reno Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 Ξερει κανενας για μητροπολιτικο δικτυο η αγορα εξοπλισμου και ποσο θα μου στιχιση και τι εξοπλισμό θα χρειαστώ; ευχαριστο..... ψαξτε το και εσεις μην πληρωνουμε της εταιριες κιολας..:warning2: ασυραματο και ελευθερο ιντερνετ για ολους...?:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Απρίλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Αν κάνεις μια βόλτα από το www.awmn.net και διαβάσεις το Plugmein θα σου λυθούν οι απορίες... Το κόστος ξεκινάει απο 80-100 ευρώ και δεν έχει ταβάνι, εξαρτάται από το τί θέλεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Το awmn δεν είναι απαραίτητα ασύρματο internet. Μπορείς να μοιράζεσαι μία σύνδεση στο internet με άλλον-ους αλλά δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός του ρόλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Απρίλιος 24, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Εγω το ηλικο δεν ξερω απο που να το προμηθευτω(μηχανιματα), θελω να γινω διαμηραστεις(νε εχω το κεντρικο modem router και να μιραζω το ιντερνετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 κάνε μας μια χάρη και πέρνα τις καταχωρήσεις σου από ορθογραφικό έλεγχο πριν ποστάρεις......θα ξεχάσω οτι ελληνικά ξέρω. μπες και διαβασε αυτό το λινκ που σου δωσαν τα παιδιά πιο πάνω.θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2009 λοιπον...πρωτα απο ολα πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι το να ασχοληθεις με το α-γου-μου-νου θελει γνωσεις.Δηλ πρεπει να μαθεις καποια απλα πραγματα για δικτυα και ασυρματες τηλεπικοινωνιες πριν επενδυσεις για εξοπλισμο.Και φυσικα το να γινεις διακομιστης θελει ακομη περισσοτερες γνωσεις...Γινε πρωτα client και βλεπεις...Εξοπλισμος για να αρχισεις παντως ειναι γυρω στα 150-200 ευρωπουλα και πολλες ωρες δικης σου δουλειας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.