Jump to content

Recommended Posts

Εβαλα ολη τη μνημη αλλα εκλεισα μετα ενα προγραμμα που ειχα ξεχασει και τωρα βλεπω να εχει 931ΜΒ ελευθερο.

Και μολις μου κολλησε στα 18:44 με 4Ε. Θα δωσω λιγο vcore....

Εβαλα ολη τη μνημη αλλα εκλεισα μετα ενα προγραμμα που ειχα ξεχασει και τωρα βλεπω να εχει 931ΜΒ ελευθερο.

Δώστου του άτιμου 1,25 να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου πετάξει bsod για αυτό τον λόγο.

Σταματησε στην αρχη του 3ου κυκλου μετα απο 25' περιπου. Να δωσω κι αλλο vcore? Αυξανοντας το σε συνδιασμο με το 2Τ εφτασε μεχρι εδω. Πριν εκλεινε γυρω στα 13-15'.

failed.jpg

Αν δεν βγαλει ουτε αυτο, τοτε θα βαλω να κανει ενα video convert που ειναι το μεγιστο σε φυσιολογικες συνθηκες να δω αν το βγαλει. Πρεπει να θελει 2-3 ωρες δουλευοντας φουλ, οποτε αν το βγαλει θα ειναι κομπλε πιστευω.

(edited)

Θα αυξησω στο 1.25 που ειπες να δω.... αυριο ομως γιατι ειναι αργα!

Eντομεταξυ εβαλα το βιντεο να κανει convert αλλα δεν βρηκα πως δουλευει το avivo. Στο catalyst μου λεει μονο οτι υποστηριζει το μηχανημα acceleration αλλα δεν βρισκω που το βαζω. Ψαξιμο αυριο με καθαρο μυαλο.

Ελπιζω να το βγαλει το convert. Λεει οτι θελει 1:47:00 ακομα και δουλευουν ολα στο 100% και μνημη 35%.

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

23' error 1A.

Aνεβασα αλλα δυο κλικ το vcore και ξαναδοκιμαζω. Πρωτη φορα φτανει τοσο.

Θα αυξησω στο 1.25 που ειπες να δω.... αυριο ομως γιατι ειναι αργα!

Παιξε με το LinX και την μνημη σταθερα στο 9216 και μην τρεχεις αλλες εφαρμογες τουλαχιστον μεχρι να βγαλεις ενα συμπερασμα.

Αφου ειδες διαφορα με το ανεβασμα του vcore δωστου αλλα δυο τρια τικ πανω να δεις και αν δεν εχεις αποτελεσμα ξεκινα να παιζεις με το qpi/dram.

Μην τρελενεσαι με τα 20 passes στο LinX.

Ενα δικο μου με vcore 1.23v και qpi/dram 1.25v

Με ψηνει να πω την αληθεια μια corsair H100. :D

24gblinx9216.jpg

Aν βγαλει με 9GB μνημη να θεωρησω οτι ειναι κομπλε;

Το convertion παντως το εβγαλε διχως προβλημα, που ηταν γυρω στις 2 ωρες full cpu και 35% μνημη.

Aν βγαλει με 9GB μνημη να θεωρησω οτι ειναι κομπλε;

Το convertion παντως το εβγαλε διχως προβλημα, που ηταν γυρω στις 2 ωρες full cpu και 35% μνημη.

Αν βγαλει με τα 9GB τρεις λουπες κλειδωσε το εκει.

Με κανενα κανονικο προγραμμα δεν προκειται να στρεσαρεις το συστημα σου οπως το LinX.

Αν βγαλει με τα 9GB τρεις λουπες κλειδωσε το εκει.

Με κανενα κανονικο προγραμμα δεν προκειται να στρεσαρεις το συστημα σου οπως το LinX.

Eβγαλε ακριβως 3 κυκλους με τα 9GB και μετα σταματησε το linx χωρις μπλε οθονη βγαζοντας το κλασσικο μηνυμα για μνημη.

Μετα ανεβασα απο το turbo-v δυο κλικ vcore αλλα στο 20' πεταξε μπλε bsod 0x0A

Eβγαλε ακριβως 3 κυκλους με τα 9GB και μετα σταματησε το linx χωρις μπλε οθονη βγαζοντας το κλασσικο μηνυμα για μνημη.

Μετα ανεβασα απο το turbo-v δυο κλικ vcore αλλα στο 20' πεταξε μπλε bsod 0x0A

Βαλε παλι το vcore εκει που ηταν οταν περασες τις τρεις λουπες και δωσε ενα δυο τικ πανω στο qpi/dram.

0x0A = unstable RAM/IMC, increase QPI first, if that doesn't work increase vcore