Jump to content

Γνωμη για εχτρα αεροψυξη.

jimsek

Recommended Posts

καλησπερα εχω αυτην την καρτα και θα θελα να μου πειτε αν βαλω ενα τετοιο ανεμιστηρακη απο την πανω πλευρα της καρτας ακριβως εκει που ειναι η gpu, θα ωφελησει η οχι;;.η αν ειναι να βαλω καποιο ποιο μεγαλο ανεμηστηρακι ωστε να τροφοδοτει πιο πολυ αερα.:X::X:

φιλε σε ευχαριστω αλλα..το ΑΛΛΑ με κεφαλαια..επειδη εχω αλλαξει 2 φορεσ την παρουσα καρτα ,και αν την πειραξω θα βγω εκτος εγγυησης,οποτε προσπαθω προσορινα να την βοηθησω ετσι.για κανα χρονο ακομα.αμα ληξη η εγγυηση την ιδια μερα αλλαζω ψυχτρα μεχρι τοτε σε αναμενα καρβουνα θα καθομαι και εγω και αυτη.:crazy::crazy::suicide:

θα αντεξει αμα ανεβασω στροφες η θα καει το μοτερακι;

και αμα την αλλαξω την ψυξη δεν θα το καταλαβουν οτι εβαλα το χερι μου; η ειναι τοσο μπετοβεργες;

να καει,δεν καιγεται.

εχουν πανω απο 20.000 ωρες+ λειτουργιας gurantee-που και να καει την πας για RMA.

το αλλο σκελος εμπλεκει παραβιασεις εγγυησεων και εδω στο Lab δεν συζηταμε τετοια θεματα.

και να το μιλαγαμε δεν θελω να ρισκαρω να χασω την εγγγυηση ειναι το μονο μου +1 απεναντι στο ε-σοπ.με καναν τσιφτικο τροπο δεν γινεται να την ψυξω αλλα χωρις επεμβαση του υλικου.;;.μην σας ταλαιπωρω και τσαμπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.