μεγάλο εσωτερικά, Καλή κατασκευή 7/10, Cable management, HDD cooling, 3x230mm FANs που δεν σπάνε..., χωράει όποια ψήκτρα γουστάρεις με όλα τα FANs μέσα! Απίστευτο airflow.

Αρνητικά: Τouch panel, εμφανισιακά όχι τόσο μεγάλο(αν βγάλεις από το Cosmos S τα πλαστικά και τα χερούλια, το ίδιο είναι!)

ProPitsiriko$ εννοείτε ότι δεν θέλω να αρχίσουμε να βριζόμαστε έτσι;

απλά την γνώμη μου λέω και σέβομαι και την δίκη σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.