michalis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Γεια σας!Έχω ένα Acer Aspire One 110.Ειχε linux, του έβαλα Windows Xp.Όλα λειτουργούν κανονικά, δε βρίσκει όμως ασύρματα δίκτυα. Ο διακόπτης του Wifi είναι ενεργοποιημένος,Το Wireless Network Adapter επίσης έχει εγκατασταθεί σωστά. Αλλά δε βρίσκει ασύρματα δίκτυα.. Επίσης όταν το συνδέω με καλώδιο συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ.Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 για κανα driver εχεις ψαξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 ναι. τους έχω βάλει κανονικά γιατι αναγνωρίζει το network adapter Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 το acer launch manager το χεις βαλει?χωρις αυτο ναι μεν βλεπει την ασυρματη καρτα αλλα δεν ειναι μπορεις να την ενεργοποιησεις-απενεργοποιησεις..Οταν κουνας το κουμπακι του ασυρματου σου βγαζει το μυν "wireless on-off"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 το χω βάλει αλλά δεν κάνει κατι.. αν βοηθάει στη ΔΙαχείρηση Συσκευών μου βγάζει δυό άγνωστες συσκευές με ερωτηματικό. Είναι στην κατηγορία "Άλλες Συσκευές" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 δηλαδη δεν βγαζει καποιο μυν στην οθονη οταν ανοιγοκλεινεις το κουμπακι του wireless? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 οχι.. το μονο που βγάζει ειναι της acer ενεργοποίηση - απενεργοποίηση Lan. Το εικονίδιο κάτω δεξιά παραμένει με χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 το μονο που βγάζει ειναι της acer ενεργοποίηση - απενεργοποίηση Lanαυτο εννοουσα...Αν εχεις βαλει ολους τους drivers απλα απεγκαταστησε το wireless και επαναεγκαταστησε το μηπως κατι πηγε στραβα στην προηγουμενη εγκατασταση..δεν μου ρχετε κατι αλλο αυτη τη στιγμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 νομιζω υπαρχουν 2 οδηγοι για wifi.H acer εχει χρησιμοποιησει 2 wifi modules.Εξαρταται σε οιο εχεις πεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 πως μπορώ να ξέρω σε ποιο εχω πέσει κ τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 βαλε και τα 2.Ψαξε για οδηγους wifi και του 150Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Απρίλιος 27, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 μηπως έχεις απενεργοποιήσει τίποτα services ? εγω αυτο έκανα πριν 2 μερες και δε μπορούσα να καταλάβω τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 27, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Απρίλιος 28, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Δηλαδη αν πάτησες msconfig και απενεργοποίησες τιποτα πραματακια απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 28, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Οταν ειχες linux δουλευε κανονικα το wifi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 28, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 Οταν ειχες linux δουλευε κανονικα το wifi?δεν το είχα δοκιμάσει γιατί μου το δώσαν να το αλλάξω σε xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.