kreach Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 "Windows XP Mode is specifically designed to help small businesses move to Windows 7. Windows XP Mode provides you with the flexibility to run many older productivity applications on a Windows 7 based PC. All you need to do is to install suitable applications directly in Windows XP Mode which is a virtual Windows XP environment running under Windows Virtual PC. The applications will be published to the Windows 7 desktop and then you can run them directly from Windows 7. Windows XP Mode and Windows Virtual PC are best experienced on your new Windows 7 PC. We will be soon releasing the beta ofWindows XP Mode and Windows Virtual PC for Windows 7 Professional and Windows 7 Ultimate."Πηγή: http://windowsteamblog.com/blogs/business/archive/2009/04/24/coming-soon-windows-xp-mode-and-windows-virtual-pc.aspxΚαι στο zougla.gr έχει αναφερθεί: http://zougla.gr/news.php?id=36484Βρήκα και το παρακάτω που είναι σχετικό και αρκετά ενδιαφέρον Using Windows Vista Compatibility Mode
anthis Απρίλιος 29, 2009 #2 Απρίλιος 29, 2009 Αντε να βγει να αναστησουμε κατι παλιες συσκευες που επαιζαν μονο σε XP (old tv tuners κλπ)
tragikos Δεκέμβριος 10, 2009 #3 Δεκέμβριος 10, 2009 Πολύς καιρός που βγήκαν τα 7 αλλά δε βλέπω κανένα σχόλιο για αυτό το κομάτι; Πόσοι πραγματικά το δοκίμασαν; Προσωπικά το εγκατέστησα (δεν είναι built in, πρέπει να το κατεβάσεις από εδώ), αλλά ουσιαστικά είναι το Virtual PC, μαζί με ένα έτοιμο image με XP. Δεν το έχω ψάξει καθόλου για να δω τι το ιδιαίτερο προσφέρει, αλλά τουλάχιστον έπαιξε απροβλημάτιστα.
Hydra Δεκέμβριος 10, 2009 #4 Δεκέμβριος 10, 2009 Θελω και εγω να το βαλω για ενα παλιο tv tuner που δεν υποστηριζετε απο Vista / 7 . Ποσο χωρο θα μου πιασει στο σκληρο?Γιατι κατι ειχα ακουσει για ~40Gb
TifoziF1 Δεκέμβριος 10, 2009 #5 Δεκέμβριος 10, 2009 Θελω και εγω να το βαλω για ενα παλιο tv tuner που δεν υποστηριζετε απο Vista / 7 .Ποσο χωρο θα μου πιασει στο σκληρο?Γιατι κατι ειχα ακουσει για ~40Gb Αν είναι USB τότε κάτι μπορεί να γίνει. Αν είναι εσωτερικό PCI/PCIx τότε ξέχνα το. Ενα VM machine με unity (χρόνια τώρα το έχει δώσει το VMware)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.