kaRAmeLA Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Ρε παιδια, προσπαθω να κανω εγκατασταση σε πισι ενος φιλου τα windows xp pro (me service pack 2) και κατα τη διαρκεια μου διακοπτει και μου λεει οτι απετυχε η αντιγραφη του licdll.dll αρχειου.Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?αλλαξα dvdιερα μηπως τα ειχε παιξει η παλια αλλα τα ιδια.Επισης εχω δοκιμασει και με διαφορετικα cd των windows.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 ειναι original τα windows? Τα εχεις βαλει σε αλλο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 28, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 με το ενα ποδι στην μαυρη τρυπα εισαι βεβαια αν προσπαθεις να βαλεις Sp2 απο πανω βαλε το συγκεκριμενο απείραχτο dll απο το αυθεντικο cd win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Ακόμα να πάει στην μαύρη τρύπα? Χαλαρώσαμε βλέπω... Φίλε, δεν μπορεί κανείς να δώσει βοήθεια για πειρατικό...είναι ενάντια στους κανόνες του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 28, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 το λεει καπου οτι ειναι πειρατικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Το έλεγε πιο πρίν, μαζί με το ότι τα έχει βάλει και σε άλλα pc...μάλλον έσβησε το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 28, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 dont worry οι mods τα βλεπουν τα post Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaRAmeLA Απρίλιος 28, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 ρε παιδια το απεσυρα αφου ειναι εκτος κανονων (σωστα) του φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.