Jump to content

προβλημα με msn

marialena1416003372

Recommended Posts

εχω ενα μεγαλο προβλημα με το msn.δεν μου γινεται εγκατασταση το καινουριο msn αλλα το παλιο μου γινεται εγκατασταση αλλα δεν μπαινει γιατι ειναι πολυ παλιο παει να εγκαταστησει απο μονο του το καινουριο αλλα παλι δεν γινεται εγκατασταση.υπραχει καποια λυση?ξερετε που φταιει?πως μπορω να ξαναμπω στο msn?pls help me!!!!!:help1:

Yπάρχει και το aMSN το οποίο μοιάζει πολύ με το κλασσικό Windows Live Messenger είναι και open source. Δυστυχώς δεν είναι όσο καλό όσο το WLM πχ για να κάνεις video call θα πρέπει να "δώσεις" (send) το webcam σου και να "λάβεις" (send webcam) του άλλου...

hydra μολις προσπαθησα αλλα παλι δεν γινεται τιποτα.

performer ευχαριστω.αμα δεν βρω λυση αναγκαστικα θα μπαινω απο εκει

ευχαριστω και τα αλλα <<παιδια>> που μου απαντησαν.

Δεν μας ειπες εχεις Service Pack 3?

Αλλιως ξεχνα το καινουργιο messenger!!!!!

Ώρα και ημερομηνία είναι σωστές?

Τι σφάλμα σου λέει?

όντως εγω που πηγα να το βαλω στης αδερφης μου τον υπολογιστη μου εβγαζε προβλημα λογω λαθους ωρας και ημερομηνιας,ελεγξε τα!!! οντως αν και στο pc μου με Vista δεν ειχε αυτο το προβλημα,εβαλα το SP3 στης αδερφης μου στα xp!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.