ARMAGEDDON Δεκέμβριος 21, 2010 #1981 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 παραθέτω μερικές φώτο από το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 21, 2010 #1982 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 O cpu δεν είναι καθόλου μπανάνα.Μπορείς να κατεβάσεις τις μνήμες σου σε άλλη χαμηλότερη συχνότητα(γύρω στα 1585mhz είναι περίπου) και άμα θες και τα timings σε 9-9-9-27.Και θα είσαι κομπλέ και με πολύ λιγότερο qpi v. edit Γύρω στο 1.25-1.3 θα θέλεις πιστεύω για qpi v σε αυτή τη συχνότητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 21, 2010 #1983 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 (edited) άρα από τις μνήμες θέλουν τόσο ρεύμα το northbrige (αυτό το πράμα) ....να μην πειράξω τίποτα άλλο ?κάτι είχα ακούσει για το pci (να του δώσουμε λίγο ρεύμα για σταθερότητα) .... αλλά δεν θυμάμαι που είναι εδώ σε αυτό το θέμα )και τι πειράζουμε . αν μπορούσατε να το πείτε θα σας ήμουν ευγνώμων .ευχαριστώ για τον χρόνο σαςedit κάπου πριν 2 σελίδες πήρε το μάτι μου ότι άμα βάλουμε pll 1.87 μπορούμε να ρίξουμε την τάση λίγο του cpu ... πια pll πειράζουμε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2010 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δεκέμβριος 21, 2010 #1984 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Το pci καλύτερα να μην το πειράξεις. Έχει αναφερθεί ότι μια μικρή αύξηση συχνότητας βοηθά αλλά λόγω ευαισθησίας των σκληρών καλύτερα να το αφήσεις ως έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 21, 2010 #1985 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Το pci βάλ΄το 101 για 24/7.Μέχρι 108 για 24/7 είναι ασφαλές αλλά βάλ΄το 101 και είσαι εντάξει.Το qpi δεν είναι northbridge.Το είχα πει εγώ ότι με αύξηση του pll μπορείς να επιτύχεις μείωση του cpu v.Βάλε το pll μέχρι 1.86 για 24/7 και παίξε με την τάση του cpu.Και τις μνήμεες εκεί που σου είπα πρίν και ρίξε και το qpi v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 21, 2010 #1986 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Μολις βαλεις το PCI-E στα 101, αν μπορεις ενημερωσε και αν δουλευουν τα USB 3.0 σου. Ετσι απο περιεργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 21, 2010 #1987 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 (edited) Jax διακρίνω μια ειρωνία ή μου φαίνεται???Αν δεν πείθεσαι από μένα τότε ποσός με ενδιαφέρει.Όσοι ξέρουν...ξέρουν.Και δεν είμαι ο μόνος που τα λέει αυτά! Και αν όντως είναι ειρωνία το στυλ σου, τότε ορίστε και από τον Στέλιο!!!Εκτός αν δε σου κάνουν ούτε τα δικά του λεγόμενα! Ότι λέμε δεν το λέμε στο έτσι!!! Pci express οπωσδηποτε στα 105-108 . Βοηθαει απιστευτα . ... Βοηθαει σε σταθεροτητα BCLK . Τα 108 δεν ειναι καθολου επικινδυνα για τους δισκους/SSD , ουτε για την VGA . Στα θετικα επισης οτι βοηαθει και τα FPS λιγακι . Αν τελικά δεν υπάρχει ειρωνία και κάνω λάθος,τότε...my bad & sorry!Αλλιώς...! edit Μπορεί όμως και να κάνω λάθος για το στυλ σου και ζητώ sorry man και χωρίς παρεξήγηση αλλά θήγεσαι κάποιες φορές!Φιλικά... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2010 από venom7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 22, 2010 #1988 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Ποια ειρωνια βρε, το ξερω οτι βοηθαει στο κλοκαρισμα το μεγαλυτερο PCI-express.Απλα επειδη εγω στην Rampage III Extreme αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα (μολις βαλω PCI-Express πανω απο 100ΜΗz, σταματαει να δουλευει ο NEC USB 3.0 controller) ηθελα να δω αν το κανει και σε αλλους.Το περιεργο ειναι οτι δεν σταματει να δουλευει εντελως, αλλα δουλευει μονο σαν USB 2.0.Καμια παρεξηγηση m8. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 22, 2010 #1989 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Ποια ειρωνια βρε, το ξερω οτι βοηθαει στο κλοκαρισμα το μεγαλυτερο PCI-express.Απλα επειδη εγω στην Rampage III Extreme αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα (μολις βαλω PCI-Express πανω απο 100ΜΗz, σταματαει να δουλευει ο NEC USB 3.0 controller) ηθελα να δω αν το κανει και σε αλλους.Το περιεργο ειναι οτι δεν σταματει να δουλευει εντελως, αλλα δουλευει μονο σαν USB 2.0.Καμια παρεξηγηση m8.καλα που το ειπες , να το εχω υποψην μου να το κοιταξω! R3X εχω κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 22, 2010 #1990 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Ποια ειρωνια βρε, το ξερω οτι βοηθαει στο κλοκαρισμα το μεγαλυτερο PCI-express.Απλα επειδη εγω στην Rampage III Extreme αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα (μολις βαλω PCI-Express πανω απο 100ΜΗz, σταματαει να δουλευει ο NEC USB 3.0 controller) ηθελα να δω αν το κανει και σε αλλους.