Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 #2021 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 αγαπάμε χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 6, 2011 #2022 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 αγαπάμε χειμώνα τι κούλερ έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 #2023 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 τι κούλερ έχεις ?thelmaright ultra 120 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 6, 2011 #2024 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 thelmaright ultra 120ωπ που μπορώ να βρω τις βίδες και το bracket για 1366 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 #2025 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 ωπ που μπορώ να βρω τις βίδες και το bracket για 1366 ...δεν ξέρω..εμένα τα είχε μέσα όλα.λογικά στο site της θα πουλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 6, 2011 #2026 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 (edited) για τους Βλ...κες στα multirama έβαλαν λάθος βίδες στο bracket (back plate) που ήταν για s775 (βάλανε αυτές για amd τις βίδες και το έσπασαν :hang3:) πωπω ψυχολογικά που έχω ... την έχω σε μια μεριά και κάθετε ... πάλι καλά που δεν την έχω πετάξειeditτα γράφω εδώ μπας και τα θημυθώ θέλω LGA1366 Bolt-Thru-Kit Rev.B&LGA775 Bolt-Thru-Kit Rev.2 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2011 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιανουάριος 7, 2011 Author #2027 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Πολύ καλά νούμερα για μια ψύκτρα που δεν είναι ιδιαίτερα καλή για i7. Εγώ με τον 870 έχω 84 με υδρόψυξη. Με πολύ ρεύμα βέβαια αλλά πάλι...Εσύ φίλε Armageddon τι τη θες αφού έχεις megahalems? Είναι έτη φωτός καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 7, 2011 #2028 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 είναι χειμώνας.το καλοκαίρι βαράει 80++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 7, 2011 #2029 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Πλεον δεν αξιζει να μπλεκεις με w/c μιας και οι αεροψυχτρες τα πανε περιφημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Ιανουάριος 7, 2011 #2030 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Πλεον δεν αξιζει να μπλεκεις με w/c μιας και οι αεροψυχτρες τα πανε περιφημα! Συμφωνώ η megahalems σε push-pull διάταξη είναι ψυγείο! Απλά με το watercooling έχεις λιγότερο θόρυβο, αλλά και μια έννοια μην έχεις καμία διαρροή στο κύκλωμα και τα κάψεις όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 7, 2011 #2031 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Πολύ καλά νούμερα για μια ψύκτρα που δεν είναι ιδιαίτερα καλή για i7. Εγώ με τον 870 έχω 84 με υδρόψυξη. Με πολύ ρεύμα βέβαια αλλά πάλι...Εσύ φίλε Armageddon τι τη θες αφού έχεις megahalems? Είναι έτη φωτός καλύτερη.ναι αλλά την έχω που την έχω, δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου ...(πόσο να την δώσω λέτε ? χωρίς τίποτα ούτε βίδες, ούτε back plate) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιανουάριος 7, 2011 Author #2032 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Αυτό που ειπώθηκε για την υδρόψυξη είναι εν μέρει αλήθεια. Βέβαια έχω αποφασίσει να μην ξαναγυρίσω σε αέρα. Με αυτό το ρεύμα όμως που δίνω και με αυτό το φούρνο επεξεργαστή που έχω, με megahalems θα ήμουν λίγο πάνω από τους 100. Υπό κανονικές συνθήκες και με λογικά ρεύματα η υδρόψυξη μου είναι 10 βαθμούς καλύτερη από megahalems push-pull (δοκιμασμένο από μένα). Τώρα τελευταία που έβαλα και χοντρό ψυγείο κέρδισα και 4-5 βαθμούς ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spira Ιανουάριος 7, 2011 #2033 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Για να ανεβάσω την τάση της ram πρέπει η διαφορά του DRAM voltage με του QPI να είναι περίπου 0,3V, αλλιώς μου αναγωρίζει 4GB h 2GB. Όταν πάω να βάλω πάνω από 1,62V στις μνήμες δεν μου βγάζει και τα 6gb όπως και να ρυθμισω το QPI. Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciba Ιανουάριος 7, 2011 #2034 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Πλεον δεν αξιζει να μπλεκεις με w/c μιας και οι αεροψυχτρες τα πανε περιφημα!