Jump to content

ECHO VNC +vista +file transfer problem

BeetleJuice

Recommended Posts

με τα πολλα το προγραμμα δουλεψε σε vista αλλα υπαρχει ενα προβλημα ακομα

δεν μεταφερει αρχεια

κανει λιστα κανονικα με φακελους -αρχεια-δισκους αλλα οταν του πεις να μεταφερει κατι δεν δουλευει

η μεταφορα ξεκιναει , κολαει ας πουμε στο 16% , δλδ η μπαρα κανει ενα "τικ" και προχωραει ενα "βημα" αλλα μεχρι εκει

μετα μενει κολημενη

προσοχη , το προγραμμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ

κανονικα δουλευει απλα ειναι σαν να περιμενει "πακετο" για να συνεχισει και το πακετο δεν του ερχεται

στο ιδιο Setup το teamviewer δουλευε καλα και μπορεσα να κανω upload Κατι (download δεν δοκιμασα)

καμια ιδεα τι μπορρει να φταιει?

επειδη δεν ξερω τα vista παρατηρησα οτι συχνα πεταει παραθυρα για ασφαλεια και για 500 αηδιες

ζητα confirmation για τα παντα

υπαρχει τροπος να του πω να μην ζηταει ολα αυτα τα ?

νομιζω οτι μαλλον απο κει μπλοκαρεται η μεταφορα

να θυμισω οτι αυτο το προγραμμα δεν τοχω δει ΠΟΤΕ να επηρεαζεται απο firewall-router-antivirus μιας και υποτιθεται οτι δουλευει στο πορτ80 και γενικα πρωτη φορα βλεπω να μην μου δουλευει

επισης παρατηρησα 1-2 φορες οτι εχει προβλημα με τα ελληνικα αλλα και καμια φορα κολαει στην προσπελαση φακελων σαν να μην"εχει δικαιωματα" και πεταει ερορ

αυτα πως τα διορθωνουμε?

καθε βοηθεια δεκτη

ευχαριστω

start -> στο πεδιο search πατας msconfig ->tools - disable UAC -> Launch και μετα restart. Με αυτο τον τροπο θα απενεργοποιησεις το UAC και δεν θα ζητα επιβεβαιωσεις. Για τσεκαρε αν το κανει παλι μετα απο αυτο και πες bro:victory:

start -> στο πεδιο search πατας msconfig ->tools - disable UAC -> Launch και μετα restart. Με αυτο τον τροπο θα απενεργοποιησεις το UAC και δεν θα ζητα επιβεβαιωσεις. Για τσεκαρε αν το κανει παλι μετα απο αυτο και πες bro:victory:

ωραιος bro , θα το δοκιμασω!

thnx

αντι-vista ειμαι εγω και δεν ξερω απο αυτα...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.