Το περιεργο ειναι οτι δεν σταματει να δουλευει εντελως, αλλα δουλευει μονο σαν USB 2.0.Καμια παρεξηγηση m8.QFT κ για την UD7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 22, 2010 #1991 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 έβαλα από advanced τις εξής ρυθμίσεις ...cpu pll = 1.860καιpcie = 1.100 (μικρότερες τιμές δεν μπορώ να βρω που λέτε 105-108) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 22, 2010 #1992 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 (edited) έβαλα από advanced τις εξής ρυθμίσεις ...cpu pll = 1.860καιpcie = 1.100 (μικρότερες τιμές δεν μπορώ να βρω που λέτε 105-108)το pcie που πειραξες εσυ ειναι το pcie voltage ενω το pcie που σου λενε τα παιδια ειναι το pcie frequency! θα δεις το pcie frequency απο default παντα ξεκιναει απο καθαρο 100! εμεις οταν κλοκαρουμε το παμε 101-110 για να γινει το συστημα πιο σταθερο!edit: οταν ειχα την ud7 για να μου ειναι rock stable ο 920 στα 21χ200 ΗΤ ΟΝ, ηθελε να πειραξω και τα 2 pcie! αν θυμαμαι καλα pcie voltage 1.54 και pcie frequency 101! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2010 από redbighunter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 22, 2010 #1993 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 thx οκ ... λέω και εγώ γιατί στα 4 με ht on δεν μπορούσε να κάτσει ... μόλις θα βάλω new windows θα δοκημασω πάλι ... βρήκα που είναι το pci frenqκαι αυτό που είχα πειράξει το έβαλα auto πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 22, 2010 #1994 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 thx οκ ... λέω και εγώ γιατί στα 4 με ht on δεν μπορούσε να κάτσει ... μόλις θα βάλω new windows θα δοκημασω πάλι ... βρήκα που είναι το pci frenqκαι αυτό που είχα πειράξει το έβαλα auto πάλιπαντως την μητρικη την ειχα μεχρι το bios f6! το καλυτερο απο αποψης σταθεροτητας και oc ηταν το f2! ολα τα υπολοιπα bios ηθελαν πολυ παραπανω ρευμα σε ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 22, 2010 #1995 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 εγώ ακόμα είμαι με το μαμα ... δεν έχω βάλει άλλο bios (είναι ακόμα με αυτό μέσα από το κουτί που την έβγαλα) ... άν κάποια στιγμή πάρω κάτι (που για να δουλέψει 100% σωστά θέλει bios update θα το κάνω ) πχ ssd sata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 22, 2010 #1996 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 QFT κ για την UD7Αρα ο NEC USB 3.0 controller ειναι φορ δε φεστιβαλς και οχι το μομπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 23, 2010 #1997 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 (edited) Πρωτη αποπειρα να κανω overclock μετα απο 1 χρονο που εχω το pc της υπογραφης μου. Bρηκα αυτο το βιντεακι στο youtube για αρχη να δω περιπου τι παιζει μην κανω καμια βλακεια. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JftPMR1lyhU&feature=watch_response]YouTube - Intel Core i7 920 @ 3,66GHz BIOS settings (+performance comparison)[/ame] Τα αποτελεσματα που πηρα ηταν τα παρακατω, με μονη διαφορα στην εικονα του bios που ειναι απο το βιντεο, εγω ειμαι στα cpu volt 1.2 μιας και εχω D0 σε αντιθεση μ αυτον που εχει C0. H διαφορα σε θερμοκρασιες ειναι 3-5C. edit: ετρεξα prime95 και πεταξε μπλε οθονη μετα απο καμια ωρα! Τι νομιζετε οτι φταιει; κανω πρωτη φορα oc και δεν ξερω τι να πειραξω: Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2010 από FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 23, 2010 #1998 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 (edited) Προς @FANISTELROOY.Για δοκιμασε αυτα και ξαναποσταρε αποτελεσματα.Και εξηγω:Το ρευμα του επεξεργαστη ειναι ενδεικτικο δλδ ο δικος μου που ειναι D0 παιζει εκει εσυ μπορει να εισαι αλλου το ψαχνεις λιγο αν δεν θες τα 4.00 κατεβαζεις απο το CPU Ratio Setting το βαζεις Χ 19 και πεφτεις στα 3.80 και παει λεγοντας. Ελπιζω να βοηθησα.Asus P6T Deluxe V2.txt Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2010 από takis-pa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 24, 2010 #1999 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 To δοκιμασα και κατα τη διαρκεια intel burn test εκανε reboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 24, 2010 #2000 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 Ανεβαζε 2 κλικ ρευμα στον επεξεργαστη και δοκιμασε με Linx πρωτα με την μνημη στα 1024 και 20 φορες και αν το βγαλει πας μετα με ολη την μνημη 20 φορες και εισαι ετοιμος.Κατεβασε το LinX 0.6.4 το πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts