Jump to content

Ποιά ηχεία 2.1 μέχρι 150€?

hurin

Recommended Posts

Χτύπησα από ebay μια XFi xtremegamer pro και ψάχνω για ηχεία με καλή απόδοση σε games-music-movies, χωρίς να με ενδιαφέρει και τόσο η "δύναμη". Λόγω περιορισμένου χώρου ιδανικά θα ήταν 2.1 ή και μόνο 2.0!

Με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς έχω βρει logitech z4, logitech x230-240, creative gigaworks t40.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Νομιζω σε αυτα τα λεφτα ειναι τα καλύτερα.

Πολυ καλές κριτικές στο Internet και πολυ ποιοτικά :whistle2:

Altec Lansing mx5021

http://www.pixmania.gr/gr/gr/48938/art/altec-lansing/c-asa-2-1-mx5021thx-iayna.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=o&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDA3NjIwODM7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1v

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6397&catid=317

Ευτυχής κάτοχος των απο πάνω.

Κατα τα προσωπικά μου γούστα ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός.

Άνετα η καλύτερη αγορά μου το 2008.

Βέβαια λίγο πιό ακριβά απο το όριο που έθεσες, αλλά τα αξίζουν και με το παραπάνω.

Καλησπέρα..Σαν πρώην κάτοχος, σου προτείνω Logitech Z-2300..

Ότι καλύτερο κυκλοφόρησε 2.1.. Απίστευτος ήχος και μπάσο..Ιδιαιτερα όταν το ταιριάξεις με καλή κάρτα ήχου.:D

Εδώ ένα ενδιαφέρον review =>

http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?id=2814&cid=9&pg=1

Προτειμώ τα Logitech Z-Cinema, είναι και μέσα στα πλαίσια του budget που ανέφερες...

http://www.skroutz.gr/c/112/pc_speakers.html?keyphrase=z+cinema

θα διαφωνισω με τον απο πανω για τα 2300 γτ τα εχω ακουσει κ τα σπανε. εγω εχω τα τ20 κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο θεμα εντασης κ ποιοτητας (για το μεγεθος τους παντα). τα bose τα ακουσα στο πλαισιο σε κατι samples που ακουγες σε καθε σετ ηχειων. επαιξαν πολυ ποιοτικα κ με αρκετο βαθος... αο ενταση δε ξερω γτ μαλλον επιτιδες ηταν χαμηλογραμενο το smple. αμα πας για 2.0 κοιτα τα τ40 γτ αμα κρινω απ τα τ20 θα ναι πολυ καλα αλλα αμα πας για 2.1 βουρ για 2300

Τι να πω,σε μένα τα altec lansing ακούγονται πολύ ποιοτικά,δεν θα τα σύγκρινα με τα z-2300 γιατί δεν συγκρίνονται,άλλη κλάση ποιότητας.:p

Δεν ξέρω κάτι άσχημο διακρίνω στον ήχο τους,πάντως όλα τα altec lansing παίζουν πολύ γλυκά για ηχεία pc.

@Hurin τώρα που είδα την αναφορά περί t40,τα είχα δει στο πλαίσιο,γενικά δεν έδωσα πολύ σημασία,και χωρίς να τα ακούσω πιστεύω ότι έχουν σωστό ήχο για 2.0 λόγο woofer-tweeter.

Πάντως τα βρίσκεις εύκολα για άκουσμα.

Ο ήχος είναι και λίγο υποκειμενικός, εγώ πχ τα άκουσα τα Altec πριν πάρω τα Logi και δεν μου άρεσαν τα πρώτα οπότε πήγα στα Logitech και δεν το μετάνοιωσα ούτε στιγμή.

Όπως βλέπεις οι απόψεις είναι 50-50 οπότε καλύτερα να πας να τα δεις κάπου.

Καλά για ποιότητα που αναφέρθηκε είναι απλά αστείο...

Τα Altec Lansing είναι όπως και να έχει πιο ποιοτικά από τα Logitech τα οποία προσπαθούν να αναπαράγουν μεσαίες συχνότητες,χωρίς να έχουν και τόσο καλές υψηλές,άσε που δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένα και έχουν και φτηνή κατασκεύη.

Προσωπικά θα έλεγα -χωρίς παρεξήγηση πάντα έτσι;-,ότι όποιος ακούσει Altec Lansing και πάρει Logitech,μάλλον θα είναι λίγο Bassjunkie ή θα θέλει λίγο περισσότερη ένταση χωρίς να τον νοιάζει πολύ η ποιότητα.

Πάντως ότι αρέσει στου καθένα το αυτί,there isn't a problem,και όντως καλύτερα να τα βρει να τα δει ή και να τα ακούσει κάπου.

+1 για αλτεκ 5021. Στα δικα μου αυτια ακουγονται πολυ καλα, με φοβερη ομοιογενεια.

Θα διαφωνησω καθετα με το ριβιου που εδωσε ο φιλος παραπανω καθως το μπασο που εχουν ειναι αρκετο για να τρεμουν γραφεια-καρεκλες κτλ.

Η καλυτερη λυση ειναι να τα ακουσεις καπου και να αποφασισεις τι ταιριαζει καλυτερα σε σενα.

Για να μην ανοιγω αλλο thread, ψαχνω κι εγω για ποιοτικα 2.1 και κλινω προς τα 5021. Τα ακουσα και σε φιλο που τα πηρε και τα εβαλε πανω σε μια xonar d2 και επαθα πλακα!

Αυτα που δεν εχω ακουσει ειναι τα t3. Αξιζουν? Ειναι περιπου στα λεφτα των 5021. To 3πλο sub σιγουρα υποσχεται πολυ δυνατα μπασα αλλα απο εκει και περα??? Σε reviews απ οσο εψαξα δεν λενε τα καλυτερα για την υπολοιπη γκαμα συχνοτητων αλλα παρολ' αυτα θελω τη γνωμη σας. Τα εχει ακουσει κανεις? Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να τα εχει και να μπορω να τα ακουσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.