BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 με τα πολλα το προγραμμα δουλεψε σε vista αλλα υπαρχει ενα προβλημα ακομαδεν μεταφερει αρχειακανει λιστα κανονικα με φακελους -αρχεια-δισκους αλλα οταν του πεις να μεταφερει κατι δεν δουλευειη μεταφορα ξεκιναει , κολαει ας πουμε στο 16% , δλδ η μπαρα κανει ενα "τικ" και προχωραει ενα "βημα" αλλα μεχρι εκειμετα μενει κολημενηπροσοχη , το προγραμμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙκανονικα δουλευει απλα ειναι σαν να περιμενει "πακετο" για να συνεχισει και το πακετο δεν του ερχεταιστο ιδιο Setup το teamviewer δουλευε καλα και μπορεσα να κανω upload Κατι (download δεν δοκιμασα)καμια ιδεα τι μπορρει να φταιει?επειδη δεν ξερω τα vista παρατηρησα οτι συχνα πεταει παραθυρα για ασφαλεια και για 500 αηδιεςζητα confirmation για τα πανταυπαρχει τροπος να του πω να μην ζηταει ολα αυτα τα ?νομιζω οτι μαλλον απο κει μπλοκαρεται η μεταφορανα θυμισω οτι αυτο το προγραμμα δεν τοχω δει ΠΟΤΕ να επηρεαζεται απο firewall-router-antivirus μιας και υποτιθεται οτι δουλευει στο πορτ80 και γενικα πρωτη φορα βλεπω να μην μου δουλευειεπισης παρατηρησα 1-2 φορες οτι εχει προβλημα με τα ελληνικα αλλα και καμια φορα κολαει στην προσπελαση φακελων σαν να μην"εχει δικαιωματα" και πεταει εροραυτα πως τα διορθωνουμε?καθε βοηθεια δεκτηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 start -> στο πεδιο search πατας msconfig ->tools - disable UAC -> Launch και μετα restart. Με αυτο τον τροπο θα απενεργοποιησεις το UAC και δεν θα ζητα επιβεβαιωσεις. Για τσεκαρε αν το κανει παλι μετα απο αυτο και πες bro:victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 start -> στο πεδιο search πατας msconfig ->tools - disable UAC -> Launch και μετα restart. Με αυτο τον τροπο θα απενεργοποιησεις το UAC και δεν θα ζητα επιβεβαιωσεις. Για τσεκαρε αν το κανει παλι μετα απο αυτο και πες bro:victory: ωραιος bro , θα το δοκιμασω! thnx αντι-vista ειμαι εγω και δεν ξερω απο αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 ωραιος bro , θα το δοκιμασω!thnx αντι-vista ειμαι εγω και δεν ξερω απο αυτα... Και εμενα η αναγκη με εριξε Περιμενω νεα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.