ναι το να στήσεις μια υδροψυξει για το επεξεργαστή και μόνομπορεί να μην αξίζει όχι από θέμα απόδοσης αλλά από θέμα κόστουςόταν ώμος βάλεις μητρική και κάρτες γραφικών τότε τα πράγματα αλλάζουν δραματικά υπέρ του νερούγια μένα δεν υπάρχει επιστροφή στον αέρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 11, 2011 #2035 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 (edited) Παιδια μια βοηθεια>Στο συστημα της υπογραφης εχω τον επεξεργαστη στο 3700 με 23χ161 με 1.2065vcore (1.2 cpuz).Το qpi ειναι στο 1.35 και οι μνημες τρεχουνε στα 1614mhz 8-8-8-24 με 1.65.Ολες οι επιλογες ειναι στο autoMax θερμοκρασιες που εχω ειναι 74 (πολυωρο prime)Δυστηχως για πιο πανω 3.9 θελω 1.25vcore 85+ βαθμοι) και για 4 θελω +1.28 που η ψυκτρα που εχω δεν σηκωνει με τιποτα.Οποτε μενω στο 3.7 για την ωρα.Η ερωτηση=προβλημα ειναι η εξης:οταν ενεργοποιω/απενεργοποιω το crossfire μεσα απο το ccc μερικες φορες η οθονη μαυριζει και χρειαζομαι restart.οταν τρεχω με τον επεξεργαστη default δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο..τι μπορει να φταιει??χρειαζεται καμια αλλαγη στις ρυθμισεις του bios?? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2011 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
PasxosC Ιανουάριος 11, 2011 #2036 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 1.25vcore 85+ βαθμοι??????με τόση λίγη τάση 'επρεπε να είχες καλύτερες θερμοκρασίες,είναι κρίμα να έχεις εναν 950 και να μην ξεπερνά με άνεση τα 4 Ghz.μήπως η ψύκτρα δεν πάτησε καλά?ή έβαλες πολύ θερμοαγωγιμη πάστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 11, 2011 #2037 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 (edited) Δεν ειναι high-end ψυκτρα.85 πιανει μονο σε prime ,lynx σε παιχνδια η σε benches δεν παει πανω απο 75(με 1.25 )Edit Απενεργοποιησα το ΗΤ και με 1.28vcore ειμαι στα 4025 με 73 max temp(οσο ειχα με HT στα 1.2).Δεν ηξερα οτι το ht παιζει τοσο μεγαλο ρολο στις θερμοκρασιες.Αρα αν θελω ΗΤ on πρεπει να παρω καλυτερη ψυκτρα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2011 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιανουάριος 11, 2011 Author #2038 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 (edited) Όπως έχω πει ξανά στο παρελθόν, το ΗΤ αυξάνει τη θερμοκρασία κατά 10-12 βαθμούς και χωρίς αυτό με την ίδια τάση μπορείς να ανέβεις 150-200 mhz παραπάνω. Αν δεν χρησιμοποιείς εφαρμογές που κάνουν χρήση του ΗΤ όπως επεξεργασία βίντεο και ήχου, 3D γραφικά και φυσικά το winrar, το ΗΤ δε σου προσφέρει κάτι. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2011 από wacko_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 11, 2011 #2039 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 wacko αυτό με την αύξηση της θερμοκρασίας είναι σχετικό για το πόσο ανεβαίνει με ή χωρίς HT.Εξαρτάται από την ψύξη που έχεις στον cpu.Αλλά είναι σημαντικό όμως και το γεγονός ότι όταν έχουμε απενεργοποιημένο το ht τότε τη τάση που χρειάζεται για την ίδια συχνότητα θα είναι αρκετά λιγότερη.Επομένως είναι πολύ γενικό αυτό που λες.Αν μιλήσουμε για σταθερή συχνότητα και σταθερή τάση αλλά παίξουμε μόνο με το ht on & off τότε η διαφορά θερμοκρασίας είναι πολύ μικρή της τάξης 1-2βαθμών.Αν μιλήσουμε για σταθερή συχνότητα και για ht on τότε θα θέλουμε χ τάση για αυτή τη συχνότητα αλλά με ht off θα θέλουμε χ-ψ τάση για την ίδια συχνότητα.Άρα αυτό που στην ουσία κάνει την διαφορά είναι και πάλι η τάση που δίνουμε.Απλά με ht off μπορούμε να κλοκάρουμε πιο ψηλά με την ίδια τάση από ότι με ht on και με κοινε΄ς,άντε το πολύ 1-2 βαθμούς διαφορά,θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 11, 2011 #2040 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 O venom7 εχει δικιο. με ΗΤ off τρεχει ανετα 1.27 στα 4ghz Αν βαλω HΤ on στην ιδια ταση και συχνοτητα blue screen μετα απο 2 λεπτα στο prime.Με ΗΤ θελει μεγαλυτερη ταση αρα αυτο ειναι που ανεβαζει την θερμοκρασια και οχι το HT ως λειτουργια και μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts