Jump to content

4870 512mb σε 4870 1gb

RomGr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αξιζει η μεταβαση απο την 4870 512mb σε 4870 1gb ;

επειδη ειμαι κατοχος της πρωτης και θελω να αγορασω και αλλη μια για crossfire ...

προτιμοτερο ειναι 2 x 4870 η 2x 4870 1GB ?

αν παρεις αλλη μια 1 gb θα εχεις παλι crossfire αλλα με 1.5 gb . αρα απλα αγορασε αλλη μια . τωρα δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολλας 1.5 gb . σε τι αναλυση παιζεις?

edit μπορει να κανω κ λαθος

νομιζω οτι και την 1GB να παρεις,512ΜΒ θα "βλεπει".

νομιζω.

λογικα θα βλεπει τις καρτες κανονικα το θεμα ειναι να μην παει να ζητησει παραπανω και κρασαρει στα 512 ζητωντας κιαλο διαφορετικα δεν θα το σκεφτομουνα θα επερνα κατευθειαν την 2η 4870 512 δεν θα κοιτουσα για 2 4870 1gb.

σε τι αναλυση παιζεις?

1680 x 1050

αν παρεις αλλη μια 1 gb θα εχεις παλι crossfire αλλα με 1.5 gb . αρα απλα αγορασε αλλη μια . τωρα δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολλας 1.5 gb

δεν το ξεκαθαρισα ( λαθος μου ) απο την στιγμη που θα προχωρισω σε CF θα ειναι 2 ιδιες καρτες ειτε 2 x 4870, ειτε 2x 4870 1GB ( oι catalyst της ati καθε αλλο παρα εμπιστοι ειναι με την μια και κολλαω καποιες φορες δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει αν ειναι 2 και διαφορετικες .. εστω και στην μνημη )

η μεγαλυτερη ανησυχια μου ειναι οτι αυτην την στιγμη ειμαι με ενα 22''αρι μονιτορ το χειμωνα σκεφτομαι για 24 ''αρι και το 512 με το 1gb θα πεζει ρολο στις μεγαλες αναλυσεις + θελω το δεσιμο που θα κανω μελλοντικα να κρατησει ( games, etc ).

για 1680 ή και 1920 θα σου προτεινα μια 275GTX.

και αποφευγεις CF +λίγοτερη καταναλωση με πολυ καλες επιδοσεις.

σωστο κ αυτο.αν σι=υζητουσαμα για 4850 αλλαζε το θεμα

ευχαριστω εκ των προτερων για τις αμεσες απαντησεις :)

δεν αμφιβαλω αλλα τα 260+ ευρω με κοβουν λιγο ενω με 180 ερχομαι με ποιο δυνατο αποτελεσμα ενεργοβορο οπως τονισες (η ΔΕΗ θα κανει παρτυ :tw:) + δεν εχω βρει waterblock για 275

οι 275 δεν χρειαζονται νερακι κατα τη γνωμη μου.

εχουν σχετικα νορμαλ θερμοκρασιες .

αν στα 180(και πιο λιγο βεβαια τη βρισκεις) βαλεις και το κοστος του μπλοκ...

οι 275 δεν χρειαζονται νερακι κατα τη γνωμη μου.

εχουν σχετικα νορμαλ θερμοκρασιες .

αν στα 180(και πιο λιγο βεβαια τη βρισκεις) βαλεις και το κοστος του μπλοκ...

οντως στα ιδια χρηματα παω :( αλλα καλοκαιρι χωρις AC στο δωματιο θα κανω barbeque πανω της .. ( κακα τα ψεμματα γυρναω ολο το pc σε νερακι οποτε θα ειναι και η 275 - 260 ευρω + waterblock οπως και να εχει )

Στο cf η μνημη που χρησημοποιηται ειναι της πρωτης.Δοκιμασμενο σε 4850cf 512&1GB, εξαλλου ιδιους και drivers εχουνε.

αν παρεις αλλη μια 1 gb θα εχεις παλι crossfire αλλα με 1.5 gb . αρα απλα αγορασε αλλη μια . τωρα δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολλας 1.5 gb . σε τι αναλυση παιζεις?

παντα στο cf κραταει τη μνημη της μικροτερης καρτας (σε Vram)

αρα θα βλεπει το μηχανημα 512 παλι...

επομενως δεν σε συμφερει να κανεις τετοια κινηση... εννοοντας πως τα ιδια αποτελεσματα θαχεις βαζοντας και μια με 512 mb πανω που ειναι και πιο οικονομικη...

ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο p_under Εμφάνιση μηνυμάτων

παντα στο cf κραταει τη μνημη της μικροτερης καρτας (σε Vram)

αρα θα βλεπει το μηχανημα 512 παλι...

επομενως δεν σε συμφερει να κανεις τετοια κινηση... εννοοντας πως τα ιδια αποτελεσματα θαχεις βαζοντας και μια με 512 mb πανω που ειναι και πιο οικονομικη...

επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα.

αυτο που θελω να κανω ειναι να αλλαξω την υπαρχουσα 4870 512mb σε 4870 1gb. και μετα να αγορασω αλλη μια του 1 gb κανοντας CF ( με 2 x 4870 1gb ) . Επειδη ειναι κοπος κ εξοδα ρωταω αν αξιζει .

για να το θεσω καλυτερα αυτο που ρωταω ειναι υπαρχει διαφορα μεταξυ 4870 512mb - 4870 1gb κανοντας cf ?? η Kαλυτερες επιδοσεις θα εχει με 2 ιδιου τυπου : CF με 2x 4870 512 η με 2x 4870 1gb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.