Jump to content

αγορα coolermaster s

speedman_26

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω ρωτηση και παλιοτερα για το συγγεκριμενο κουτι. σκεφτομαι να το αγορασω.

ποια θεωρητε καλυτερη αγορα αθτι με το plexi glass η την κανονικη με το πλαινο fun?

επισης με απασχολη το θεμα ψυκτρα εχω ακουση οτι η thermatelk ultra 120 ακουμπαει στο πλαινο fun.

Δεν εχω σκοπο να κανω overclocking, αλλα οταν ερθει το καλοκαιρι θα υπαρχει προβλημα με την ψυκτρα της intel?

ποια αλλη ψυκτρα μπορω να βαλω που να χωραει και να κραταει χαμηλη θερμοκρασια τον επεξεργαστη?

σκεφτομαι να αγορασο τωρα το κουτι και να βαλω το παλιο συστημα και μετα να μαζεψω λεφτα μεσα στο καλοκαιρι για να αγορασω τα υπολοιπα εξαρτηματα. τι λετε εσεις να κανω?

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Σίγουρα με την μαμά ψύκτρα της intel δέν έχει πρόβλημα το S.

Πρόβλημα θα έχεις με τις μεγάλες ψύκτρες και άν τις έχεις κάθετα με το έδαφος.

Προσωπικά τον έχω βγάλει τον πλαϊνο ανεμιστήρα μιάς και που δέν προσφέρει και τρελά πράγματα.

Κοίτα και το silverstone raven που έχει γίνει και παρουσίαση εδώ μέσα. Εγώ άν έπαιρνα κουτί, τώρα αυτό θα έπαιρνα.

Άν δεν ενδιαφέρεσαι για o/c, γνώμη μου είναι ότι δέν χρειάζεσαι πολύ ψύξη όπως αυτή που προσφέρουν αυτά τα κουτιά, οπότε μήν δώσεις τόσα λεφτά.

Ο πλαϊνός δέν προσφέρει σχεδόν τίποτα, για αυτό και σχεδόν κανείς δέν τον έχει.

Μία καλή ψύκτρα είναι must άν θές o/c, αλλιώς μείνε όπως είσαι με την μαμά και τον πλαϊνό

Σχεδόν κανείς δεν τον έχει ;;;!!!!!!!:hmm:Δε νομίζω. Έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά. Και συνήθως έτσι γίνεται με κάθε 23άρι στο πλάι. Φέρνει φρέσκο αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Τώρα αν κάνω λάθος οκ αλλά δεν νομίζω...

απο οτι καταλαβα αν θελω να βαλω μια καλη ψυκτρα τοτε βγαζω τον πλαϊνο ανεμηστηρα?

σε περιπτοση που δεν θελω να τον βγαλω πια ψυκτρα καλη υπαρχη του εμποριου να βγαλω χωρις να βρισκη στο πλαι?

Το S επειδή είναι διάτρητο έχει πολύ καλές θερμοκρασίες γενικά, οπότε διατηρεί χαμηλές τις θερμοκρασίες στο κουτί.

Εμένα, όπως και τον περισσότερο κόσμο εδώ φαντάζομαι ότι μία κρύα cpu προτιμάται απο τον μισο? ίσως και λιγότερο χαμηλότερο βαθμό στο pc σαν σύνολο.

Οπότε ναί, τον βγάζεις για να βάλεις ψύκτρα για τους προφανείς λόγους.

ξερο οτι πανω απο 160mm αν ειναι η ψυκτρα ακουμπαει στον πλαινο ανεμιστηρα

Όντως. Το πάθαμε αυτό χθες με το καινούργιο Cosmos s του αδερφού μου με την true black και έβγαλα προσωρινά τον πλαινο ανεμιστήρα μέχρι να δω τι θα κάνω. Παρεπιπτόντως πολύ ωραίο κουτί πανέμορφο.

και μενα μου αρεσει πολυ γι'αυτο ροταω πριν κανω την αγορα θελω να ειμαι σιγουρος πος θα με καλυψη στο μελλον. τωρα που εβγαλες τον πλαινο $@39@ ειναι ενταξει το κουτι απο θερμοκρασια?

Γεια χαρά και καλώς σας βρήκα!

Επειδή είχα το Cosmos S και τώρα είμαι κάτοχος του HAF 932

έχω να πω τα εξής...

Η ομορφιά και ο όγκος του Cosmos S είναι ασύγκριτα

όμως σε όλα τα άλλα το HAF είναι από πάνω!

πιο αναλυτικά

και έχει 3χ230mm ανεμιστήρες

σε σχέση με τον 1χ200mm ανεμιστήρα που έχει το Cosmos S

και είναι τοποθετημένος ο πλαϊνός πιο κάτω και με αυτόν τον τρόπο χωράει ότι

ψήκτρα και να βάλεις

και είναι καλύτερης ποιότητας διότι δεν είναι λίγες οι φορές

που παραπονέθηκαν ότι έσπασε ο πλαϊνός και τα ... όλα!

και το καλύτερο;

είναι πιο μικρό από το S άλλα μέσα είναι πολύ μεγαλύτερο!

Ούτε που χρειάστηκε να ανοίξω άλλη τρύπα

και μην μου πείτε ότι δεν είναι όμορφο;

post-12468-1416073962,9353_thumb.jpg

post-12468-1416073962,9851_thumb.jpg

post-12468-1416073963_thumb.jpg

post-12468-1416073963,0153_thumb.jpg

φίλε speedman είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης κούτας. ο πλαϊνός ανεμιστήρας ασφαλώς και παίζει ρόλο κυρίως με τις θερμοκρασίες των vgas. όσο για το θέμα τις ψύκτρας, έχω να σου πω ότι έχεις δίκιο. έχω την triton 88 και όντως βρίσκει στο fan, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.