Jump to content

Gaming Pc

Fatality

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια ειμαι νεος εδω...8α η8ελα να με βοη8ησεται για να φτιαξω ενα pc αποκλειστηκα για games...

Ελεγα να παω σε i7 με καμια rampage extreme II το 8εμα ειναι 8α δω διαφορες η οχι???Αξηζει να μεινω με q6600 και p35?Πηρα τωρα την 4890 και ειμαι μπορω να πω αρκετα ευχαριστημενος...Τι λετε να παω σε ι7 η οχι??Η με τα λεφτα που 8α εδεινα για ι7 να παρω ενα χ48 για c/f με 4890???:hm:

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=63393

Συμβουλή, καλό είναι να ψάχνεις λίγο πριν ρωτήσεις :)

Edit: Προκειμένου να σε βοηθήσουμε με τη σύνθεση του υπολογιστή θα βοηθούσε να μας έδινες ένα budget, να αναφέρεις τα specs του υπολογιστή που έχεις τώρα (να δούμε αν αξίζει να κρατήσουμε κάτι) καθώς και τις απαιτήσεις* σου και τα γούστα σου** :)

Επίσης, σχετικά με τα περιφερειακά, τι οθόνη και ηχεία έχεις? Έχεις σκοπό να αγοράσεις καινούρια?

* Αναφέρομαι σε τι ανάλυση θες να παίζεις, κτλ πχ είσαι από τους χρήστες που θέλουν να έχουν τα options στο max ? Τι απαιτήσεις έχεις από την ποιότητα του ήχου? Σε ενδιαφέρει να έχεις 3D Surround με σετ ηχείων 5.1 ?

**Αναφέρομαι στα παιχνίδια που σου αρέσει να παίζεις.

ΥΓ Ξέχασα το κυριότερο ... Καλώς ήρθες στην παρέα μας :flower:

Για αρχη καλος σας βρηκα...Στην συνεχεια αυτην την στιγμη εχω 22αρα ο8ονι(Μπορει να την παω σε 24 στο μακρυ μελλον),z5500,asus xonar d2x,mobo msi p35,cpu q6600,ram kingstone Hyper X 2x1gb 800αρες 2.2v,psu hec η 650 η 600 ειναι δεν 8υμαμε...στο post που μου εδωσες διαφορα σε games δεν εχουν:suicide:ελεος......Οποτε τι κανουμε τωρα???λετε να παω η οχι??Μπορει λετε με τον καιρο να τον χρειαστω??οταν πηγαινα για ι7 ελεγα να δωσω γυρω στα 900 με tower γιατι εχω midi τωρα και την thermalright ultra 120 extreme γιατι απο οτι ξερω τσουρουφλιζονται οι ι7:thank_you2:αυτα απο εμενα...Eπισεις τα games τα παιζω σε αρκετα καλα γραφικα και κυριως παιζω FPS και εκει 8ελω να εχω ανεβασμενα frames πχ cod4

Kαι ποιός σου είπε πως όλα τα games έχουν τις ίδιες απαιτήσεις?

Καταρχήν, μην έχεις στο μυαλό σου μόνο τα games που βγαίνουν για pc. Υπάρχουν και τα emulators. Ας πούμε όμως ότι θα ασχοληθείς μόνο με pc games. Ασχολείσαι κυρίως με παιχνίδια όπως το The Chronicles Of RIDDICK ή κανα Red Alert ή τύπου Fifa, PRO Evolution ?

Αν θελεις ''αναβαθμιση'' βαλε 4 gb ram και καρτα γραφικων ποια εχεις? Δεν βλεπω πουθενα να το εχεις αναφερει

Εγώ πάλι μια χαρά σε βλέπω. Ο Q6600 σου τρέχει στα default (2400mhz) ή τον έχεις υπερχρονίσει?

Μπα δεν ειμαι μια χαρα τα frames μου παιφτουν...Ειδη το Pc το εχω 2 χρονια τωρα και ειπα να παω σε κατι αρκετα καλητερο για να δω και διαφορα στα games....O Q6600 ειναι στα 3333...

μηπως ενα format θα βοηθουσε? κανας σκληρος καινουριος μηπως? μια χαρα ειναι το cpu σου εκει που το χεις..:D

Ειναι και Formariσμενος αλλα τιποτα...Τι αναβα8μιση λετε να κανω?

να παω σε ι7?σε χ48(αλλα φοβαμε οτι στο μελλον δεν 8α μπορω να κανω αναβα8μισει...)

Πάντως στο COD4 δε δικαιολογείται το χαμηλό framerate που αναφέρεις.

Βασικά πιστεύω ότι σε 1680Χ1050, το σύστημα σου θα έπρεπε να παίζει σχεδόν ολα τα παιχνίδια σε φουλ γραφικά χωρίς πρόβλημα.

Τι λειτουργικό έχεις ;

ειμαι με Xp sp3 32bit...Το παιζει ανετα το cod αλλα πχ εγω 8ελω παρα πολυ στα8ερα frames...Πχ στα full γραφικα αλλα οχι με ολες τις επιλογες τερμα στα 125 frames δεν εχει προβλημα αλλα στα 250 πεφτουν αρκετα...για τα 333 που επαιζα στο cod2 δεν το συζηταμε ουτε ΚΑΝ....Τι κανω για να εχω ενα αρκετα καλο gaming pc???εγω πιστευω παντως οτι οτι και να λεμε οι 4 πυρηνες παρα πανω αποκλειεται να μην εχουν διαφορες απο τους τετραπυρηνους....εδω απο Ε6600 σε Q6600 ειδα παρα μα παρα πολλες διαφορες ακομα και σε games...:boxed:

Μια χαρα ψυχτρα εχω και ειναι στα 3333 ο q6600 αλλα παλι ετσι ειναι....Το αλλο 8εμα ειναι οτι δεν πιστευω οτι με τα vista 64bit 8α δω διαφορα στα games αλλα σε αλλες εφαρμογες...

Αν βαλω και dr10 ειναι που 8α σερνεται παραπανω....Τελικα 8α μου πειτε τι να κανω???Να παω ή οχι σε ι7???:red:

Τα φωτα σας πανω στην αναβα8μηση παρακαλω:cry:

Μα γιατι να πας??:no:

Δες το συστημα μου, ολα τα παιχνιδια σε 1600x1050 στα φουλ σχεδον...

Εγω σου λεο οτι ειναι θεμα driver ή αλλιως ρυθμισεων...

Και για να μην λεμε και λογια του αερα, 3dmark 06/ vantage εχεις τρεξει να δεις ποσο score σου βγαζει??:hmm:

Γιατι πιστευω πως ειναι καιρος να παω πια εχει λιωσει αυτο που εχω...

Μπορεις να μου δωσεις *******γιατι οτι κατεβαζω δεν το ανοιγει:dots:

nazidisapproval.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.