αρης_τζ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Χρησιμοποιώ το Ubuntu 7.04 αλλά απαιτείται εγκατάσταση player ως Mozilla plugin..Το αρχείο είναι tar αλλά χρειάζδται να γίνει complile..με άλλα λόγια δεν ΄τρέχει΄ μόνο όταν κάνεις click on install...Πρώτο βήμα να γίνει configuration του αρχείου αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται η σωστή εντολή γιαUbuntu.../configuration είναι αυτό που δινουν οι οδηγίες αλλά δεν έκατσε..Για άλλα updates, χρησιμοποιώ από παράθυρο dos terminalsudo apt-get install (όνομα εφαρμογής):baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/Επέλεξε "Linux" και κατέβασε το τελευταίο (.deb). Λογικά θα στο εγκαταστήσει μόνο του μόλις το τρέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Μάϊος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Καλημέρα,Εκανα αναβαθμιση (upgrade) σε Ubuntu 8.04, δλδ σε ανανεωμένη έκδοση που χρειάστηκε 1ώρα και 20 λεπτά. Αφαιρέθηκαν 68 αρχεία και προστέθηκαν άλλα 200+ . Έγινε εγκατάσταση από default και μετά την επανακκίνηση, δοκίμασα το λειτουργικό και είναι πολύ γρήγορο.Σχετικα με τον Mozilla και το flash player plugin, έκανα ότι είπες και έτρεξα το .deb αρχείο και έγινε αυτόματη εγκατάσταση. Αλλιώς έπρεπε να ΄κατεβάσω΄ αρχείο σε tar format και να το αποσυμπιέσω και να το κάνω εγκατάσταση από terminal dos με οδηγίες εγκατάστασης.Εσύ τι τύπο λογισμικού χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Κι εγώ με Ubuntu 9.04 είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.