godslayer1416003205 Απρίλιος 29, 2009 #41 Απρίλιος 29, 2009 Έχω τα Z-2300 και διαβάζοντας τα λεγόμενα των παιδιών σχετικά με τα Altec 5021 πήγα και τα άκουσα πολλές φορές και για αρκετή ώρα και τώρα σκέφτομαι σοβαρά να τα πάρω. Το μπάσο των Z-2300 είναι υπερβολικό. Το έχω χαμηλώσει εντελώς από το χειριστήριο για να μην είναι δυσανάλογη η ένταση του με αυτή που δίνουν οι δορυφόροι.Δεν λέω ότι δεν είναι καλά τα Z-2300, είναι μια χαρά δυνατά και καθαρά και βγάζουν ήχο χωρίς την παραμικρή παραμόρφωση σε πολύ μεγάλες εντάσεις. Απλά είναι για διαφορετική χρήση από αυτή που θέλω εγώ (δυστυχώς τότε που τα πήρα δεν ήξερα να ψαχτώ και αγνοούσα την ύπαρξη των Altec).Όποιος δίνει μεγαλύτερη σημασία στη μουσική και ακούει rock, metal, jazz και γενικότερα έντεχνες καταστάσεις, θέλει να έχει το σωστό μπάσο που δένει καλά με τα υπόλοιπα όργανα, καλή απόδοση σε χαμηλά και μεσαία, να αυξομοιώνεται η ένταση ομοιόμορφα σε δορυφόρους και sub και γενικότερα να του αφήνει μια αίσθηση στο άκουσμα παρόμοια με αυτή του hi-fi, θα προτιμήσει τα Altec 5021.Όποιος γουστάρει απλά να τα σπάει με μπιτάκια και να γίνεται της π*****ς στις ταινίες και στα παιχνίδια χωρίς παρορφώσεις κλπ κλπ θα προτιμήσει τα Z-2300. Πραγματικά είναι στιγμές που δεν πιστεύω ότι βγάζουν τέτοια δύναμη!Δεν ξέρω πολλά πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο όπως μερικά παιδιά εδώ πέρα που μιλάνε αναλυτικά και με λεπτομέρειες, μιλάω πάντα σχετικά με τα δικά μου γούστα και με αυτό που νοιώθω όταν κάθομαι μπροστά στα Z-2300/5021
hurin Μάϊος 4, 2009 Author #42 Μάϊος 4, 2009 Προέκυψε αλλαγή σχεδίων, καθώς πέτυχα στο ebay τα Creative Gigaworks T3 σε δελεαστική τιμή. Πώς τα βλέπετε?http://en.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=18043
johnsonb Μάϊος 4, 2009 #43 Μάϊος 4, 2009 Εγκρίνονται από εμένα αλλά πρόσεχε μην σου έρθει καμία πατάτα.
hurin Μάϊος 4, 2009 Author #44 Μάϊος 4, 2009 Εγκρίνονται από εμένα αλλά πρόσεχε μην σου έρθει καμία πατάτα. lol, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος
hurin Μάϊος 16, 2009 Author #45 Μάϊος 16, 2009 Κατάφερα και βρήκα χρόνο για αλλαγές. Αντικατέστησα την Audigy με μία XFi Fatality Xtremegamer Pro (πολύ ευφάνταστη η Creative στις ονομασίες) και έστησα τα Gigaworks T3. Ευτυχώς δεν είναι πολύ δυνατά (μην ενοχλώ και τους γείτονες), χώρις να είμαι ειδικός μου ακούγονται καλά, και χωρίς crystallizer.
hurin Μάϊος 18, 2009 Author #47 Μάϊος 18, 2009 Update.Τώρα κατάλαβα για ποιό πράγμα μιλούσε ο gruntgr όταν έλεγε για wall-hack. Το βίωσα στο Fallout 3 όπου αντελήφθη τον Super Mutant Brute να κατεβαίνει τις σκάλες και να με πλησιάζει :yes4:Έπαθα την πλάκα μου όταν έπαιξα την εισαγωγή του Lord of the Rings I. Μου ήρθαν αναμνήσεις από το cinema όπου το είχα δει 3 φορές. Απλά :drool:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.